!!! NSO !!!

Pradėjo reptile, lapkričio 08, 2011, 14:46:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

reptile

gegužės 23, 2012, 16:02:16 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 16:05:36 by reptile
Su tuo Martynu dar rudeni susitikau.pasakiau jam kad turiu prifotkines nso .tai jis paziurejo ir is kart pasake kad redaguota su photoshop.o nesenai jam pasakiau kad niekaim neirodau kad cia neklastote.jis man pa pries tai sake kad blogai padariau kad photoshop naudojau.JUK SAKIAU DAUGIAU NENAUDOSIU JO.JEI VEL NUFOTKINSIU, IKELSIU NEREDAGUOTAS.AR GALIT NORS SITA KARTA PATIKET ?? ;(
beto jis tik pabande mane apginti sitoj situacijoj:) mano tel senam buvo tokia funkcija kad galima judanti daikta gerai pagaut ta akimirka kai fotkini.
nebuk detektyvas toks :D visi iprociu tu.pvz as megstu sekioti judesius.ta lekste skrido apie 40-50km/h greiciu. :0

BERZERKER

SVEIKI !!! Tai čia tas forumas? Reptile, kitą kartą kai norėsi įrašyti kokius nors garsus kurių tau reikia, mažiau kelk triukšmo, nes daugiausiai girdžiu tik tavo kosulį! Įsikalk šitą dalyką visam laikui! Nežinau kaip čia bus. Na išanalizuosiu jei taip nori, bet aš manau kad ten buvo paprasčiausiai koks nors pašautas arba senas žvėris.
O beto dar pastebėjau kad tavo rankos iš baimės drebėjo kaip blogai išcentruota skalbimo mašina . Jei esi toks NSO fanas ir manai kad ten buvo NEŽEMIŠKA BŪTYBĖ tai reikėjo nubegti ir pasižiųrėti :)

.L.U.T.H.O.R.

Jei pačiu geriausiu atveju, ten tikrai būtų ta nežemiška būtybė, tai jinai gal maitinosi kokiu nors briedžiu :D O tas dar gyvas buvo ir bliovė. :o

reptile

gegužės 23, 2012, 17:02:21 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 17:26:24 by reptile
ooooo.nepagalvojau visai.bet briedis nera silpnas.jis turetu atsikirsti priesui. galingais ragais briedis gali stipriai suzeisti tiek zmogu tiem kitus, kurie ji pultu. tada manyciau tokiu atveju turejo kliuti ir ateiviui. bet jo garso negirdejau.
sitai versijai duodu 51%
Kolkas mes dar nieko nezino.ekspertas nustatis.
AS FILMUOT BIJOJAU, O DAR NOBEGT PAZIURET ??? :0

Deivis95

Kiek zinau, ateiviai daro eksperimentus tiek su zmonem, tiek su gyvunais. Gal tai buvo vienas is tu ateveju, kai skerde koki briedi, imdami meginius, o briedis bliove tuo metu. :)

TinSoldier

O gal nedavė žmona ateiviui, tas užsisakė prostitutę briedę iš lietuvos, atskrido ir ją išdulkino? Taigi tu girdėjai kaifuojančią briedę. Kiek šitai versijai procentų duodi?

reptile

gegužės 23, 2012, 18:49:39 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 20:45:57 by reptile
nepavyduliauk :)

reptile

sitam variantui duodu  -120% :P
ka zodziu truksta? :) nebeturi jau prie ko prisikabint ???
tuoj uz vulgaruma ispejima gausi :)

paragraf 78

Tvarka bus. Banas 7 dienom. Iki susimatymo. Kai kurie nesugeba pasimokyti iš savo klaidų.

Anomalija

Įdomus sutapimas, visi 3 vartotojai (Martynas.M, reptile ir BERZERKER) turi tą patį IP adresą. Tikra anomalija... ;)

TinSoldier

Citata iš: Anomalija  gegužės 23, 2012, 22:03:21
Įdomus sutapimas, visi 3 vartotojai (Martynas.M, reptile ir BERZERKER) turi tą patį IP adresą. Tikra anomalija... ;)

Blem, prisiekiu, nuo pirmos Martyno žinutės taip ir galvojau :D Tiksliau, buvau įsitikinęs, kad Martyno pakviestas 'ekspertas' bus pats Martynas..

.L.U.T.H.O.R.

Žmogui dėmesio reikia matyt  :D

advena

cia geras. :D trys draugai: vienas ateiviu medziotojas, kitas nuotrauku specealistas, trecias garsu specealistas. :D

reptile

Noriu jums prisipazinti. Martynas ir Darius( BERZERKER) yra tikri zmones, bet jie buvo labai supyke kai suzinojo, kad ju nickus panaudojau. sake kad ju asmenines teises pazeidziau. AS TIK NOREJAU KAIP NORS IRODYTI KAD NESU AFERISTAS, TAI IR PANAUDOJAU JU NICKUS KAD APGINCIAU SAVE. daugiau teip :D nedarysiu.
Beto jau gavau tu garsu analize. galesiu nukopint veliau ka man tas Darius apie garsus parase. pats tingiu aiskint, bet paaiskejo kad ten ne paprastu zveriu garsai, todel kelsiu video i youtube.
P.S. Matau atsirado naujos mesos sitoje temoje. Idomu ar juo patikesit ??  ;) :D
Jei dar kada nors pamatyciau ar isgirsciau kazka keisto, kursiu nauja tema, nes sita jau visiskai sugadinta:)

TinSoldier

gegužės 30, 2012, 22:07:59 Redagavimas: gegužės 30, 2012, 22:09:57 by TinSoldier
Citata iš: reptile  gegužės 30, 2012, 22:02:54
AS TIK NOREJAU KAIP NORS IRODYTI KAD NESU AFERISTAS, TAI IR PANAUDOJAU JU NICKUS KAD APGINCIAU SAVE. daugiau teip :D nedarysiu.

Norėdamas įrodyti, kad nesi aferistas, pasitelkei aferą. Way to go!

Tau keliauja pirmas mano minusiukas, per visą mano istoriją šitame forume.

Aukštyn