10 000 metų senumo NSO uolienų raižiniai glumino archeologus

 

2014 m. Mokslininkai rado urvų tinklą 30 kilometrų atstumu nuo Raipūro (Indija). Ten specialistų dėmesį patraukė tik vienas dalykas – paslaptingi NSO paveikslai iš uolų.

 

Ant urvo sienų kažkas pavaizdavo NSO ir „žalius žmogeliukus“, sakė archeologas JR Bhagata. Iliustracijos privertė visus susimąstyti, nes siužetai buvo panašūs į Holivudo filmų scenas.

 

Analizė parodė, kad piešiniai yra apie 10 tūkstančių metų. Jei senovės žmonės juos tikrai paliko, tai reiškia, kad anksčiau žmonija apie ateivius turėjo tokias pačias mintis, kaip ir šiandien. Galbūt NSO yra kažkieno fantazijos vaisius. Ir dėl to vaizduotė tapo didžiulė, pasklidusi po visą pasaulį.

 

Iki šiol archeologai šio radinio nekomentavo jokiu būdu, nes jokių tyrimų neatlikta. Mokslininkai skelbia tik spėjimus. Vienas iš jų yra tas, kad senovės žmonės fantazavo apie kitų civilizacijų egzistavimą.

 

Paveiksluose nesuprantamos būtybės rankose laiko tai, kas atrodo kaip ginklas. Gyviai neturi nosies ar burnos, kai kuriuose piešiniuose jie pavaizduoti komiksais.

 

Mokslininkai turi galimybę išsamiai išnagrinėti radinį: nepaisant laiko, dažų sodrumas buvo išsaugotas, vaizdai aiškiai matomi. Tai, ką turėjo galvoje senovės žmonės, yra paslaptis, kurią bandys išspręsti ekspertai. Būtybės labai stebina šiuolaikinę ateivių interpretaciją. Gal mūsų ateivių fantazijos išties tęsiasi tūkstantmečiais.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite