Mėnulio pinigų kalendorius: kada galima skolintis, o kada grąžinti skolą!

Astrologija gali atsakyti į daugelį klausimų. Jei jūsų pinigai tarsi smėlis teka pro pirštus, atėjo laikas patikrinti mėnulio kalendorių. Galbūt jūs pats užblokuojate savo pinigų srautus skolindamiesi ar skolindami pinigus. Mes patarsime, kaip tai padaryti teisingai.

 

Truputis teorijos: mėnulio diena ar para prasideda pirmuoju mėnulio patekėjimu ir baigiasi antruoju. Savo trukme jos praktiškai vienodos, išskyrus pirmąją mėnulio dieną, kuri prasideda ne kylančiu, bet augančiu mėnuliu ir baigiasi pirmuoju mėnulio pakilimu. Ši diena yra tokia trumpa, kad gali trukti vos kelias minutes. Mėnulio mėnesyje iš viso yra 29 arba 30 parų. Jei parų yra 30, tuomet jos būna trumpos ir baigiasi stojus jaunam mėnuliui.

 

Pinigams palankios mėnulio kalendoriaus dienos

 

Idealus momentas operacijoms su pinigais pagal mėnulio kalendorių yra 14 ir 20 mėnulio paros. Jei planuojate rimtus finansinius sandorius, būtinai patikrinkite mėnulio kalendorių tam tikram mėnesiui.

 

Geros dienos taip pat yra šios: 2, 4, 6, 10, 13, 17, 21, 24, 27, 28. Neutralios mėnesio dienos, kai daug kas priklausys nuo aplinkybių ir veiksmų, yra: 7, 8, 16, 19, 22, 23, 25, 26, 30.

 

Investicijoms į projektus geros 2, 8, 24, 27 mėnulio dienos.

 

Pinigams nepalankios dienos pagal mėnulio kalendorių

 

Astrologai nerekomenduoja su pinigais susijusių operacijų 1, 9, 11, 18 mėnulio dienomis. 3, 5, 12, 15, 29 dienomis, bet kokia finansinė operacija baigsis nesėkme. 15-oji dieną stojusi pilnatis – emocinė diena, kai kylančios emocijos trukdo išmintingam pinigų valdymui. Dažniausiai tokiomis dienomis mes esame linkę į emocinius sprendimus, dėl kurių vėliau apgailestaujame.

 

Kada galima skolintis pagal mėnulio kalendorių

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Astrologai pataria duoti ir imti pinigus mėnuliui augant – tai laikotarpis nuo jauno mėnulio iki pilno. Šis laikas tinkamas ir tiems, kurie skolina pinigus, ir tiems, kurie juos skolinasi: skolintojas gaus pinigus atgal, o skolininkui bus lengva juos grąžinti. Tačiau, jei pinigus skolinatės per delčią, didelė rizika, kad jie nebus grąžinti kreditoriui, o skolininkas negaus naudos.

 

Kada, pagal mėnulio kalendorių, geriausia grąžinti skolas

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Skolą geriausia grąžinti mėnuliui dylant – tai laikotarpis nuo pilnaties iki jauno mėnulio. Šis momentas kaip tik geras atsikratyti visko, kas riboja žmogų ir neleidžia jam eiti į priekį. Juk gerai žinoma, kad skolos blokuoja tiek skolininko, tiek skolintojo finansinį kanalą. Jei kalbame apie tam tikrą dieną, tada 21 mėnulio diena būtų ideali skolos grąžinimui. Jei norite nutraukti santykius su skolintoju kartą ir visiems laikams, skolą atiduokite prieš pietus, 19 mėnulio parą. Taip pat, per delčia, pabandykite apmokėti ir reguliarias sąskaitas.

 

Kaip skolintis pinigus

 

Imti kupiūras reikėtų kaire ranka, o atiduoti dešine. Jei turite skolą, atlikite tam tikrą ritualą, kad pritrauktumėte pinigų srautą, išmintingai panaudotumėte gautus pinigus, padaugintumėte juos ir lengvai grąžintumėte skolą. Jei gavote pinigų prieš pietus, neskubėkite jų išleisti – leiskite jiems „pernakvoti“ namuose ir padidinti jūsų pinigų srautus. Tuomet paimkite voką ir kiekvieną dieną į jį dėkite po kupiūrą, skolos grąžinimui.

 

Žmonės, ženklai ir pinigai

 

Nerekomenduojame skolintis nuo sekmadienio iki antradienio (imtinai) ir grąžinti skolas vakarais. Jei taip atsitiko, kad skolą jūs turite grąžinti vakare, tada neduokite pinigų tiesiai skolintojui į rankas, o padėkite juos ant stalo. Iš esmės, kai duodate žmogui, pabandykite to nedaryti iš rankos į ranką. Geriau kupiūras dėkite ant stalo ar į voką. Skolą atiduokite jausdami dėkingumą ir, jei nemokate palūkanų, šiek tiek daugiau, nei reikalaujama suma.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite