Zimbabvėje sekso metu numirė, o vėliau sukeldama šoką, karste prisikėlė prostitutė

zimbabwe-mireViename Zimbabvės viešbučių susidarė kurioziška situacija. Prostitutė, kuri, kaip manyta, mirė seksualinių paslaugų teikimo metu, gulėdama karste ėmė ir prabudo bei garsiai suriko, sukeldama didžiulį išgąstį, skelbia newsru.com, rašo portalas 15min.lt.

 

Moteris seksualinių santykių metu, anot kliento, prarado sąmonę. Po kurio laiko jis nusprendė, kad prostitutė patyrė insultą ir mirė. Paryčiais vyras iškvietė pareigūnus, kurie nusprendė „mirusiosios“ kūną paguldyti į metalinį karstą ir taip ją išnešti iš viešbučio.

 

Susidomėję įvykiu ties viešbučio kambariu ėmė būriuotis kiti svečiai. Tačiau vos moters kūnas palietė šaltą metalinį karstą, ši staiga „prisikėlė“ ir sušuko: „Jūs mane nužudysite, jūs mane nužudysite!“

 

Žiūrovai, kaip pranešama, apimti išgąsčio stumdydamiesi ėmė bėgti. „Tai buvo tarsi kine. Žmonės ėmė bėgti į visas puses“, – sakė vienas iš liudytojų. Jo teigimu, incidentas iš tiesų šiurpus: žmonės pamanė, kad moteris mirusi, nes ją prilietus ši iš tiesų atrodė šalta.

 

Apsaugininkai sugebėjo išlikti gana ramūs. Po to, kai moteris atsitokėjo, šie ją patikino, kad jai negresia joks pavojus ir išėjo iš kambario nešini tuščiu karstu. „Mirusioji“ buvo sutrikusi, kad policininkai nesusirūpino moters sveikatos būkle, nors esą tai turėjo padaryti.

 

Prostitutės klientas, kaip teigia liudininkai, iš viešbučio tyliai išvyko vos išėjus pareigūnams. Namo moterį palydėjo jos kolegė. Viešbučio vadybininkas Raymondas Neriti teigė, kad iš pradžių nesuprato, kas nutiko. Jis pamatė policininkus su karstu, kylančius į vieną iš kambarių, po to pastebėjo juos išeinančius, tačiau su tuo pačiu tuščiu karstu. Moteris viešbutyje dirba neseniai ir apie ją esą niekas nieko nežino.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

15minlogo

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis

Bučiau ir aš gerai ja patvarkes net karste nereikėtu man daugiau tampyt. :D

Taip pat skaitykite