Fantomai yra tarp mūsų

Pirmą kartą išgirdę apie fantomus skeptiškai nusiteikia netgi tie, kurie šiaip jau noriai domisi mistika ir nepaaiškinamais reiškiniais. To priežastis – fantastikos žanre išplėtotas fantomo kaip vaiduoklio įvaizdis. O kas yra fantomai iš tikrųjų?

 

Fantomai – tai energetinės žmonių, gyvūnų, kokių nors daiktų, miestų, paminklų ir pan. kopijos. Ir jei vaiduokliai egzistuoja patys savaime, jų atsiradimas nepriklauso nuo žmogaus valios, pats žmogus jų nesukuria, tai fantomai – kas kita. Šias energetines kopijas galime kurti patys, dažniausiai nesąmoningai. O pats nemaloniausias dalykas – tai, kad fantomai ne juokais apsunkina mūsų gyvenimą.

 

Kada susiduriame su fantomais?

 

Bet pradėkime apie viską nuo pradžių. Istorijos apie fantomus – energetinius dvynius – mus pasiekė iš žilos senovės. Energetinius žmonių dvynius kas nors matė gatvėse, pastatuose. Ir jie, kitaip nei vaiduokliai, turėjo tikrą, apibrėžtą pavidalą.

 

Paprastai fantomus „pagauname“ periferiniu regėjimu. Netikėtas fantomo atsiradimas mūsų gyvenime visų pirma parodo, kad mūsų energetinėje aplinkoje tvyro įtampa, ji užteršta. Neretai fantomai tampa kokių nors nemalonių įvykių pranašais. Didesnė tikimybė fantomą išvysti seniai neremontuotuose namuose, kur daug nereikalingų daiktų, esama kokių nors mistinių, užkalbėtų suvenyrų.

 

Labiausiai paplitusi fantomų rūšis – vadinamieji fantominiai skausmai. Ne paslaptis, kad po galūnių amputacijos žmonės dar ilgokai skundžiasi, kad jiems skauda galūnę, kurios nebėra, arba kad jie iki šiol ją vis dar jaučia. Nesvarbu, kad galūnė pašalinta fiziškai. Jos energetika liko su žmogumi.

 

Fantomas ir kenkia, ir gydo

 

Su fantomais dirba ekstrasensai – jie tiria žmogaus fantomus, jų auras, atstato energetinį kontūrą, kadangi fantomo kontūras turėtų būti be pertrūkių, ertmių. Po to ekstrasensas „perneša“ fantomą į fizinį žmogaus kūną ir tada jau pats fantomas pradeda žmogų gydyti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Patyręs ekstrasensas gali padaryti taip, kad fantomas ne kenktų, o padėtų žmogui. Tačiau nutinka ir taip, kad fantomas ima ardyti žmogaus energetiką, o tai savo ruožtu sukelia daug neigiamų padarinių. Pavyzdžiui, po aborto moters kūne lieka jos negimusio kūdikio fantomas. Jis pasišalina tik apie 40-tą dieną po aborto, o per tą laiką ardo moters energetiką kenkdamas tiek jos, tiek būsimų jos vaikų sveikatai – juk jie bręs jau energetiškai nusilpusiame moters organizme.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Fantomai pavojingi tuo, kad jie minta savo kūrėjų energija. Dažnai nesąmoningai mes prisikviečiame į savo namus energetinių baldų ir kitų daiktų fantomų. Pavyzdžiui, susiruošę perstatyti baldus, mes vaikštome po kambarius ir bandome įsivaizduoti, kaip prie tos sienos atrodys sofa, kur geriau kabinti paveikslą, ar tilps šiame kampe komoda ir pan. Nepastebimai mes patys užpildome kambarį baldų fantomais. Nuo šiol šiame kambaryje greičiau pavargsite, ims varginti galvos skausmai, slėgs aplinka. Kad tai nenutiktų, modeliuokite kambarį ant popieriaus lapo arba kompiuterine programa. Taip neužteršite savo aplinkos fantomais, kurie maitinsis jūsų energetika

 

Netekus mylimo žmogaus ar su juo išsiskyrus ilgam laikui taip pat galima nesąmoningai išsikviesti jo fantomą – jei apie jį nuolat galvosite, kasdien prisiminsite. Nenustebkite – netrukus jis šmėžtelės minioje, pamojuos ranka jums iš kitos gatvės pusės ar pamatysite jį lipantį į autobusą.

 

Išsiaiškinti, ar jūs tikrai regėjote fantomą, ar jums tik pasirodė – pakankamai sunku. Bet kartais panašumas būna toks akivaizdus, kad abejonių nebelieka.

 

Neretai fantomus susikuria ir vienišos moterys. Jos nepaliauja įsivaizdavusios šalia savęs buvusius mylimuosius arba mintyse susikuria idealaus gyvenimo draugo vaizdinį. Kuo dažniau moteris apie jį galvos, kuo daugiau emocijų sudės į šią fantaziją, tuo labiau energetiškai stiprės jos sukurtas fantomas.

 

Tokie fantomai sekioja moteriai iš paskos, vis siurbia jos energiją. O blogiausia yra tai, kad susikurtas vyro fantomas tampa jos vienišumo priežastimi. Vyrai, susipažinę ar atsidūrę greta šios moters, pasąmoningai jaučia, kad ji „užimta“, kad jos gyvenime jau yra vyras. Taigi liaujasi ją vertinę kaip potencialią gyvenimo draugę.

 

Todėl išsiskyrus su mylimuoju išmintingiau ištrinti ne tik jo telefono numerį iš užrašų knygutės, bet ir jį patį iš minčių. Nesikabinkite į senienas, pasistenkite įtikinti save, kad taip baigėsi vienas gyvenimo etapas ir prasideda naujas, laimingesnis.

 

Kartais mes apsupame save baimės fantomais. Pavyzdžiui, bijote senatvės. Dažnai save įsivaizduojate seną, raukšlėtą, ligotą. Nė nepastebėsite, kaip toks „senukas“ ims minti jums ant kulnų, patyliukais nuodydamas gyvenimą, atimdamas pasitikėjimą savimi ir gyvenimo džiaugsmą.

 

Su tokiu baimės fantomo kamuojamu nelaimėliu pabendravę aplinkiniai negali suprasti, kodėl jaunas žmogus jiems atrodo toks nuobodus, kodėl būnant greta jo į širdį įsismelkia gailestis, užuojauta? O juk visa paslaptis – už šio žmogaus esančiame ligoto senuko fantome!

 

Kaip juos suvaldyti?

 

Jei manote, kad į jūsų gyvenimą įsiskverbė fantomai – pasistenkite jų atsikratyti. Kelias akimirkas pamėginkite kuo aiškiau įsivaizduoti jus persekiojantį fantomą, o tada, taip pat mintimis, priverskite jį išsisklaidyti, ištirpti, išnykti.

 

Pasitaiko ir tokių arvejų, kai mūsų sukurti fantomai gali padėti siekti savo tikslų, pritraukti į jūsų gyvenimą reikalingus dalykus. Pavyzdžiui, svajojate apie įmantrų papuošalą. Bioenergetikai pasiūlytų kuo dažniau šį papuošalą įsivaizduoti ant savęs. Mintys turėtų būti pozityvios. Taip padidėja tikimybė, kad trokštamą daiktą vis dėlto vienaip ar kitaip gausite – kas nors padovanos, pasitaikys proga jį įsigyti su itin didele nuolaida ar pan.

 

Mus supa daugybė nuostabių reiškinių. Ir fantomai gali tapti vienu iš jų. Svarbiausia – pasinaudoti jų pagalba, o ne kenkti sau. O kuo daugiau apie juos žinosim – tuo geriau mokėsime valdyti situaciją.

 

Inf. šaltinis: horo.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Droniukas

eiline pasaka

Taip pat skaitykite