Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

alfabeta

 Aš tai norėčiau sužinoti apie kitas Bilduko patirtis nepaminėtas pranešime.

omcik

Man tai gaila tu zmoniu, kurie niekuo netiki, kurie viska linke aiskinti, mokslu, savaiminiais sutapimais ir pan.. nors as ir laikydamas save tikinciu zmogumi negaliu atsakyti i visus klausimus, be to negali padaryti ir mokslas. Jei atidziau isanalizuotume savo gyvenima tikrai pastebetume keistu nutikimu kaip kad atsidurimas tam tikroje vietoje tinkamu laiku, tik per laiminga "atsitiktinuma" isvengta nelaime, zmogaus apie kuri pagalvojame sutikimas ir pan.. skeptiko akimis nereiksmingu nutikimu. Teko karta pabuvoti viename tikinciuju susiburime i kuri vaziavau noriai, bet su visisku skeptizizmu ir cininzmu pradzioje sedejau sukryziuotom rankom ir abejingu veidu, bet isvaziavau jau visai su kitokia nuotaika gryzes namo kuri laika jauciausi tarsi nusiploves visa vidini purva ir blogi. Nenoreciau leistis i detales kas nutiko to susitikimo metu, bet tikrai buvo kazkas nepaprasto.

1TinSoldier

#32
rugsėjo 11, 2011, 13:03:55 Redagavimas: rugsėjo 11, 2011, 13:12:22 by 1TinSoldier
Citata iš: omcik  rugsėjo 11, 2011, 10:54:20
Man tai gaila tu zmoniu, kurie niekuo netiki, kurie viska linke aiskinti, mokslu, savaiminiais sutapimais ir pan.. nors as ir laikydamas save tikinciu zmogumi negaliu atsakyti i visus klausimus, be to negali padaryti ir mokslas. Jei atidziau isanalizuotume savo gyvenima tikrai pastebetume keistu nutikimu kaip kad atsidurimas tam tikroje vietoje tinkamu laiku, tik per laiminga "atsitiktinuma" isvengta nelaime, zmogaus apie kuri pagalvojame sutikimas ir pan.. skeptiko akimis nereiksmingu nutikimu. Teko karta pabuvoti viename tikinciuju susiburime i kuri vaziavau noriai, bet su visisku skeptizizmu ir cininzmu pradzioje sedejau sukryziuotom rankom ir abejingu veidu, bet isvaziavau jau visai su kitokia nuotaika gryzes namo kuri laika jauciausi tarsi nusiploves visa vidini purva ir blogi. Nenoreciau leistis i detales kas nutiko to susitikimo metu, bet tikrai buvo kazkas nepaprasto.


Galima paklausti, kodėl tau gaila tokių žmonių? Prašau, paaiškink. Man tikrai labai smalsu. Arba, kurioj skiltyje galima būtų sukurti temą: "Ar laimė priklauso nuo tikėjimo?". Manau, visai įdomi tema būtų..

Mokslas negali atsakyti į visus klausimus. Bet gali atsakyti į beveik visus klausimus. Jei tik pasidomi.. Jei pamatai naktį skriejantį žiburėlį, kurio neatpažįsti, ir iš karto sakai: "nu, šito tikrai neįmanoma paaiškinti", tai, žinoma.. Tokiu atveju, jei mokslui net neleidi pasireikšti, jis - bejėgis.

Ką tu laikai keistais nutikimais? Jei pagalvoji apie kokį nors žmogų ir jį sutinki? Tau taip labai dažnai būna? Nes bent jau dauguma žmonių labai dažnai galvoja apie įvairius žmones, įvairius dalykus ir...nieko nenutinka. Bet, kai nieko nenutinka, į tai ir neatkreipi dėmėsio. Tačiau, jei milijonintą kartą pagalvoji apie kokį žmogų ir jį tuoj pat sutinki - apie tai sužino visas pasaulis - kad tu matai ateitį ar pan. Bet tai pagalvok: tu nuolat apie kažką galvoji. Žmonės nuolat kažkur vaikšto. Tu nuolat sutinki pažįstamus. Nejaugi manai, kad niekada niekaip negali įvykti toks dalykas, kad tiesiog sutaps tavo mintis ir praeinantis žmogus? Tau tikrai nuoširdžiai taip atrodo?

Tie "tikinčiųjų susitikimai" tikrai moka praplauti smegenis. Apeliuoja į žmonių emocijas, jausmus, nežinomybę, kitas silpnybes ir patraukia į savo pusę. Todėl aš ir manau, kad aklas tikėjimas - žalingas. Nes va visokios tokios sektos po to labai lengvai manipuliuoja ir išnaudoja žmones. Na, tai tik viena iš priežasčių..

Žinai kodėl jauteisi "nusiplovęs purvą"? Todėl, kad gyvenimas nėra paprastas. Todėl, kad žmones kamuoja klausimai: kokia gyvenimo prasmė? koks mano tikslas? Kodėl aš čia? Kas bus po mirties? ir t.t. ir pan. Tai yra svarbiausi gyvenimo klausimai, į kuriuos tikro atsakymo galbūt net nėra. O štai pasirodo kažkokia sekta, kuri į visus tuos sudėtingus klausimus pateikia labai paprastus atsakymus. Ir, silpnesni žmonės juos priima kaip tiesą. Vien todėl, kad galėtų panaikinti tą nežinomybę, abejones, surasti gyvenimo pilnatvę. Taigi, nežinomybę pakeičia guodžiančiais melais. Todėl tau "palengvėjo". Mano asmeninis tikėjimas yra toks, kad tą paguodą, gyvenimo prasmę ir pilnatvę galima surasti ir be fantazijų, melų ir t.t.

paragraf 78

Gal jau grįžkime prie temos...
Primenu, kad tema vadinasi "Dvasių kvietimas"

paragraf 78

Offtopikas apie sapnus perkeltas čia http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=39.0 sekantys pranešimai ne į temą bus trinami be atskiro perspėjimo

Reja

Daug kuo tikiu,bet  spiritizmo seansu rimtai nepriimu.Vis juokeliai.Ziurek,pirma raide parasius(porcelianini puodeli naudodavom)visu akys krypsta(anksciau puodelio)i sekancia raide...Bet,jei norit,pabandykit dar toki buda:paimkit metalines zirklesVienas laikykit pirsta po viena ausele,kitas po kita.(tikriausiai,galima ir vienam).Kvieciat dvasia.I kuria puse zirkles pasisuks,tai bus atsakymas TAIP.Pradzioj bandykit patys pajudint,kad pajust skirtuma,kaip judes be jusu pagalbos.Budavo,kad kviesk nekvietes-zirkles nei is vietos.Nors i tai ziurejom kaip i zaidima,bet,paprasius irodymu,kad dvasia atejo-esam isgirde bildesi i langa,(nors buvom 5 aukste),tai nuvirsta kas.Sekmes.

paragraf 78

Mokykloj prieš N metų užsiiminėjom mes spiritizmu. Buvo ant bangos dvasių kvietimas su adata ir ant lapo parašytomis raidėmis. Viena klasiokė paprašė įrodyti, kad tai veikia. Kaip įrodymas turėjo būti vieno klasioko, berods Audriaus atėjimas prie mūsų. Jo nebuvo klasėje. Pasakiau tam "dvasiukui": Ar gali padaryti kad Audrius ateitų čia? Atsakė TAIP. Tada iš koridoriaus prie mūsų priėjo Audrius ir sako: Ko norite?
Na jis mūsų negalėjo išgirsti, niekas jo nešaukė, bet jis atėjo.

alfabeta

Kaip baisu. MAn irgi buvo ankstyvoj vaikystėje buvo nepaaiškinamas įvykis, tikiuosi labai nenukrypsiu nuo temos. Žinot, kai išjungi televizorių ir matosi jame tavo atvaizdas? Tai kai buvau kokių 5 metų , mama tame pačiame kambaryje už mano nugaros lygino skalbinius, o aš sedėjau ant lovos priešais ta išjungtą televizorių. Kai mama išėjo ir uždarė duris, staiga pamačiau ,kad už manęs žmogus praėjo, atsisukau pažiūrėti, gal mama grįžo ir aš neišgirdau, bet nieko nebuvo, durys vis dar uždarytos. Tada kažkaip net neišsigandau ir daug negalvojau apie tai. Tik praėjus gana daug laiko papasakojau tą istoriją savo šeimai, man pasakė,kad tame bute (beje po metų mes iš ten išsikraustėme) buvo užmustas  žmogus ir mano tėčiui nuolat vaidendavosi ten.

Bildukas

  :)Kazkur skaiciau , kad mazi vaikai ir seni zmones , jautresni visiems tokiems reiskiniams , nes mazi - dar neseniai ateje is uzribio , o seni - jau stovi ant uzribio slenkscio. Musu dukryte , kol buvo mazute , vis pasakodavo apie kazkokius savo 7 paslaptingus draugus.Kodel paslaptingus ? Ogi todel , kad mes puikiai zinojome , kad ji tokiu draugu siame gyvenime tikrai neturi.Zmona stengesi maziukes issiklausineti apie juos - taigi maziuke pasake - "Mama , kokia tu isdykus , nejaugi tu nezinai - kai as gyvenau pries ateidama pas tave , as turejau 7 labai gerus draugus.Mes zaizdavom ir mums buvo labai gera ir linksma , o mano draugai buvo labai draugiski ir geri , ne tokie kaip kaimynu vaikai .Jie niekada nepykdavo ir nesimusdavo. Noreciau ten atgal sugrizti". Tos snekos nesibaige ir karta as jai pasiuliau nupiesti tuos draugus .Su kokiu noru ji piese.Pripiese daugybe piesiniu, jais iskabino visas savo kambario sienas.Jos draugai buvo panasus i angelus. Kai paaugo , kalbos baigesi, o paklausta apie savo 7 draugus tepasake , kad jie kartais ja lanko sapnuose.Kokiu 7 metuku is vis juos buvo pamirsusi.Nebeprisimine net kai parodziau jos angeliuku piesinius.

paragraf 78

Įdomi teorija su gyvenimo paribiais. Neteko dar tokios girdėti. Bet racijos sakyčiau tame gali būti.

OKULTISTE

  O man yra nedingusių keistų prisiminimų iš vaikystės, bet aš skeptiškai į juos žiūriu, nes turiu lakią vaizduotę, kurią dabar baigiu sutramdyti...
  Nežinia kokiais būdais nėra tekę kviesti dvasių - visokiausiais, bet ir tai, su kuo teko susidurti vertinu skeptiškai - atsitiktinumų, kurių nesugebu paaiškinti, virtinė...

skorpy

Dvasiu kvietima ir as esu paauglystej bandes. Ispradziu skeptiskai i tai ziurejau,bet kai pabandem klasej su klasiokais, tai uzsikabinom,kokia savaite zaidem su tuom. Pagrinde klausdavom kokiu pamoku nebus kita diena,ar kvies prie lentos atsakineti, kokius pazymius gausma is kontroliniu. Na kiek pamenu, tai viska teisingai pasakydavo.Ir namuose kviesdavomes, buvom suarganizave pas klasioke viena nakti nakoti tai sutarem prisirinkti informacijos apie burimus ir viska isbandyti,bet neisdege, kazkas paskunde mus ,kad tuom uzsijamam. Tai musu klasej vyko susirinkimas ir paaiskino ,kad tokiais dalykais negalima uzsiimti,nes dvasiu ramybe taip sutrigdom,kad jos supykusios gali kersiti, papasakojo mums istoriju visokiu,kad tik mus nuo to atkratytu. Nes dvasios ,kurios ateina kai iskvieti,tai jos buna tarp gyvuju ir mirusiuju pasauliu istrigusios, nuzudytos ar pacios pasitraukusios is gyvenimo,zodziu tos kurioms nebuvo laikas dar palikti si pasauli,todel jos klaidzioja nerasdamos ramybes,laukia savo laiko,kada jas isileis i ta pomirtini gyvenima. O jas iskviesdamos, tai dar labiau sutrigdom ju ramybe ir jos visam uzstringa cia gyvuju pasaulyje, todel jos gali labai supykti ir kersiti tiems kuie sutrugde ju kelione.
Na dvasios klausdavau apie savo likima,bet nebepamenu ka ji man ispranasavo tik pamenu,kad parase mano antros puses varda,su kuom sukursiu seima. Tai praejus daug metu tai buvau net uzmirsus, nes su tokiu vardu daug zmoniu yra tai net nesureiksminau,tik kai jau sukuriau seima atsiminiau,kad tai tas pats vardas kuri man uzrase dvasia,kad istikruju su tokiu vardu zmogumi ir sukuriau seima. Kiek tai atsiktinumas nzn, bet kad kazkas buna per tus burimus tai tikrai tikiu,ar tai dvasia ar tai ce musu pasamone taip veikia, negaliu pasakyti. BET MANAU VISTIEK,GERIAU SU TUOM NEZAISTI,DABAR MANES NIEKAS NEPRIVERSTU KVIESTIS DVASIA, AR TUOM TIKECIAU AR NE. Bet kai vaikai bunam tai baime nugali smalsumas.

Benamis

Visi raso, kad kviete, issikviete, taciau kodel niekas nepasako kokiu budu?

paragraf 78

Tai įtariu pagrindinis būdas adata/lėkštutė ir raidės ant popieriaus.
Mes va kartą kvietėme stichijų dvasias. Sugulėme aplink pentagramą ir kiekvienas kampas kvietė atitinkamos stichijos dvasias. Šiaip nieko nenutiko apart tai kad aprasojo tas kampas kur buvo vandens stichija.

Benamis

Citata iš: insomnia  rugsėjo 14, 2011, 14:31:26
Tai įtariu pagrindinis būdas adata/lėkštutė ir raidės ant popieriaus.


Kur butu galima apie tai placiau paskaityti? Nes, kad ir ka bandeme nieko neiseidavo. Yra ir siame portale aprasytas budas, taciau jis taip pat rezultatu nedave.


Aukštyn