Netoli paslaptingosios „Area 51“ bazės bandyta paslėpti NSO?

Tikriausiai ne kartą teko girdėti apie paslaptingąją „Area 51“. Tai JAV esanti karinė bazė, kurioje, kaip įtaria daugybė žmonių, atliekami įvairūs slapti bandymai ir tiriama ateivių veikla, rašo alfa.lt.

 

„Area 51“ – itin slapta zona, kurią saugo ginkluoti apsauginiai, į ją patekti ten nedirbančiam žmogui šansų beveik nėra.

 

Kalifornijoje gyvenantis vaikinas Joshua asmeninėje socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje paviešino keistą nuotrauką, užfiksuotą per „Strava Global Heatmap“.

 

Joje įamžintas neįvardytas lašo formos objektas viduryje dykumos. Priešais jį puikuojasi panašios formos ruožai smėlyje, tad logiškiausia būtų manyti, jog vienas didelis objektas buvo paslėptas po smėliu, tačiau vėjas dalį jo nupustė.

 

Objektas buvo pastebėtas vos 500 mylių (804 km) nuo garsiosios „Area 51“. Socialiniame tinkle paskelbta nuotrauka susidomėjo daugybė internautų. Kadangi niekas iš tiesų nežino, kas tai yra, lieka tik spėlionės.

 

Vieni mano, kad tai tėra keistas vandens rezervuaras, kiti galvoja, kad tai senas ateivių erdvėlaivis, nesėkmingai bandytas paslėpti po smėliu, o kai kurie tiki, jog tai kažkaip susiję su povandeniniais laivais, mat šalia objekto matyti ir į valtį panašus dalykas.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite