Mėnulyje atrastas paslaptingas 50 km ilgio tunelis – ateivių palikimas?

menulis-ateiviaiŽemės palydovas kupinas paslapčių. Tuo dar kartą įsitikinta kai kosminiu aparatu „Kaguya“ buvo atrastas iki šiol nežinomas milžiniškas net 50 km ilgio požeminis tunelis.
 
Nors astronomai ir astronautai džiaugiasi, kad šis tunelis ateityje gali pasitarnauti kaip prieglauda astronautams, ne visi ekspertai linkę taip optimistiškai galvoti.

 

“Mums sakoma, kad šis šis urvas galėjo susiformuoti maždaug prieš 3,5 mlrd. metų dėl vulkaninės veiklos, tačiau tuomet kyla klausimas, kodėl tokių urvų nėra daugiau? Kodėl jis vienintelis?”, – retoriškai klausia ufologas Richardas Menkinsas.

 

Pasak jo, kol nėra tiksliai žinoma kieno tai urvas ir kam jis priklauso, nėra ten ko kišti savo nosies.

 

Aplink Mėnulį skriejantis dirbtinis palydovas „Kaguya“ pirmiausia aptiko paslaptingą angą, kurios skersmuo ir gylis siekė po 50 metrų. Šią ertmę ištyrus radijo bangomis, paaiškėjo, kad tai tėra įėjimas į ilgą tunelį.

 

menuli-tunelis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Neatrodo, kad šis tunelis susiformavo natūraliai. Nežinome nei kam jis priklauso, nei kokia jo paskirtis, o jau norime jį pasisavinti. Tai neteisingas. Jeigu mes randame apleistą pastatą, mes gi nesakome, kad tai mūsų turtas?”, – priduria Menkinsas.

 

Dar 1996 metais amerikietis Edvinas Raisa, projekto “Apolonas” dalyvis, išleido savo knygą pavadinimu “Prarastas kosmosas”. Joje jis tvirtina, jog tiek JAV, tiek buvusios TSRS sudarytos Mėnulio tyrinėjimo programos nuo septintojo dešimtmečio vidurio sustabdytos, kadangi Mėnulis jau turi savo šeimininkus, kurie žmonių invazijos nepageidauja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

Visos tos kosmines programos yra muilo burbulas. Plauna pinigus ir tiek ziniu. Prikuria filmuku prifotosopina ir duoda patikliems zmonems pafantazuot apie tolimesnius pasaulius kur zmonija isikurs. kaip filmas “Marsietis” buvo filmuojamas berods Jordano dykumose taip ir “marsaeigiai” vazineja po dykumas prifotkina ir prifotosopina ir va prasau nuotraukos is Marso. Ar kas nors esat ziureje pro galinga teleskopa ir mate kaip atrodo tos zvaigzdes ar planetos? tas pats su skrydziu i menuli. Kaip jie tada su tokiu aparatu sugebejo nukrist iki jo? Praskrist pro taip vadinamus Van Aleno radiacijos ziedus? ten jiems “zopa” turejo but. Bet gryzo sveiki. Kai ju buvo… Skaityti daugiau »

LOL

Gal ne visos

Pyktis.

Pvz????

mastyk giliau

tu laiku kosmine yranga buvo silpnesnio nasumo nei mano 2007m audi.kokie dar jiems kosmosaigeriausiu atveju jie turejo tik keliamaja galia kad pakelt raketa i orbita.nei nutupti svelniai menulyje nei tuo labiau gryzti atgal nebuvo galimybiu.nasa kompai tais laikais buvo kaip 3310 noskes telefonai.reikia buti atrofavusiu dalbajobu.kad tiketi visokiais pezalais ir logiskai nepatikrinti faktusitas pasaulis nera toks koks jie nori kad mes galvotume

merilas

Tie moliugai is vis menuli nebuvo tai labai patogu sukurti knyga kad tik isvengti klausimu kur jie padejo suringtus menulio programai pinigus jie Negaleto buti menuli vien del saules radijacijos kol jie ten skraido keleta tukstanciu km zemes apsaugos lauke valio gali isgyvent bet tik paliktu ji iskart iskeptu o jei padengtu 1 m storio svino sluoksni apie laiva isvis nepakiltu nuo zemes ir kazkaip nesimate kad ju skafandrai su 60cm storio svino sluoksniu viskas padielka ir dabar jau ir kitos salys skiedzia kad skris i marsa pamate kaip Amerikieciai Pasidare bizni is menulio programos tai ir kitos salys panoro… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Apie tas kosmines programas kam nepasakau,kad ten visiskas feikas paaiskinu apie radiacija ir vadinamus Van Aleno ziedus niekas netiki nors tu ka…isikale i tas bukas makaules pasakele ir vsio.

skywalker

Ar tikrai rado tuneli ? Ar tik mano , kad rado ?O ten pasirodys yra igriuva….Bet jei kazkas kase ji , zmonems tikriausiai neatiduos, nes ir patiems bus reikalingas. O siaip mes juk apie Marsa shnekame visalaika , arti esantis menulis visai neidomus , per arti jis yra – kam jame kolonijas kurti jei galima uz zymiai toliau isikurti ….o siaip didelis klausimas ar zmogus pajegs atsiplesti nuo savo gimtosios aplinkos …..nezinome kad zemeje dedasi o jau bandom kitur keltis , neblogai aisku.

alvydas

Nesiruošiu pranašauti, bet žinant fantastinę knygą “Fajetonai” – kažkodėl sunku patikėti apie natūralią tunelio prigimtį. Aišku, tai neįrodymas, kad tai ateivių darbas. Bet, prisiminus senesnius straipsnius apie mėnulį – ypač kai vyko JAV ir CCCP kova dėl mėnulio užkariavimo pirmumo – ir…..staiga viskas nutrūko, nes mėnulis neįdomus. Ir pasipylė straipsniai, kad mėnulio gyventojai uždraudė ten kištis. Daug metų buvo tylu, nes mokslininkai nukreipė žvilgsnį į Marsą. Todėl, šiuos faktus sudėjus, sunku patikėti, kad gamta sukūrė tunelį.

Sla

Alvydai kodel savo izvalgomis nesidalinate daugiau anomalijoje?

Sla

Tiesiog klausiu :)

alvydas

pasenau, aptingau, rašinėti.

Minusas

– tyrimus Mėnulyje paskatino nutraukti astronautų/kosmonautų paslaptingos žūtys “tamsiojoje Mėnulio pusėje”.

– tačiau juos nužudė ne “ateiviai”, juos nužudė kosmoso mikrometeoritai, kurių “anoje pusėje” nesugeria Žemės planeta.

– tunelis padarytas praėjusios Žmonių civilizacijos, apsisaugoti nuo meteoritų gausos, kaip ir Piramidės pastatytos Žmonių buvusioje civilizacijoje.

Taip pat skaitykite