Gimimo datos skaičiai

numbersKodėl žmonės tiki astrologija? Iš tikrųjų, šį tikėjimą galima nagrinėti kaip daugumos neabejingumą prietarams.

 

Astrologija siūlo daug dalykų, kurių žmogus trokšta: informaciją ir ateities garantijas, išeitį dar iškilsiančioms situacijoms spręsti, galimybę pasijusti kosmoso dalimi… Tarsi iš anksto suplanuotos ir nepakeičiamos visatos dalimi kaip tik ir pasijuntama, kai kalba pakrypsta apie skaičius, su kuriais žmogus įžengia į šį pasaulį.

 

Nejau iš tiesų gimimo data lemia žmogaus charakterio bruožus, sugebėjimus bei kitas psichines arba net fizines savybes? Galbūt svarbu ir kurią mėnesio ar metų dieną gimstama?

 

Šie painūs ir sunkiai atsakomi klausimai didina žmonių susidomėjimą astrologija, skaičiais, mistika, juolab kad tai, ką žmogus atranda tyrinėdamas save per astrologijos prizmę, neretai atrodo nenuginčijama tiesa.

 

Štai pateikiame pavyzdį, išplaukiantį iš žmogaus gimimo laiko – charakterio savybes, kurias, kaip teigiama, lemia gimimo datos skaičiai. Išbandykite patys ir galbūt galėsite bent sau atsakyti, kiek tiesos slypi skaičių astrologijoje.

 

Gimimo data atskleidžia, kuo mes esame, ką puikiai sugebame atlikti ir ko ne bei kokie tikrieji įgimti mūsų gebėjimai. Tai taip pat nurodo, ko gyvenime vertėtų išmokti ir su kokių iššūkių nepabijoti.

 

Kad sužinotumėte savo Gimimo Skaičių, sudėkite visus gimimo datos skaičius kaip nurodyta pavyzdyje (žr. pavyzdį), kol liks tiktai vienaženklis skaičius.

 

Pavyzdys:

 

Jeigu gimėte 1960 m. birželio 23-ąją, Gimimo Skaičius sužinomas taip:

 

1960+6+23= 1989
1 + 9 + 8 + 9 = 27
2 + 7 = 9
Tuomet 9 – Gimimo Skaičius, kurio žmonėms būdingos tam tikros savybės!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įsidėmėkite, kad Gimimo Skaičius neapriboja Jūsų galimybių „būti” ir „tapti” kažkuo, o tik suteikia Jūsų pasirinkimui daugiau spalvų.

 

GIMIMO SKAIČIAI

 

1 KŪRĖJAS

 

Tai originalūs, nuolat kupini naujų idėjų ir pasiūlymų žmonės, kuriems įgyvendinti šiuos sumanymus yra įgimta, natūralu. Jie mėgsta viską atlikti savaip, todėl neretai palaikomi užsispyrusiais ar net arogantiškais. Tačiau šio Gimimo Skaičiaus žmonės – dori, ištikimi ir saugantys paslaptis. Taip pat nestokoja diplomatijos įgūdžių, mėgsta imtis iniciatyvos, gana dažnai tai lyderiai ar bosai, mat jie mėgsta būti geriausi. „Pirmukai” – atsakingi, sumanūs ir pasveria kiekvieną savo žingsnį, todėl ne ką mažiau atsakingais už savo veiksmus laiko aplinkinius – natūralu, jeigu kartais nedovanoja klaidos net žmogui iš artimųjų rato. Be jokios abejonės, tokiems žmonėms geriausia neturėti boso ir verstis individualia veikla.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2 TAIKDARYS

 

Šio Skaičiaus žmonėms įgimta diplomatija. Jie jaučia kitų poreikius, nuotaiką ir visuomet pirmiausia pagalvoja apie kitus ir tik tada apie save. Mąsto analitiškai, elgiasi intuityviai, nemėgsta būti vienumoje. Draugystė ir draugiškumas jiems labai svarbūs ir gali nulemti sėkmę gyvenime, tačiau antra vertus, jie mieliau skendėtų vienatvėje nei taptų aklų ir nesėkmingų santykių auka. Atsiriboję nuo natūralaus drovumo, šie žmonės turėtų labiau pasitikėti savimi bei laisvai save išreikšti, neatidėlioti svarbių reikalų rytdienai.

 

3 VAKARĖLIO SIELA

 

Idealistai, kūrybiški, lengvai bendraujantys, žavingi, romantiški ir gero būdo. Jie pradeda daug darbų, bet toli gražu ne visada juos užbaigia. Jie mėgsta daryti žmones laimingais ir yra pasirengę tam daug paaukoti. Tai žinomi ir populiarūs žmonės, kuriuos likusieji laiko savo idealais. „Trečiukams” reikėtų išmokti matyti pasaulį kiek realesnėmis spalvomis.

 

4 KONSERVATORIUS

 

Nuovokaus proto, puoselėjantys tradicijas bei mėgstantys įsakinėti žmonės. Jie neįsivaizduoja gyvenimo be kasdienės rutinos, taip pat nebijo susitepti rankų ir sunkiai dirbti, ypač gamtoje, kuriai jaučia begalinį artumą. Jų kantrybė geležinė, atkaklumas nepalaužiamas, o užsispyrimas priverčia stebėtis aplinkinius. Šie žmonės turėtų išmokti šiek tiek nuolankumo ir prisitaikymo, taip pat dažniau atseikėti šiek tiek meilės sau.

 

5 INDIVIDUALISTAS

 

Tai tyrinėtojai iš prigimties. Nenumaldomas smalsumas, polinkis rizikuoti ir entuziastingai imtis veiklos – nuo viso to labai dažnai šie žmonės „nudega nagus”. Jiems kaip oro reikia įvairovės – rutinoje uždustų. Gyvenimą jie supranta kaip mokyklą, kurioje iš kiekvienos situacijos galima kažko pasimokyti – nuolat kirba koks neatsakytas klausimas. Prieš darydami išvadas, jie ne kartą viską pasveria ir įsitikina, kad vadovaujasi pagrįstais argumentais.

 

6 ROMANTIKAS

 

Maksimalistai, kuriems būtina jaustis reikalingiems, antraip jie nebus laimingi. Visuomet pasirengę padėti, pasirūpinti kitais, jie labai vertina šeimos ryšį. Jų sprendimai paremti emocijomis. „Šeštukai” – itin ištikimi, mėgstantys menus, neretai tampantys gerais patarėjais ir net didžiais gyvenimo mokytojais. Jie vertina ištikimą draugystę, todėl atidžiai renkasi tikrus draugus. Šie žmonės turėtų išmokti skirti tai, ką jie gali pakeisti ir ko ne.

 

7 INTELEKTUALAS

 

Nenuilstantys paslėptos informacijos ieškotojai, kuriems per sunku daiktus ir reiškinius suvokti tokius, kokie iš tiesų yra. Emocijos visiškai neturi įtakos sprendimams. Jie nestokoja abejonių kiekviename žingsnyje, tačiau nemėgsta, kai suabejojama jais pačiais. Neskuba veikti, nes jų moto – lėtai, žingsnelis po žingsnelio laimėti lenktynes. Aplinkiniai juos priima kaip filosofus, daug išmanančius žmones, kartais gali palaikyti atsiskyrėliais. Jie mėgsta paslaptis ir gyvena savo pasaulyje. Šie žmonės turėtų pasimokyti to, kas priimtina ir kas ne šiame gyvenime.

 

8 DIDELIS VIRŠININKAS

 

Tai dažniausiai problemų sprendimą perimantys žmonės – profesionalūs, tiesmukiški, mėgstantys iš karto eiti prie reikalo, turintys teisingo sprendimo intuiciją ir nestokojantys ryžto. Jie kuria grandiozinius planus, o žmones geba vertinti objektyviai. Visais įmanomais būdais jie parodo savo viršenybę. Tokie žmonės turėtų išmokti spęsti remdamiesi savo, o ne kitų norais.

 

9 ATLIKĖJAS

 

Tai puikiai bendraujantys ir gebantys užimti kalbomis kiekvieną sutiktą kelyje. Taip pat labai rūpestingi ir dosnūs – atiduotų paskutines kelnes, kad tik padėtų. Jie charizmatiški ir labai lengvai pradeda pažintį. Aplinkiniams labai sunku juos suprasti, kadangi šie tarsi chameleonai prisitaiko prie minios ir situacijos. Juos lydi pavydėtina laimė, tačiau didelė tikimybė nukentėti nuo likimo išbandymų ir nuotaikos kraštutinumų. Kad sektųsi kitose gyvenimo srityse, jiems būtina pirmiausia išpilti meilės pamatus. Į viršų>> gebantys užimti kalbomis kiekvieną sutiktą kelyje. Taip pat labai rūpestingi ir dosnūs – atiduotų paskutines kelnes, kad tik padėtų. Jie charizmatiški ir labai lengvai pradeda pažintį. Aplinkiniams labai sunku juos suprasti, kadangi šie tarsi chameleonai prisitaiko prie minios ir situacijos. Juos lydi pavydėtina laimė, tačiau didelė tikimybė nukentėti nuo likimo išbandymų ir nuotaikos kraštutinumų. Kad sektųsi kitose gyvenimo srityse, jiems būtina pirmiausia išpilti meilės pamatus.

 

Inf. šaltinis: straipsniai.lt

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tomas

1998+9+11= 2018
2+0+1+8=11
1+1=2

;D

nr1 :)

Pualo

As tai matau!kad ir Daniel ir as matiekos mokytis reikia.as suskaiciuoju 38.Tas 11ir gaunasi.Itariu netaip parase ji ten

d3l

Čia tiesos yra tiek kiek žmonės sugeba sau ar kitiems pritaikyt.

Anonimas

Nea neatitinka bent jau man

Daniel

O kas jei mano yra :
1+9+9+8+0+9+1+1 – 37.
3+7 – 11 . Man tai 2 skaičiai gaunasi.

as

o tu skaiciuoti moki? jei 3+7=10, o ne 11. mokinkis is naujo matematikos, “filosofe” :D

oukey

tai vadinasi skaicius 2 :)

atlantas

cia tiesos tik 20proc.

Tadas

Tikrai tiesa

aušra

bet tai istikruju geras,tikra tiesa

hmm

Atitinka :/

Taip pat skaitykite