Žmonija turi galimybę rasti „raktą“ padėsiantį “atrakinti duris” į naują gyvenimą: 21-erių metų vaikinas pasakė, kur jo ieškoti

Neseniai dvidešimt vienerių metų berniukas iš Rusijos pranešė visam pasauliui, kad žino, kur ieškoti „rakto“ į naują mūsų planetos gyvenimą. Jau dabar internete jaunuolis vadinamas „berniuku iš Marso“. Pasak Boriso, atsakymas slypi Egipto Sfinkse.

 

Pastaraisiais metais vaikinas aktyviai teigė žurnalistams, kad prisimena kiekvieną savo reinkarnaciją. Pasak jo, paskutinis reinkarnavimas įvyko Marse. Prieš milijardus metų, Borisas turėjo fizinį kūną Raudonoje planetoje. Jis atskleidė žiniasklaidai Marso imperijos technologijos plėtrą.

 

Vaikinas kalbėjo apie „Gralį“ žmonijai ir tikino, jog sfinksas yra tos slaptos durys. Jei tyrėjams pavyktų rasti įėjimą, tuomet atsiskleistų visos paslaptys ir žmonija pranoktų ne tik Žemės, bet ir visos galaktikos ribas.

 

Įdomu tai, kad dauguma jo istorinių faktų yra patvirtinti. Tačiau kurie iš jų nėra paminėti bendruose šaltiniuose. Kaip apie juos vaikinas sužinojo, iki šiol tai visiems paslaptis. Ieškomas „raktas“ yra už sfinkso ausies, sakė jaunuolis.

 

Atidarius duris, žmonijos gyvenimas niekada nebus toks kaip iki šiol.

 

 

Šaltinis: http://www.planetanovosti.com/

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Set

Pastebeta gerai. Tos ispjovos uz ausies be rysio. Ju ten neturetu buti. O jei yra tai del kazkokios priezasties

ezoterikas

Žmonija turi pakeisti mąstymą o ne lobių ieškoti, atsisakyti bet kokio blogio, niekam nekenkti. Sudaryti sąlygas kaliniams būti izoliacijoje kuo geresnes. TOKIE išėję iš kalėjimų duch…. ir t.t po kiek metų net tampa manjakais. Būna tokių atvejų. Bet koks blogis gimdo dar didesnį blogį, čia formulė kaip 2 kart 2. Pasaulinė geopolitika yra užnuodyta pragaro idėjų , žmonės imami į kariuomenes, ten padaromi pus.. zo.. biais. TO neturi būti, tokiems reiškiniams pati žmonija turi būti atžagari ! Milijardai pinigų išleidžiama karo pramonei, kariniai konfliktai sukuria būsimų neigiamų įvykių sintezę. BŪSIMUS konfliktus mirtis, nelaimes, katastrofas. ASTRALINIAM PLANE jau yra moduliuojami būsimi… Skaityti daugiau »

Bumerangas

Todel arabai ir neleidzia tyrineti nei sfinkso koju, nei ausu! Viskas uzdraysta ir uzslaptinta….

trollolol

Geras berniukas, 21 metu. O tokiu pranasu is kitu pasauliu turim daug futbolo aiksciu, tik kazkodel jie visi is neturtingu saliu ir jei jau ne duok Dieve nufilmuos kazka kazkur, tai butinai su 2001 metu leidimo bulve. Amen

paprika [aitrioji]

ir be slaptu ”duru” ar ”raktu” gyvenimas pakankamai greit keiciasi. ir neimanoma nuspet ko zmonija psieks per 10metu [jei nesunaikins saves, zinoma].. prisikeltu pries trejeta desimtmeciu mires zmogus= is naujo numirtu apsvaiges nuo dabartiniu stebuklu gausos =kompjuteriu galimybes, kiekvieno kisenej mobilus telefonas su begale funkciju, kiek technikos gelbsti zmonems ivairiuose darbuose, medicina istobulejusi tiek, kad be pjuvio operuoja, kompjuterines tomografijos, magnetinio rezonanso tyrimai [o juk tada tik rengeno aparatas buvo persviest luzes koks kaulas ar ne, yra plauciu liga ar ne]… gyvenimas keicias kasdien ir atgal kelio nera [o ir nenoretume grizt i ”balanos gadyne”] .. tik baugu likt ”prie… Skaityti daugiau »

Moi

Dvidešimt vienerių metų berniukas :D

Taip pat skaitykite