Padarykite tai ir tapsite milijonieriais

Žmonės nori būti nepriklausomi. Tai – tarsi instinktas, kuriam mes negalime atsispirti. Šiais laikais nepriklausomybė dažniausiai siejasi su finansine padėtimi. Tomas Corley penkerius metus tyrinėjo milijonierių gyvenimus ir mano, kad visų jų sėkmės istorijas galima apibendrinti labai trumpai – milijonieriai dažnai finansinę nepriklausomybę pasiekė žengę 4 žingsnius.
Tomas Corley yra žurnalistas, knygų apie tikras sėkmės istorijas autorius. Jis aistringai domisi milijonierių sėkmės istorijomis, tarp jų ieškodamas bendrų vardiklių, gyvenimo būdo įpročių ir kitokių panašumų. Corley nedomina tie milijonieriai, kurie turtus paveldėjo, laimėjo loterijoje ar kitaip praturtėjo neįdėdami pastangų, nes iš šių žmonių nėra ko pasimokyti. Jau kalbėjome apie milijonierių įpročius ir ko jie tikrai nedaro, tačiau Corley išskiria ir 4 žingsnius, kurie, pasak jo 5 metus trukusio tyrimo, veda į finansinę nepriklausomybę.
Dar prieš tai pasakysime, kad sėkmės receptas tikrai neegzistuoja. Kas suveikė kitiems, jums gali ir nesuveikti. Tačiau mažos pamokos, pasiimtos iš savo jau pasiekusių žmonių, jums gali bent šiek tiek padėti ar suteikti įkvėpimo. Štai ką, pasak Corley, nuveikė milijonieriai siekdami finansinės nepriklausomybės:

1. Tapo savo srities profesionalais.

Gyvenimas yra labai trumpas, bet laiko tapti bent vienos srities virtuozu tikrai turite. Įrankis, kuris tinka viskam, netinka niekam, todėl pasirinkite sritį, kuri jus domina labiausiai. Tuomet skaitykite literatūrą, praktikuokitės, jei reikia – įsirašykite į kokius kursus ar pasistenkite įsidarbinti pas kitą profesionalą, kuris jus pamokytų.

2. Neiššvaistė savo pinigų.

Billas Gatesas savo laiku buvo jauniausiu pasaulio milijardieriumi, tačiau nusipirko tik porą brangių ne visai reikalingų daiktų. Corley teigia, kad žmonės, kurie yra užsispyrę ir tikslingai juda savo svajonės link, geba planuoti savo asmeninius finansus taip, kad išleidžia tik maždaug 80 proc. savo mėnesinių pajamų. Tačiau, žinoma, taupyti nepakanka.

3. Investavo savo laisvus pinigus.

Jei pinigai nedirba jums, jūs dirbate savo pinigams. Nenaudojami jie nuvertėja. Corley teigia, kad milijonieriai kildami savo srityje retai laikė nenaudojamus pinigus – jie visuomet juos investavo. Kartais tikėtis greitos grąžos tiesiog neįmanoma, tačiau net tuomet pinigus geriau investuoti nei laikyti stalčiuje ar sąskaitoje.

4. Susikūrė kelis pajamų šaltinius.

Finansinė nepriklausomybė reiškia, kad jūs išliksite geroje padėtyje net jei, pavyzdžiui, prarasite darbą. Vienintelis kelias tai pasiekti yra užsitikrinti kelis stabilius pajamų šaltinius. Corley pastebėjo, kad milijonieriai neskubėjo jų auginti visų iš karto. Jie investavo ir kūrė verslus, į juos įdėdami daug darbo. Tačiau vienam iš šaltinių žlugus, šie verslininkai žinojo kada pasitraukti ir nebuvo per daug prisirišę, nes šalia turėjo dar kelis projektus. Žmonės dažnai nugrimzta į asmenines finansines krizes, kai yra prisirišę prie vieno pinigų šaltinio ir leidžia jam juos paskandinti. Žinoma, tai nėra receptas kiekvienam, tačiau daugybei žmonių šie žingsniai padėjo. Svarbu nepraleisti galimybių ir nebijoti rizikuoti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Šaltinis: delfi.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

kad ir kokiais ”stebuklingais zingsniais” naudosies milijonierium taip paprastai netapsi.. tam reik turet daug drasos ir naglumo.. fiziniu darbu jokiu turtu nesusikrausi- reik kad ta ”fizini darba” dirbtu daug zmoniu, o ‘busimas milijonierius’ sugebetu tuos zmones itikint, kad jie uzdirba tik minimuma.. arba kazka pigiai pirkti ir brangiai parduoti.. zodziu, be kitu ‘pagalbos’ nei per tris, nei per penkis gyvenimus milijono neuzdirbsi, jei ir nemiegosi naktim ir valgyt nustosi……… yra turtingu zmoniu- darbstus, taupus bet ..ne milijonieriai.

Droniukas

Darysiu taip gal milijonierių tapsiu xixi

boba

Racionalus straipsnis.

neitikino

Tik praleido fakta, kad baveik visi milijonieriai slepia mokescius. Yra daug informacijos kaip jie nemoka visu mokesciu ir issisukineja.

Pyktis.

Tai cia faktas :D tik yra pilna durnku kurie aklai viskuo tiki.

Idiotu proto kruseja

Pykti, parasyki savo tikslu adresa, matau tau reikia pagalbos nuimant prikaltus zaisliukus nuo lubu ar sienu, nes ziuriu kuo toliau tuo labiau link mental hospital tave traukt prades. Dazniausiai zmogui agresija ir nevaldomas pyktis kyla kai yra vartojama per daug alkoholio ar narkotiniu medziagu, kurie keicia jo mastyma ir pazeidzia stipriai centrine nervu sistema, tad siulau susimastyt, kompiuteris, telefonas ar anomalija.lt puslapis dar ne viskas ko reikia siekt gyvenime, bet po kiekvienu straipsniu randant tavo neapykantos kupina komentara darosi isvada kad zmogui lengviau juodint tuos kurie bent kazka stengiasi daryt, negu paimt ir padaryt kazka paciam.

Pyktis.

Parasiau tau issamu komentara. Bet moderatoriai ji privales “patikrinti” o tai reiksia,kad jie jo atgal neimes. Tad tikrai nesivarginsiu rasyt vel. Pasirodo zodzio laisve yra ribojama “laisvoj demokratijoj”

Pyktis.

Prirasyti galima beleko. Realybe kitokia. Saziningai tapusiu milijonieriu vos ne “vienetai”. Dauguma eina sukciavimo,manipuliavimo,mokesciu vengimo ir pan keliu. Taip kad su tokiom “pamokom” nejuokinkit. O apie antraste tai patyliu.

cortesas

antraštė yra tikriesiems kvailiams: užkask pinigėlius ir užaugs aukso medelis,tikrųjų savo darbu pasiekusių milijonus jau gyvų nebėra, o kad praturtėtum Lietuvoje tereikia viso labo poros žingsnių: prisitrynei prie valdančios partijos,patekai į seimą ir vualia vaikeliai!

Taip pat skaitykite