Meksikoje užfiksuotas į žemę krentantis paslaptingas objektas

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas paslaptingas objektas, interneto komentatorių jau vadinamas NSO (Neatpažintu skraidančiu objektu).

 

Į žemę krentantis objektas su dviem degančiomis uodegomis nufilmuotas šalia Cuernavacos miesto Meksikoje, rašo portalas thesun.co.uk.

 

Vaizdo įrašas su krentančiu objektu paviešintas interneto svetainėje „Youtube“.

 

„Tokį patį objektą aš mačiau Graikijoje. Tai buvo birželio 29-ą dieną, 23 val. vietos laiku“, – rašo vienas interneto komentatorius.

 

Birželio 27-ąją keisti skraidantys objektai buvo pasirodę virš Didžiosios Britanijos sostinės Londono. Juos pavyko nufilmuoti vienam vietiniam gyventojui.

 

Tuo tarpu thesun.co.uk pastebi, kad praeitais metais NSO dažniausiai užfiksuotas būdavo šiaurės Anglijoje.

 

Siūlome pažiūrėti vaizdo įrašą:


 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
hash

Ateiviai nori kolonizuot zeme,ten krenta ju kosminiai laivai, bet nuo karscio apsilyde liukai ir dabar negali islipt.

Domantas

Nelabai domejausi new age sovokos reiksme tad nesigilinsim.Taciau-pasaulio apbaiga mistinai judejimai suvokia ne kaip egzistencijos pabaiga o kaip materialaus ir dvasinio pasaulio susilejima i viena,kvantini suoli,arba tiesiog perejima i ausktesni matavima.Sitos galimybes atmesti negalim..Nefilimai..hm..ciau labaiu reiktu jum priimti kad homo sapiens sapiens DNR turi savyje tokiu daleliu kuriu zemes planetoje nera ir negalejo buti-kitaip tariant mes esam 1 dirbtinai sukurti 2 genetiksai modifikuoti 3 kryzminti ir po to vel kryzminti ko pasekoje gime titanai ir juos tuoj isnaikino..na esme supratot manau kas domejosi bent kiek placiau nei ufologija

Astrolab

P. takas ir domantas, Jūs vis dar tikite tom “new age” pasakom apie “nefilimus” ir panašiais briedais… apgailėtina. P. pabaigos nebus kaip ir nebuvo tūkstančius kartų. Atmesk religiją ir imkis mokslinių paieškų o ne pievom domėkitės.

Čia šitam video gali būti nurašytas satelitas, kosminės šiukšlės – sugedę ar nebenaudojami žemiečių į kosmosą iškelti objektai, arba patekę i atmosferą dangaus kūnai, tačiau kol nėra nustatyta kas tai – tol tai yra NSO (NEATPAZINTAS skraidantis objektas).

“angelais” tiki tik apgautieji – kuriuos apgavo tėvai vaikystėje. o ju tevus ju tevai. lietuviai yra pagonys o ne judeokrikscionys.

Nulis

Siaip cia tarsi meteoras degantis musu zemes atmosferoje

Takas

Išties panašu į angelą.

Domantas

puoles angelas,serafimas

Taip pat skaitykite