Internetinė TV

Pradėjo uno, sausio 17, 2014, 16:26:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

uno

Nu kas norit pažiūrėt kol rodo internetinės TV, yra nemažas kiekis HD kanalų tokių kaip Viasat HD History HD sporto, muzikos, filmų, dokumentikos, animacijos, kanalų, bei kitokių kanalų.
Žiurima per VLC pirma išsipakuojam  ;) :)

Benamis

O gal zinai kaip galima butu paziureti siuos kanalus per Philips SmartTV?

uno

#2
sausio 17, 2014, 22:14:56 Redagavimas: sausio 17, 2014, 22:17:03 by uno
Philips teliko neturiu namuose tai nesu mėgines, bet yra jau forumų kur žiūri tokias IPTV per philips ir ten yra aprašymai su paveiksliukais kaip ką paleist lyg yra konverteriai, ant LG su Smartu pasileidžia irgi konvertuojant šita failą  į LG televizoriui suprantamą, su Samsung telikais su Smart paprasčiau, ten jau galima šita failą imest į USB flasha ir paleist  per grotuvą, pas samsungu smartus labiau padirbėta, dar galima parsisiūst prisiregistruojant develop, suvedant reikiama IP adresa, IPTV grotuvą, o ten visko yra nuo IPTV iki filmų online  :)

duo

Taip pat galima leisti per xbmc. Del patogumo rekomenduočiau naudoti Simple IPTV Plugin. Jei telikai nevisai išmanūs, pirkitės "avietes" ir diekit Raspbmc. Jei tv dirba CEC protokolu tai rpi galesite valdyti su tv distanciniu pulteliu.

Benamis

O kaip atskirti kuris TV tipas "labai ismanus" ir kuris "nelabai ismanus"?

Stai turiu toki Smarto Philipsa: http://www.philips.lt/c/televisions/5000-series-81-cm-32-in-easy-3d-dvb-t-c-32pfl5008h_12/prd/ - tai kuriam tipui jis priklauso: nelabai ismaniam ar labai ismaniam? Nes as galvojau, kad Smartas tai Smartas, o cia dar kazkokie tipai ismanumo egzistuoja :o

uno

#5
sausio 18, 2014, 15:19:46 Redagavimas: sausio 18, 2014, 15:33:06 by uno
Viskas priklauso nuo to kas rašo ir kokiam telikui rašo daugiausia appsų dėl smart TV. Labiau patobulintas smartas yra samsung televizoriams, daugiausiai appsų rašoma, antras pagal smart lygį LG, o po to jau kiti seka. galima padaryt LCD televizorių išmanų, tam užtenka nusipirkt Android mini PC, kuris ne karve kainuoja. :) Svarbu, kad televizorius turėtų HDMI jungtį ir USB, prijungus šį mini PC prie televizoriaus, televizorius taps išmaniuoju išmanesnis nei samsung smart, bus galima sukelt xbmc ir visa kita ka norima.

iomesiu viena adresų dėl philips smart IPTV
http://golik.ucoz.ru/forum/38-303-1
o taip per googla galima rast manau daugiau naujienų.

a.t.sielis

Citata iš: uno  sausio 18, 2014, 15:19:46
Android mini PC,


Kokį rekomenduotum? pigiausi maximiniai tinka?

uno


a.t.sielis

Kažkaip mano VLC playeris negroja normaliai tos internetinės TV. Sustoja kas kelios sekundės, atrodo lyg buferinasi. Čia interneto ryšys kaltas, ar galima kažką pasireguliuoti nustatymuose?

uno

Gal iš stremo pusės uploadas ar kasd ten ne koks, gal ir pas tave interneto greičio nepakanka.

uno

Nu kų žūriam ka turiam  ;) :D

uno

Su LT kanalais, daug HD kanalų  :)

uno

Veikianti IPTV, žiūrim ką turim  ;)

uno

Sočio olimpiados progai 7 dienas galima testuoti Kartina TV paketą nemokamai
http://kartina.tv/
registruojamės čia irašant tik savo el paštą ir simbolių kodą kur bus parodyti, priregistravus prisijungimo raktas ateis į el paštą, taip pat yra nuoroda parsisiūsti Kartina TV grotuvą, gero žiūrėjimo :)
http://kartina.tv/news.php?id=441

PusiauŽmogus

Man tai labiausiai reikėtų kokio IPTV su USA kanalais ESPN, Fox Sports ir panašiai, kad galėčiau NBA žiūrėt. Nes kai reikia susirast streamą, tai puse varžybų praieškai kol randi normalų, o kai randi ant ketvirto kėlinio nulūžta. :D

Aukštyn