Artefaktas, prieštaraujantis oficialiai istorijos versijai

Šaltinis: http://www.neveroyatno.info

Limos (Peru sostinė Pietų Amerikoje) muziejuje buvo rastas artefaktas, kurio egzistavimas sukelia begalę klausimų ir verčia abejoti oficialiai musų priimta istorijos versija.

 

Šį disko formos gaminį galima pavadinti tiksliu mūsų galaktikos žemėlapiu. Jis atkartoja spiralinę galaktikos formą. Jame net pažymėtas rutulinis materijos darinys jos centre, kuris buvo atrastas tik prieš kelis dešimtmečius.

 

Gaminys priskiriamas I – VIII amžiams – būtent šio laikotarpio archeologiniuose sluoksniuose jis buvo atrastas, tačiau tai neatsako į klausimą, kada ir kas jį pagamino.

 

Artefakto paviršiuje yra dviejų tipų linijos. Pirmojo tipo linijose pažymėti stačiakampiai, kurių reikšmė kol kas nėra aiški. Antrojo tipo linijos neryškios, išskyrus vieną kiaurymę. Šioji randasi po centrine materijos sankaupa. Būtent toje vietoje mūsų galaktikoje turėtų būti Žemė.

 

Oficialiai šis radinys priskiriamas senovės indėnų dirbiniams, tačiau tai neatsako į klausimus, iš kur jie gavo žinių apie mūsų galaktikos išsidėstymą bei Žemės padėtį joje. Tikėtina, kad jie surado šį keistą diską, o ne patys pagamino. Jei taip, iš karto kyla klausimas – o tai kas jį sukūrė ir kam?

 

Šaltinis: http://www.neveroyatno.info

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Galaktika

>> gaminį galima pavadinti tiksliu mūsų galaktikos žemėlapiu.

– nepavadinčiau “tiksliu”, greičiau simboliniu-meniniu.

tony

Tai ,kad pati istorija oficiali priestarauja npati sau..viskas yra melas,tai melo pasaulis

Technologijos.lt

Taip, o senovės Indų svastika vaizduoja ne “fašistus”, o simbolizuotą Galaktiką.

CNN

Tekancios saules zenklas ira svastika, kuri pasiskolino naciai, kaip kilancios imperijos zenkla. jis niekada ir nesimbolizavo fašizmo.

Galaktika

>> Tekancios saules zenklas ira svastika.

– ne, “svastika” yra mūsų galaktikos simbolis. Saulė šioje galaktikoje tėra mažas taškelis.

Taip pat skaitykite