Žmones su uodega

Žmogaus embrionas tam tikroje vystimosi stadijoje turi uodegą, kuri vėliau išnyksta. Tačiau kartais kūdikis gimsta su „minkšta uodega“, kuri neturi slankstelių ir yra tik kraujagyslių, raumenų, ir nervų darinys, nors buvo keli aprašyti atvejai, kai uodega turėjo kremzlę ar iki penkių slankstelių. Kai 2001 m. Indijoje gimė kūdikis su uodega, tūkstančiai suplūdo jo pažiūrėti.

 

Daugelis manė, kad berniukas buvo indų dievo įsikūnijimas. Berniukui davė vardą Balaji, kaip dievo beždžionės veidu. Kūdikio „uodega“ buvo 10 centimetrų ilgio, berniukas buvo rodomas šventyklose visoje Indijoje, žmonės mokėjo pinigus, kad pamatytų jį. Buvo rašoma, kad berniuko senelis parodė žurnalistams devynis taškus ant kūdikio kūno, kokius, kaip manoma, turėjo dieviškoji beždžionė Hanumanas.

 

Chandre Oramas, gyvenantis Vakarų Bengalijoje, garsus tuo, kad turi 33 centimetrų ilgio uodegą. Manoma, kad tai nėra tikra uodega, greičiau spina bifida atvejis. Uodega jį išgarsino, nes daugelis mano, kad jis yra Hanumano inkarnacija. C. Oramas gimė tą dieną, kuri žinoma kaip legendinio indų karaliaus Ramos, dievo inkarnacijos, gimimo diena.

 

Dėl šio jo panašumo C. Oramą lanko daug žmonių, norinčių gauti jo palaiminimą. Kai kurie jo šalininkai netgi pasakojo apie stebuklingus išgijimus po to, kai paliesdavo jo uodegą. C. Oramas sako, kad jam patinka ir kiti beždžioniško elgesio aspektai, įskaitant šokinėjimą, laipiojimą į medžius ir bananų valgymą. C. Oramas įkūrė šventovę Hanumano garbei, ant kurios stogo plevėsuoja raudona šilkinė vėliava, kuri yra Hanumano simbolis. Sunešamos aukos atiduodamos dievybei.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

C. Oramas nenori šalinti uodegos. Kaip sako jo šeima, tai tapo jo dalimi, be kurios jis negalėtų gyventi. Tačiau tai turi savo kainą, kadangi jis negalėjo vesti ir sukurti savo šeimos. Jis sakė, kad apie dvidešimt moterų atmetė pasiūlymus tuoktis dėl jo uodegos: „Aš nusprendžiau vesti moterį, kuri priimtų mane ir mano uodegą. Arba liksiu nevedęs, kaip Hanumanas.“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rožė

Sajanai

Jsjwjwjjwjwjwjjdjduxnbdrhid

Prisiklijuoja kokia silikonine uodega ir pisa protus dar

kepejas

Pritariu

Diatomized

Debilai tie indai

Taip pat skaitykite