CO2 lygis Žemės atmosferoje rodo ledo amžiaus pradžią


Anglies dioksido lygis Žemės atmosferoje yra per didelis, o tai rodo galimą ledynmečio pradžią. Savo ruožtu pasaulio lyderiai į tai niekaip nereaguoja ir bando kovoti su visuotiniu atšilimu. Taip pat, jie nekreipia dėmesio į tai, kad anksčiau CO2 lygis buvo žymiai didesnis.

 

Verta atkreipti dėmesį į tai, kad kažkada niekas negalėjo paveikti anglies dvideginio lygio padidėjimo atmosferoje, tačiau tuo metu rodikliai buvo neįtikėtinai aukšti. Šiandien lygis nėra toks aukštas kaip senais laikais. Bet, tuomet tai buvo ženklas, kuris rodė ledo amžiaus pradžią.

 

Todėl turėtumėte pamiršti klimato atšilimą ir pradėti ruoštis gana stipriam temperatūros kritimui. Be to, tokia anglies dvideginio koncentracija Žemės atmosferoje nebuvo pastebėta kelis milijonus metų. Daugelis žmonių mano, kad niekas žmonėms nepasakys tiesos, o JT atstovai vėl ir vėl kalba apie globalinį atšilimą.

 

Davidas Attenboroughas teigė, kad pastaruoju metu oro temperatūra pakilo dar vienu laipsniu. Jis ragina visus susivienyti ir tada padidės tikimybė nugalėti artėjančią nelaimę.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite