Kinija kuria valgomų tarakonų armiją, kuri maitinsis viskuo!

Kinijos kompanija Shandong Qiaobin Agricultural Technology Co sukūrė originalų atliekų perdirbimo problemos sprendimo būdą. Iš esmės, kinai sugalvojo uždarą maisto grandinę, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka tarakonai.

 

Kaip rašo Reuters, Šandongo provincijoje esančio Jinano miesto pakraštyje pastatytas tarakonų fabrikas, kur pulkai tų vabzdžių suryja iki 50 tonų organinių virtuvinių atliekų per dieną.

 

Atšerti tarakonai jau kaip pašaras vežami į fermas. O žuvys ir paršeliai iš šių fermų, savo ruožtu, patenka į maisto parduotuves. „Tai tas pats, kas paversti šiukšles į resursus“, – sako kompanijos vadovas Li Hongyi.

 

 

Paklaustas apie tarakonų galimybę pabėgti, jis atsakė, jog tai būtų verta gero siaubo filmo, tačiau jie ėmėsi saugumo priemonių. Mes turime saugumo slenkstį pripiltą vandens, kuriame plaukioja žuvys. Jei tarakonai pabėgtų, jie ten pateks ir bus suvalgyti žuvų. Li su kolegomis planuoja artimiausioje ateityje pastatyti šalyje dar tris fabrikus su tarakonais.

 

Sičuano vietovėje 47-erių metų Li Bingcai turi panašių idėjų Li, anksčiau buvęs mobiliųjų telefonų pardavėju, investavo milijoną juanių (146 300 dolerių) į tarakonus, kuriuos jis parduoda kiaulių ūkiams ir žuvininkystei kaip pašarus ir vaistų įmonėms kaip medicinos ingredientus.

 

Jo ūkyje dabar yra 3,4 mln. Tarakonų.

 

Šaltinis infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Dokit litofcu patriotam kancervam, sues visa ta fabrika su visais tarakonais. Uz 390 i rankas gi nelengva mylet tcevine anja?

CNN

Manau rusu putlerio gerbejai su visom konservu dezutem suestu, juk nelengva uz 164.73 € mylet putlery ania?

trollolol

Pratrydo ryzas nuo kirmeliotu kancervu, neipirkai slapiankos siandien? Eik per rusu statybos daugiaukscio langa paziuret panoramos

CNN

Swediskoi gryciu i kalnus apaugusius pusim ziuriu, suvalges riebu steika varguoli :D

Taip pat skaitykite