Ispanijos bažnyčios griuvėsiuose atrastas naujas mistinis monolitas


Buvo pranešta, kad prieš kurį laiką Ispanijos bažnyčios griuvėsiuose buvo atrastas dar vienas monolitas. Metalinė konstrukcija pasiekia trijų metrų aukštį ir yra šalia Santiago bažnyčios griuvėsių. Tai labai panašu į tuos keistus objektus, kurie per pastarąsias porą savaičių pasirodė skirtingose ​​pasaulio vietose.

 

Kai kurios žiniasklaidos priemonės pranešė, kad Aillon miesto valdžia paprašė žmonių nelankyti šio monolito dėl to, kad jis yra ant senovės bažnyčios griuvėsių. Savo ruožtu merė Maria Jesus Sanjas sakė, kad valdžia tokių patarimų nedavė. Ji pridūrė, kad tai galėjo būti kažkieno pokštas, kuris pasklido per greitai ir pateko į žiniasklaidą. Ji taip pat pasakojo, kad asmeniškai lankėsi monolite. Jis susideda iš trijų metalo lakštų ir pastebima, kad jie jau buvo kelis kartus sugadinti.

 

Per pastarąsias kelias savaites monolitai pasirodė įvairiose pasaulio vietose ir atkreipė visuomenės dėmesį. Socialiniuose tinkluose galite rasti labai daug komentarų šiuo klausimu, taip pat įvairių sąmokslo teorijų. Iš kur atsirado kai kurie monolitai, iki šiol nėra informacijos.

 

Kai kurie socialinių tinklų vartotojai mano, kad monolitus naudojo didieji verslininkai, norėdami pritraukti naujų klientų. Jie sako, kad tai gali būti kokios nors didelės rinkodaros kampanijos dalis arba gerai apgalvotas reklaminis triukas. Savo ruožtu dauguma vartotojų mano, kad monolitus įvairiose Žemės vietose įdėjo ateiviai.

 

Pirmasis monolitas buvo atrastas Jutoje. Jis buvo lyginamas su 2001 m. „Kosminės odisėjos“ filmu. Filme monolitą atrado beždžionių grupė, o tai sukėlė evoliuciją.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jap

Rusai išaiškino, kad juose užrašyta šetono malda populiacijos naikinimui. Tai baisi juodoji magija. Būtina juos versti iš žemės. Visi šie monolitai pastatyti be leidimų, kai kur šventose žemėse ir su šiurpiais tikslais.

Pyktis

pisk nachui

Taip pat skaitykite