Magijos kaina


Labai dažnai užduodamas klausimas – „koks mokestis už magiją?“

Taip vadinamas „mokestis“ labai baisus. Trunkantis visą gyvenimą. Jėgos išbando raganą, duodamos jai sunkias situacijas, kentėjimus, išbandymus. Tai ne tik žodžiai, JOMS nereikalingos silpnos asmenybės. Tu privalai pakilti nuo paties dugno, kovoti, kad galėtum kilti aukščiau ir aukščiau. Kad galėtum paprasčiausiai gyventi ir alsuoti. Ir būti dėkingai už viską kas buvo, yra ir bus, tai daro tave plienine.

Tu gali mokėti sveikata, asmeniniu gyvenimu, viso ko krachu. Tu neturėsi kito pasirinkimo, išskyrus tai, kad turi būti stipri ir pakilti. Tik perėjus labai daug ką, galima įgyti tai, kas brangiausia.

Ragana visada turi labai daug atiduoti. Sėkmės ir Jėgos kaina labai didelė. Tai neapsakoma. Jūs kalbate apie sielos pardavimą. Kuriems galams jūsų silpnos sielos reikalingos Jėgoms. Jūs ja arba turite gimti, arba niekada ja netapti. Pardavus sielą ją paprasčiausiai suės mainais į keletą metų geresnio gyvenimo žemėje. Vėliau jūs tiesiog nudvėsite ir jūsų niekas neprisimins.

Jėgų išrinktieji visada bus globojami, bet visada atiduoti teks labai daug. Nei vienas silpnas vyras neištvers nei mėnesio greta raganos. Jis nepakels jos tiek dvasiškai, tiek socialiai. Neatlaikys tų pačių tvirtumo išbandymų. Kiekvieną susitikimą jūs turėsite išmelsti, labai brangiai mokėdama. Tik tvirtai stovėdama savo Kelyje, tik atiduodama visą save Tikėjimui, nenusisukdama, nepasiduodama pagundoms ir žiūrėdama pirmyn, jūs galėsite įgyti tai, kas bus greta. Kitos rūšies išbandymai jums bus duodami taip pat iki jūsų dienų galo.

Sakydami, kad jūs pasiruošę – jūs nežinote apie ką kalbate.

АлинаЛашкевич ir Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ukininkas

sudyti kiaulienos lasiniai. skanus ir nebrangiai

Pyktis.

Cia rimtai? ;D

Linas Esu

Tu žinojai, kad jeigu su savimi susirašinėji yra matomas tavo IP adminams ?

Pyktis.

;D ne nezinojau. O kur as su savim susirasynejau?

Linas Esu

Tai vat, dabar žinosi.

Pyktis.

Dar syki klausiu.

KUR AS SU SAVIM SUSIRASYNEJAU?!?!?

Pyktis.

Jokio konkretumo. Tik tiek,kad reiks visa likusi gyvenima kentet ir galiausiai siela sues kazkokios tais baisiosios jegos ;D KAS TOS JEGOS? O poto jus nudvesit ir jusu niekas neprisimins ;D
Kokiu veju tik neprigalvoja.

Alien

Juk cia pasaka lengvatikiams parasyta. Kelias dienas jau tas pasakas is rusu ima.

Pyktis.

Tai va…puslapis zemiau plintuso. Kas antras straipsnis is technologijos.lt ;D karts nuo karto kokio apsi.sikusio burejo kliedesius numeta…jie turbut isivaizduoja,kad cia debi.lu auditorija susirinkusi. Bet jie savo vistiek pasiekia. Clikcbaitas buna ir to jiems pakanka. O kai dar kartais buna audringesni komentarai. Tai cia jau jiems orgazmas.

Alien

Tai, kad pradejo jau kai kurie rinktis katrie patiki tom pasakom. Kai ankstesniam pasaku kratinyje is to paties rusu saltinio komentara parasiau tai isminusavo. :D is tiesu jau tas tinklapis nusivaziavo su temom. :D

Pyktis.

Sy tinklapi irgi po biski siurbia “juodoji skyle” :D cia irgi daug zombiuku kurie tiki viskuo ka perskaito. Nes zmogystos tiesiog nemasto. Nes mastyt yra sunku. Daugelis zmoniu gyvena blogai ar labai blogai. O pasakos tarsi numarina ta sunkia kasdienybe. Ir suteikia vilties,kad kazkada ar pvz anaplyje bus kur kas geriau nei cia. Mase nesupranta,kad ji yra banda kuri yra valdoma per visus galus. O ivairios pasakos yra viena is valdymo priemoniu tik ne kiekvienam tai suprast. Nes kaip sakiau mastyt ir suprast kas ir kaip yra pakankamai sunku. Daug lengviau yra tada kai jiems buna patiekiamas tas “patiekalas” ir… Skaityti daugiau »

Linas Esu

Tinklapis senai miręs, niekas nebesilanko čionais Straipsnių niekas nerašo, o ir tie patys įkelti yra išversti arba “pasiskolinti”.

Kalbant apie auditoriją…o ko tu tikėjaisi tokiame portale kaip šis pavadinimu “anomalija” ? tu manai čia renkasi vien niekuo netikintys arba su mokslu draugaujantys žmonės ?

Pyktis.

O tipo negalima “draugaut” su mokslu ir tuo paciu tiket i nepaaiskinamus dalykus,ivykius?
Beje kas liecia moksla tai ten tiek daug visokio melo,kad OHOHO.
Seip as parasiau,kad “cia irgi daug zombiuku kurie tiki viskuo ka perskaito”
Problemos su teksto suvokimu?

Linas Esu

Kokio melo ?

Pyktis.

Tikejausi,kad taip paklausi. Na jeigu esi bent kiek mastantis tai turetum pats susigaudyti. As tikrai negaisiu laiko tau kazka “irodyneti” man tas neaktualu.
Pasakysiu tik tiek,kad burbulas kuriame daugelis gyvena yra pakankamai “patogus”. Ir beveik niekas nesivargina paziureti kas uz jo. Ne visi yra smalsus ar pastabus ar tiesiog PYKTI kaip as.
Konspiracija nera is pirsto lauzta. Plesk zinias apie viska. Tada pradesi delioti paveiksla.

Linas Esu

Iš pradžių rašai, “Beje kas liecia moksla tai ten tiek daug visokio melo,kad OHOHO.” tačiau negali nė vieno argumentuoto pavyzdžio pateikti. Nežinau dėl ko tu save Piktu laikai, tačiau akivaizdu, kad esi konspiracininkas kaifuojantis nuo savęs paties. Ne “Pyktis” tau reikėjo pasivadinti, o idiotas-koonspiracininkas.

Sėkmės, moksleivi, kuris nemoka net taisyklingai rašyti.

Pyktis.

;DDD ne nu tu tikras silpnaprotis. As tau iskart parasiau,kad tikrai negaisiu savo laiko tau kazka irodyneti nes man tas neaktualu. Tu tikek i ka tik nori man P O H U I. Tai sakai visos konspiracijos yra nesamones? Agyrdi “mokslo” auka siulyciau dar syki gerai pagalvot.
Va tokie idiotai,kaip tu neturedami ka pasakyti beveik visada skels koziri susijusi su taisiklinga rasyba ;D

Linas Esu

Marozas degradas.

Alien

Linas Esu, po truputi visi tokie tinklapiai mirsta pastebejau. Tik kyla klausimas del ko? Del zmoniu mazesnio susidomejimo ar todel, kad valdzia prikisa nagus noredami slepti tiesa. Be to valdziai paranku uztildyti tuos tinklapius juk jiems taip nesinori, kad slepiamos technologijos i viesuma islystu is juodojo biudzeto projektu ar kitu tyrimu laboratoriju apie kuriu darba nezinom. Kiekviena diena yra kazkas nauja israndami kai milijardus i tyrimus investuoja, bet mums nieko nepranesa. O tai ka zinom is nuotrupu yra tik pavirsius to kas paslepta.

Linas Esu

Alien,

šis tinklapis pradėjo prarasti susidomėjimą tuo pačiu metu kai išpopuliarėjo facebook, twitter ir pan. Ta tema buvo diskutuota jau ne kartą, dalyvaujant puslapio moderatoriams.

Ką anomalija adminai nori, tą is postina, eik į forumą, pasiskaityk ką rašinėja ir registruoti nariai, nėra ribų.

Niekas nieko čia netildo, jeigu nori pats gali talpinti savo straipsnius šiame portale, net pačias nesąmoningiausias konspiracijas. Esu tikras jas patvirtins jeigu tik bus tvarkingai parašyta.

Anomalija neturi savo žurnalistų ir žmonėms už darbą nemoka. O gyvena iš clicbait reklamų. Kažkokią kreivą iliuziją esate susikūrę apie šitą puslapį, kuri kertasi su realybe.

Taip pat skaitykite