Šiurpios apipjaustymų ceremonijos ir kiti keisti seksualiniai ritualai pasaulyje

Kiekviena tauta ar bendruomenė turi susikūrusi tam tikras seksualines normas ir net tradicijas, todėl, jei manote, jog jūsų nebenustebinsime, neskubėkite susidaryti išankstinės nuomonės.

Australija, Mardudjara gentis – intymūs apipjaustymo ritualai

Viena iš keistų šios Mardudjara aborigenų genties tradicijų – apipjaustymas ir savo paties apyvarpės nurijimas. Kai ši žaizda sugyja, atliekamas naujas skausmingas ritualas. Nuo apačios išilgai įpjaunamas penis, kartais net iki pat kapšelio. Iš lytinio organo tekantis kraujas varvinamas į ugnį. Manoma, kad taip apsivalo pats žmogus. Nuo tada vyras šlapinasi ne per šlaplę, o per penio apačią.

Iškyla vienas klausimas. Kaip sudarkant vienintelį vyriškumo simbolį, berniukas tampa tikru genties vyru?

Papua Naujoji Gvinėja, Trobrianderų gentis – lytiniai santykiai užmezgami sulaukus 6-erių

Šioje atokioje saloje gyvenanti gentis yra tikras seksualinės revoliucijos pasekmių įrodymas. Mergaitės ir berniukai lytinius santykius pradėti nori labai anksti. Čia negalioja jokios socialinės stigmos ir mergaitės seksu užsiima nuo 6 – 8 metų amžiaus, o berniukai šiek tiek vėliau – sulaukę 10 – 12 metų.

Tiesa, gentyje galioja kelios taisyklės. Nors mylėtis galima bet kada, kartu vakarieniauti leidžiama tik po vestuvių.

Senovės Egiptas – faraonai masturbuodavosi viešose vietose
Senovės Egipte gyvenantys žmonės manė, jog Nilo upės potvynius ir atoslūgius sukelia Dievo Atumo ejakuliacija. Būtent dėl šio mąstymo Egipto faraonai, norėdami užtikrinti, kad vandens upėje visuomet būtų daug, atlikdavo ritualinę masturbaciją būtent į Nilo upę.

Egiptiečiai buvo taip įkvėpti šio savistimuliacijos akto, kad Dievo Mino, atsakingo už faraono lytinę potenciją, festivalio metu vyrai masturbuodavosi tiesiog viešose vietose.

Senovės Graikija – homoseksualumas buvo neslepiamas

Senovės graikai neskirstė žmonių pagal jų seksualinę orientaciją, kaip tai daroma šiuolaikiniame pasaulyje, o pagal jų sekso metu atliekamą vaidmenį – aktyvioji (įsiskverbianti) ir pasyvioji (į kurią įsiskverbiama) puses.

Toks skirstymas atspindėjo dominuojančią ir paklusniąją visuomenės dalis. Pastaroji buvo moteris, simbolizuojanti jaunystę ir žemesnįjį visuomenės sluoksnį, o vyrai, be jokios abejonės, buvo priskiriami aktyviajai ir aukštajai visuomenės klasei.

Šaltinis: technologijos.lt

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Protelio stoka..

Sitaip isdarkyti save,oi siaubas.Dar isgalvok taip,kad net peni is apacios perpjauk-sisioja nuo kiausu.Tai ar jie jaucia orgazma ? Akmens amzius ,ko noreti.

CNN

Manau akmens amziuja tokiu cirku nebudavo

Taip pat skaitykite