Amerikos pastorius mano, kad koronaviruso vakcina yra „žvėries ženklas“


Jackas Hibbsas yra pastorius, palaikantis buvusį Amerikos prezidentą Donaldą Trumpą. Jis mano, kad koronaviruso vakcina bus naudojama visuomenės kontrolei. Taigi žmonės „priims žvėries žymę“ ir pradės pildytis viena baisiausių Biblijos pranašysčių.

 

Pastorius pamokslo metu pradėjo lyginti vakcinaciją su kitais apsaugos būdais pandemijos metu – plauti rankas, naudoti antiseptikus ir kaukes. Jackas Hibbsas taip pat pridūrė, kad vakcina COVID-19 taps kūno žyme, kuri, kaip sakoma pranašystėje, bus pristatyta visiems žmonėms.

 

Naujai išrinktas JAV prezidentas Joe Bidenas pradėjo skelbti, kad vakcinacija nuo koronaviruso nebus privaloma visoje šalyje. Tačiau darbdaviai ir mokyklų direktoriai gali reikalauti, kad jų darbuotojai ir studentai būtų paskiepyti.

 

„Žvėries žymė“ minima Biblijos Apreiškimo knygos 13 skyriaus 18 eilutėje. Ekspertai šią eilutę aiškino įvairiai. Kai kurie mano, kad ženklas tiesiogine šio žodžio prasme reiškia tatuiruotę arba, pavyzdžiui, tam tikrą identifikavimo žymeklį. Kiti labiau linkę manyti, kad tai yra įsipareigojimas pinigų sistemai ar pasaulietinei valdžiai. Nedaug ekspertų teigė, kad skaičius 666 gali reikšti tam tikrą skaitmeninį kodą, nurodantį tam tikrą laikotarpį ar pasaulio lyderį.

 

Kaip rašoma oficialioje bažnyčios svetainėje, Hibbsas ir jo bažnyčia nepalaiko tos pačios lyties asmenų santuokos, jie mano, kad translyčiams žmonėms neturėtų būti teikiama medicininė priežiūra, o visapusiškas lytinis švietimas turėtų būti uždraustas mokyklose.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite