Žemę apims užsitęsusi magnetinė audra: nurodytos datos


Paskutinį rudens mėnesį magnetinės audros nebus tokios galingos ir dažnos kaip spalio mėnesį. Nepaisant gerybiškesnio efekto, vis tiek reikia žinoti apie visas galimas neigiamas kosmines įtakas, kurios yra nors ir nereikšmingos.

 

Magnetinė audra lapkričio mėnesį laukiama antroje mėnesio pusėje, ji užsitęs kelias dienas. Taigi, remiantis Lebedevo fizinio instituto Saulės rentgeno astronomijos laboratorijos duomenimis, Žemės magnetinis apvalkalas pradės „trikdyti“ 20 d., Būtent lapkričio 19–21 d. Tada bus kelios ramybės dienos ir naujas šuolis.

 

Magnetinės audros yra mūsų planetos magnetinio lauko sutrikimas, kai į ją patenka saulės medžiagos srautai. Nors lapkričio reiškiniai nėra rekordiniai, jie gali sukelti tam tikrų nepatogumų, ypač jautriems orams žmonėms. Taip pat rizikuoja pagyvenę žmonės, hipertenzija ir hipotenzija sergantys pacientai ir turintys problemų su širdies ir kraujagyslių sistema. Pasak gydytojų, magnetinių audrų dienomis daugėja recidyvų ir komplikacijų.

 

Negalite visiškai apsisaugoti nuo galimo neigiamo poveikio, tačiau galite jį sumažinti iki priimtino lygio. Taigi, visų pirma, verta pagrįstai priartėti prie savo fizinės ir psichinės įtampos. Jokiu būdu neturėtumėte pervargti.

 

Svarbu miegoti 7-8 valandas per parą ir atsisakyti kofeino, kad nekiltų problemų dėl miego. Geriausia rinktis žaliąją ar žolelių arbatą.

 

Valgyti sveikai ir saikingai, pasivaikščiojimas grynu oru padės pagerinti jūsų bendrą būklę. Jei planuojate ilgus žygius ar keliones, tuomet būtinai turite turėti pirmosios pagalbos vaistinėlę. Tai ypač svarbu žmonėms, sergantiems lėtinėmis ligomis.

 

Apskritai magnetinių audrų metu ekspertai nieko blogo neprognozuoja. Nebent kai kuriems žmonėms būdinga permaininga nuotaika. Verta numatyti visus dirgiklius ir jų išvengti, jei įmanoma.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite