Užfiksavo vaiduoklį? Šeimos namuose vyksta nejaukūs dalykai

Viename bute užfiksuotas nejaukus vaizdelis sukėlė nerimą tūkstančiams interneto vartotojų. Kentų šeimos svetainėje, naktį, apsaugos kameros įamžino vaiduoklišką reiškinį. Bent jau taip tikina paties būsto savininkai, šventai tikintys, kad jų namuose gyvena antgamtiškos būtybės.

 

Užsienio naujienų portalams Kentai prasitarė, kad apsaugos kameras įsirengė ne todėl, kad pričiuptų vaiduoklius ir įrodytų, kad jie egzistuoja, o, kad galėtų stebėti savo du šunis net tada, kai nėra namuose. Visgi kartais šunys tarsi sustingsta, žiūri į vieną tašką ir inkščia arba loja, tačiau gan neseniai užfiksuotas reginys psirodė dar keistesnis.

 

Keistas vaizdas buvo užfiksuotas ankstyvą rytą, beveik 3 valandą. Kameros įamžino, kaip perregimas baltas šešėlis praskrenda per kambarį. Mistiška figūra pasirodo net ne vieną kartą. Net tie, kurie netiki vaiduokliais ir kitais antgamtiškais reiškiniais, nesugeba paaiškinti, kas tai galėjo būti. Internautai taip pat sutriko sužinoję, jog senas namas, kuriame įsikūrusi Kentų šeima, kadaise buvo ligoninė.

 

„Nuo tada, kai paviešinome vaizdo įrašą, nutiko dar keli keisti dalykai. Kai užsižiebėme kalėdinę eglutę, šviesos tai išsijungdavo, tai įsijungdavo“, – šeimos narys pasakojo užsienio naujienų portalui „DailyMail“. Nors šeima tikina esantys skeptikai, po tokių potyrių net jie ėmė galvoti, kad tai galėtų būti kas nors logiškai nepaaiškinamo.

 

Vaizdo įrašas kai kuriems interneto vartotojams sukėlė ir abejonių. Jie tikina, jog tariamo vaduoklio siluetas yra per ryškus, tad neva akivaizdu, kad jis sukurtas specialiomis programomis. Visgi šeima tokias kalbas neigia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Aišgeregis

1. čia ne vaiduoklis, o tik mirusiuju dvasia

Klajoklis

Kad kazkas yra tai tikiu nes kazkada nakvojau tetos namuose visi langai durys buvo uzdaryti jokio vejelio o duslus kvepavims i ausi is sono toks siltas tris kartus atsikeliau wtf (miegojau antram aukste ) nk nera tai paskui visa nakti nebeuzmigau o tokius kur cia nufilmuota galima su fotoshopu lengvai o tokiu ghost reiskiniu neimanoma nufilmuot paprastom kamerom na cia mano nuomone

Droniukas1

Kad yra kas tai jo nes pačiam koja perdreske nagu kaip kates but .

O taip

Taip nori tikėti, kad kiekviename straipsnyja turi pavizdy iš savo pozicijos, kad kaska patires esi. P.S dėl šio video, issigaudyk peles

Taip pat skaitykite