Brazilijos danguje sprogo ir nukrito NSO: tyrimą perėmė net kariškiai

Bahia (Brazilija) miesto naktinis dangus staiga nušvito taip ryškiai, kad gyventojams atrodė, jog kažkas naktį staiga pakeitė diena. Ir nors stebuklo nebuvo, iki šiol niekas gyventojams neatsako kas danguje sprogo, praneša užsienio žiniasklaida.

 

Vaizdo saugumo kameroms pavyko nufilmuoti kaip neatpažintas skraidantis objektas dideliu greičiu krito iš dangaus, o prieš pat susidūrimą sprogo danguje.

 

“Tai nebuvo meteoritas. Meteoritai dega visą laiką kai pasiekia Žemės atmosferą. Mums nesako tiesos”, – teigė Brazilijos nepriklausomas astronomas.

 

Nors oficialiame meteorologų pranešime teigiama, kad tai buvo viso labo žaibas, toks paaiškinimas neįtikiną šio reiškinio liudytojų.

 

“Aš mačiau kažkokią krentančią lėkštę iš dangaus, o vėliau ji staiga sprogo”, – pasakojo Bahia miesto gyventojas Carlosas Josefas.

 

Kad tai galėjo būti ne meteorologinis reiškinys patvirtina ir neįprastas kariškių aktyvumas. Gyventojai pasakojo, kad vos po poros minučių mieste pasirodė ištisas pulkas spec. pajėgų.

 



 

Socialinėje erdvėje internautai gyvenantys netoli pradėjo dalintis ir keistomis nuolaužomis, kurios buvo randamos kelių kilometrų spindulių.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Tai galėjo būti NSO, kuris tiesiog buvo arba apšaudytas arba kažkas įvyko su technika ir sprogo.”, – teigia Brazilijos ufologų bendruomenės narys.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nors gyventojai netiki oficialia versija, kad įvyko žaibo iškrova, pareigūnai daugiau nekomentuoja situacijos ir ragina gyventojus liautis ieškoti sąmokslo.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
autism

Teko ir man susidurti su nepaaiskinamais dalykais, ir tuurbut neimanoma paasikint, cia tiesiog gali buti smegenu kazkokia veikla. kai buvau jaunas zaidziau kieme, svaidziau i kasi, ir buvo toks momentas, kad atsiradau kitoj vietoj, nej buvau pries tai, ir kai toj vietoj atsiradau, pamaciau vrs saves skrendanti nso, jis skrido letai, bet esme tame, kad as ziurejau i ji sustinges ir negalejau pajudeti. Po to kai jis praskrido vel atsiradau kur buvau pradzioj, ir toliau svaidziau i kasi kaip niekur nieko ir nebutu buve. Bet kai uzaugau pavartojau narkotiniu medziagu ir zinot ka, panasiu dalyku nutikdavo, budavau ten kur nesu… Skaityti daugiau »

autism

Isvis pamirskit ka rasiau

autism

kiekvienas esam bereiksmiai laseliai, bet tuo paciu kiekvienas sau atrodom svarbus, bet savanaudiskas gyvenimas ar yra normalu, viska tik sau, nori kazka gauti turi ir duoti, bet ir tai ar tiketi tuo ka as parasiau. Kas kuria istorija, kas kuria pasauli, mes tokie protingi, bet ar musu poelgiai protingi… Ar bent vienas toks klausimas turi atsakyma, toki kuris butu nenugincijamas… As tai pvz nieko nezinau, bet tuo paciu atrodo, kad kai sakau atrodo, kad tai tiesa… jum gal irgi taip buna… Nu as nekalbu apie elementariu dalykus, tokius kaip kad is kur saule teka ir kur leidziasi, kodel sninga ir… Skaityti daugiau »

OMFG

Nu nebevartok to pigaus mėšlo, man dėl tavęs neramu!

autism

as tiesiog ligonis esu, nuo pat vaikystes paskentes fantazijose gyvenu, zaloju save, seniau kai mezesnis buvau dauzydavau sau i nosi, kol kraujes pradedavo begti, ir tada ramu palikdavo, veliau venas pjausciaus, po to aisku kaip nepavartosi ko nors, siuo metu ta nzn psichiskai nesveikas jauciuosiu, bet tai kas idomiausiai ejau pas psiciatra psichologus, buvau net psichuskei ir ka jus manot, ogi nieko, sveikas, jokiu nuokripiu, argi cia normalu. Mokykloj net nusizudyt norejau del nieko isvis. As pats nebesuprantu kas darosi. Paauglyste hujyste. Bet siaip nepergyvenk del manes.

autism

Sakau fantazuoju as, kaip vat askirti tiesa nuo melo, as niekaip neprantu. Kiek internete tiesos, kiek mes patys esam vienas kitam atviri. Kiek koks straipsnis tikras kiek ne, ar per tv parodo tiesa. Kiekvienas i kiekviena situacia zvelgiam pro savo supratimo filtrus. Viskas tiesa ir tuo paciu melas, tai cia gal maisosi paraleliniai pasauliai is kur atsiranda mandelos efektai, ar bent kas zino atsakymo, ar yra kokia tiesos knyga.

CNN

Rimtas žmogus tave uždarytų, o aš manau kerai sutrenkciau smegenis, gal atsistatytu.

autism

Kiek esu buves susitrenkes galva, komoj gulejas,ir kas is to, ka turi galvoje kas turi kur atsistatyti, sutrenkimai, manau nieko neatstato. Tau sunku pepazinti kitu nuomone, negi visus dauzysi kurie nepatinka, neisdauzysi visu ir neuzdarysi visu. Labai emi i sirdi, negali tiesiog perskaityti ir praleisti pro save, sunku gyventi jei imsi visa kas nepatinka i savo pasauli. Kam tada skirta anomalija. Negi mano zinute tiek supurte tavo pasauli, atvere pykcio fontana, suspaude tavo kumsti ir pradejo tryksti pykcio ciurksles. Duosiu broliska patarima nors aisku gali tau net neidomu buti. Nuleisk ta pykti gyliai i kanalizacija, nusisipsok, kad ir kokie zmones… Skaityti daugiau »

Flr

Nenusisnekek

Pyktis.

Jojo as or jam pis tel ciau o ta durna kaukole ;DDD

Pyktis.

;DDDDDD tau tikrai reik gydytis

Narkoholic

Ka tu turi omeny pigius? Paskaiciavus, prigert pigiau nej vartoti kazka.

Pyktis.

Koks tu ziaurus ;DDD gydykis.

trollolol

Ale tiem ateiviam ir dvasiom labai patogu. Kaip tik jie krenta ar pasirodo, taip kokioj “ilijoj” ir butinai ciabuvis su bulve filmuoja lol

CNN

Vaizdo kameros ne holivudines kaba namuose

To CNN

Pagal jy turėjo kameros pritraukt ir parodyt kas sėdi už vairo, ar kaskaip panašiai, ale kaip ir sakai ne holivudines kameros :D

x-fly

Prie ko cia holivudines, ne filma juk filmuoja, reikia astronomines, karines naudoti, žymiai geresnes…

Tu cia rimtai

Trollolol, tu galvoji zmones kasdien su savim nesiojasi brangias filmavimo kameras? Pabandyk su telefonu pafilmuoti nakti ir is toliau paziuresim kaip gausis. Juk kiekvienas kiseneje turim kamera telefone tai nesistebiu kokybe.

????

Čia-buves

No IP

Po manim esančius 6 komentarus reiktų ištrint, nes protiškai atsilikusios beždžionės gavo prisest prie interneto.

TiesiosIeskotojas

as maceu kylanti obejkta 25:00 ties kauno rytais. itariu kad ten gali buti tarpgalaktinis keliautojas kuris pasirodo tik tam tikru metu tik tam tikroje vietojee

sarasssss

meloji as vilkaviški buvou irgi kilo kazkoks raudonas daiktas 26:00 turbut planoja kazkoki ispoli pries zmonija

karbauskis

Tiesa sakant as budama 14os isejau i lauka nusiskinti baziliku ir pamaciau kad danguje juda kazkoks didelis erdrelaivas. Kita dienea pabudus man skaudejo galva ir pamaciau pjautine zaisda ties pilvu uzsitiesusia iki kaklo. Staiga supratau kad tai ateiviai mane pagrobe. iki siol man vis dar yra randas ir manyje auga impregnuotas ateivis kuriam vystytis trunka apie 20 metu

erikas

kai man buvo 8 metai kai megojau is mano kambario mane pagrobe ateivei jie man i uzpakali ikiso zonda bet as galvojau kad tai mano sapnas tada atsibudes man skaudejo uzpakali galvojau nieko keisto gi mekstu isikisti pirstus kartais bet tada nuejes i mokikla nusiperdziau is uspakaleio pradejo eiti ugnis po keliu minuciu is uspakalio islindo akis tai turbut ateiviu stebejimo itaisas tada po keliu dienu atskrido ateivei ir tada islindo antena toke didziule ir pradejo leisti lazerius is tos antenos tada ateviai is uspakalio istrauke ta daikciuka ir iskrido tada man buvo hemorojus 3 lygio dare operacija.

Chaa

Ar prie jusu ateiviai nepriekabiavo?

erikas

NE TIK ZONDA I USPAKALI ZONDA IKISO

Persisviesk

persisiviesk pilva ir paziurek kas ten yra :D

sarasssss

VYRIASYBE VISKA NUO MUSU SLEPIA IR SLEPS!!!!!

Nagi

Bet ir keisti kariskiai galvoja patikesim ju pasakomis kai del tariamo zaibo iskrovos tiek visi sujudo. Gal baikit viena karta migla pusti zmonem juk nekvailiai esam ir pasakykit, kad erdvelaivis nukrito! Noreciau jiems i akis sitai del zmoniu kvailinimo isrezti.

Droniukas

Kosmine šiukšlė greičiausiai bus.

Raketa

– vakar Kaune apie 17 val irgi kažkas nukrito! pačio kritimo nemačiau, bet mačiau dūmų pėdsaką žemyn, panašų palieka raketos, bet iš kur Kaune raketos? :)

Zene

Iš Rusijos, iš kur iš kur.

Flyed

Rekata buvo sukonstruota Cactus pro fabrike

Taip pat skaitykite