Hawkingas nurodė datą, kuomet Žemė virs liepsnojančiu kamuoliu be žmonių

Stephenas Hawkingas – vienas didžiausių mūsų laikų protų. Jis padėjo geriau suvokti juodąsias skyles ir visatos plėtimosi dinamiką. Tačiau pastaruoju metu vis dažniau kalbama apie Žemės ateitį, rašo portalas technologijos.lt.

 

Dabar Hawkingas atskleidė, kada jo manymu mūsų planetos gyvybė galutinai užges ir kodėl taip nutiks. Šios žinios patiks ne visiems, ypač kai išgirsite Hawkingo pasiūlymą, kaip išvengti pražūties.

 

Stephenas Hawkingas apie Žemės galą kalba ne tam, kad ką nors išgąsdintų ar nuliūdintų. Jis tenori paskatinti žmoniją ryžtis tolimoms kelionėms. Kitaip tariant, jis ragina kraustytis iš Žemės, nes visai greitai ji taps liepsnojančiu kamuoliu. Kodėl?

 

Dėl nekontroliuojamo žmonių populiacijos augimo. Žemės resursai yra riboti, o mūsų energijos gamybos būdai netobulėja taip greitai, kaip auga populiacija. Taigi, energijos poreikis nuolat didėja ir per kurį laiką jis pasieks kritinį tašką. Galima kalbėti ir apie maistą – jo paprasčiausiai pradės trūkti. Žemėje yra labai derlingos žemės, kuri šiuo metu nenaudojama, dėl to gali kilti karai. Ten, kur tiek daug žmonių, trinties išvengti neįmanoma.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Hawkingas prognozuoja, kad jau 2600 metais Žemė bus tik didelis liepsnojantis kamuolys, be jokios gyvybės. Na, be žmonių tai jau tikrai. Norėdami išsaugoti savo rūšį turime išsikelti. Dėl to Hawkingas prisidėjo prie „Breakthrough Starshot“ projekto, kurio tikslas – per artimiausius porą dešimtmečių pasiekti artimiausią kaimyninę planetų sistemą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Joje yra kelios planetos, tinkamos gyvybei, tačiau jas dar reikia patyrinėti. „Breakthrough Starshot“ erdvėlaivis, kuris, aišku, žmonių negabens, bus greičiausias kada nors žmonių sukurtas objektas, vaizdžiai tariant, sklendžiantis šviesos spinduliais.

 

„Breakthrough Starshot“ erdvėlaivis per savaitę galėtų aplenkti „Voyager“ ir per 20 metų pasiekti Alpha Centauri. Jei jam pasisektų, iš karto būtų paleisti dar keli tokie erdvėlaiviai, o pati technologija būtų tobulinama toliau, kad kada nors, tikriausiai ne šiame amžiuje, į kitas sistemas galėtų keliauti ir žmonės.

 

Tiesa, Hawkingas pats jau nesitiki sulaukti dienos, kuomet išvysime gyvybei tinkamos planetos nuotraukas. Jo pinigai, laikas ir energija dabar skirti ateities kartoms. Todėl jis ir ragina žvelgti aukštyn ir priimti sprendimą kraustytis.

 

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
uhyug

raigaudas klaltas metasemistines kataklimacijos periodui besitavaikstant lin reneklancines problemos sprendimu abstrakcijos.

Pyktis.

Kokia cia kalba?

fredas

Jei kas nori eiti paskui mane, teišsižada pats savęs … Brangūs broliai ir seserys,

cortesas

Ši planeta galėtų išmaitinti dvigubai daugiau žmonių nei dabar yra gyvenančių žemėje,tereikia atsisukti į naujas energijas,kurios seniai atrastos ir kruopščiai slepiamos milijardierių stalčiuose,tuo pat metu aktyviai išgaunant išteklius iš Žemės gelmių,griaunant jos ekosistemą,sukuriant dirbtines problemas.Tas Hawkinas yra tik pasigailėjimo verta žmogaus parodija,kuri tuoj pat baigtų savo apgailėtiną egzistenciją,jei tie patys turčiai juo nesinaudotų perduodant tokias ir kitas nesąmones kaip aprašyta šiame straipsnyje.

Pyktis.

Nu va pasirodo biski mastai.

Pyktis.

Jau tas hokingas tai b.b.d. kas pasake,kad jis protingiausias? Kaip gali tai irodyt? Sedi senis kaleskoj,o kazkoks roboto balsas bazarina… ;D ir cia tipo belekoks protingas zmogus kuris matai suvele karts nuo karto kokia nesamone ar pasaulio “pabaiga ispranasauja” tegu nejuokina.

Kam idomu internete yra nemazai info apie zmoniu skaiciu zemeje. Sistema sako 7.5mlrd. Bet yra paprastu mastanciu zmoniu kurie dar nera visiski zombiai ir jie padare savo tyrimus sako visai ka kita.

Parazitas

>> Andrius Avdejevas: vienintelis Parazitas Žemėje tai mes žmonės.

– prašau, kalbėk tik už save.

Lietuvis

Visos pranašystės sau, o gyvenimas sau. Bus tai , kas turi įvykti. O sprendžiant iš pranašaujamo laikotarpio mūsų tai nepalies.

Klaida

>> Dėl nekontroliuojamo žmonių populiacijos augimo.

Aišku kažkas nori padaryti naują “bizniuką” – mokamą vaikų gimdymą. Va tada tai būtų kontrolė: užmokėk 10000$ o tik tada gimdyk!

p.s.
.. populiacijos augimas niekaip neįtakoje Žemės planetos, tai įtakoja tik biosferą. Nedovanotina “mokslininko” klaida.

ABA

Gaila man tokiu pranasautoju ir pritarianciu jam. Gasdintojai

Droniukas

Ka tas seni čia bure:)

alvydas

nežinau dėl Hswkingo teorijos, tačiau žinau, kad nei Vanga,ir Nostradamas apie tokią ateitį nepranašovo. Todėl pilnai tikėti Hawkingo teorija irgi nėra pagrindo.

Taip pat skaitykite