Didysis lapkričio mėnesio horoskopas: 1 ženklą aplankys ilgai laukta sėkmė


Smalsu sužinoti, kas jūsų laukia lapkričio mėnesį? Pateikiame naujai prasidėsiančio rudens mėnesio prognozes visiems Zodiako ženklams.

 

Avinas

 

Šį mėnesį ir toliau jums teks dalyvauti galios žaidimuose ir spręsti reikalus su galios pozicijose esančiais žmonėmis. Svarbiausia bus nepersistengti ir nusibrėžti aiškias ribas su visais situacijoje dalyvaujančiais žmonėmis. Jei įmanoma, į nieką nesivelkite, kol veikiate iš baimės ir pykčio.

 

Jautis

 

Į paviršių gali išplaukti naujos įžvalgos iš praeities, o tai padės suteikti prasmę skausmingiems prisiminimams. Galbūt tai padės lengviau išgyti. Būsite įkvėpti ieškoti pagalbos ir palaikymo, naršydami po psichologijos gelmes.

 

Dvyniai

 

Šis mėnuo jums atneš naujo įkvėpimo keisti įpročius, galvoti apie savo sveikatą ir rūpintis kasdiene savijauta. Kaip tai atrodys jūsų atveju ir kokiems užsiėmimams esate pasiruošę įsipareigoti? Tam tikra prasme, pradėsite savivokos revoliuciją.

 

Vėžys

 

Šį mėnesį jumyse augs džiaugsmas, pasitenkinimas, ramybė ir jaudulys. Pasinaudokite šiais palankiais astrologiniais vėjais ir ieškokite, kuo džiaugtis. Mąstykite kaip vaikas ir linksmai leisdami laiką palikite gėdos jausmą užnugaryje. Įtampa darbe, namuose ir santykiuose ir toliau gali kelti nerimą bei stresą.

 

Liūtas

 

Lapkritis jums bus buvimo namuose ir ramybės laikas. Orams darantis vėsesniems, pasiruoškite sau erdvę. Susikurkite naujų ritualų, kuriais mėgausitės ir kurie padės kiekvieną namų kampelį paversti nauja jaukumo erdve. Kitaip tariant, susisukite sau lizdelį. Jei dirbate iš namų, būtinai atskirkite darbo ir poilsio laiką.

 

Mergelė

 

Skirkite laiko bendravimui su savo vietos bendruomene ir kaimynais. Gali būti, kad atrasite tikrų deimančiukų, kurie jus įkvėps. Gal tai bus pagalba kaimynui ar savanorystė dienos centre (žinoma, laikantis visų pandemijos apsaugos priemonių).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Svarstyklės

 

Šeimos reikalai ir toliau kels stresą ir konfliktus. Gera žinia ta, kad tai padės jums susitelkti į problemas ir įsivaizduoti jų sprendimus. Pokyčiai prasidės tada, kai nuspręsite elgtis kitaip. Aiškinantis nesutarimus ir nesusipratimus išaiškės ir išsigrynins jūsų įsitikinimai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Skorpionas

 

Lapkritis – puikus mėnuo pradėti naują sveikatingumo režimą, arba jei norite pakeisti kokius nors savo įpročius, dabar pats geriausias laikas. Šį mėnesį taip pat susitelksite į savo finansus. Susidarykite planą, kaip peržiūrėsite savo biudžetą ir kaip valdysite savo turimus resursus.

 

Šaulys

 

Šį mėnesį mažiau norėsis bendrauti ir labiau ieškosite prasmingos vienumos. Visiems kartais reikia trupučio tylos susikaupimui ir susivokimui savyje. Taip pat gali būti, kad atsiras jūsų dėmesio reikalaujančių santykių klausimų ir problemų.

 

Ožiaragis

 

Darbe ir toliau tęsiasi iššūkiai, ypač bendraujant su galios pozicijoje esančiais žmonėmis. Gali prireikti diplomatiškai aptarti tai, kas kelia jums nerimą, nors ir dirbate trikdomi įvairių apribojimų. Nenuvertinkite savęs ir ieškokite pagalbos iš jus palaikančių draugų.

 

Vandenis

 

Šį mėnesį atsiras naujų karjeros galimybių. Išlikite atviri naujoms galimybėms, kurioms gali prireikti drąsos, beatodairiško elgesio ir nebijoti rizikuoti. Savo literatūrinį apetitą malšinkite mėgaudamiesi naujomis knygomis, esė ir eilėraščiais, kurie jus įkvepia.

 

Žuvys

 

Lapkritį paprastai apima jausmas, kad jau kurį laiką sustoję ir užstrigę reikalai pagaliau pajuda. Horizonte jūsų laukia nauji mokslai ar kelionės. Tuo tarpu situacija namuose juda link išvadų ir kulminacijos. Galbūt tai yra ženklas, kad laikas keisti namus ar keltis gyventi kitur?

 

Šaltinis: https://astroday.lt/

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite