Sensacingų knygų autorius: šis rugpjūtis Žemei paskutinis – paslaptinga planeta sukels pasaulio pabaigą

nibiru-zeme-pasaulio-pabaigaJau ne vieną ir ne du kartus esame girdėję apie besiartinančią pasaulio pabaigą, šį kartą konspiracijų teorijų kūrėjai tikina, kad ji Žemę ištiks jau rugsėjį. Būtent tą mėnesį paslaptinga planeta įsirėš į Žemę, o artėjantis Saulės užtemimas signalizuoja apie pasaulio pabaigą, rašo gismeteo.lt.
 
David Meade, „Planeta X“ – 2017 metų atvykimas“ autorius, tvirtina, kad Nibiru planeta (dar žinoma, kaip „Planeta X“) įsirėš į mūsų planetą jau 2017 m. rugsėjo 23 d. Jis tikina, jog to įrodymus jis rado ir Biblijoje.
Didysis Amerikos užtemimas“ – taip vadinamas visiškas Saulės užtemimas, kuris jau rugpjūčio 21 d. bus stebimas JAV teritorijoje, remiantis teorijų kūrėjais simbolizuoja slaptos planetos atvykimą, praneša telegraph.co.uk.
 
Nepaisant trūkstamų įrodymų, David Meade ir būrys kitų konspiracijų teorijų kūrėjų aiškina, kad Biblija ir saulės užtemimas remia idėją, jog jau netrukus mus ištiks pasaulio pabaiga.

 

Anot Meade, 2017 m. rugpjūčio 21 d. vyksiantis „Didysis Amerikos užtemimas“ yra pagrindinis ir pats didžiausias apokalipsės pranašas. Vyras teigia, kad perspėjimai aprašyti Senojo testamento Izaijo knygos, 13-ajame skyriuje. Anot Meade, viena ištrauka yra susijusi su tuo, ką jis pats vadina „33 konvergencija“, kur ištisa sutapimų grandinė yra sudaryta iš skaičiaus 33.

 

„Kuomet rugpjūčio 21 d. prasidės užtemimas, saulėtekis bus labai tamsus. Procese dalyvausiantis Mėnulis vadinamas juoduoju mėnuliu. Pastarieji įvyksta tik kas 33 mėnesius. Užtemimas prasidės Linkolno paplūdimyje, Oregono valstijoje, kuri yra 33-oji JAV valstija, ir užsibaigs 33-ajame Čarsltono, Pietų Karolinos, laipsnyje. Toks saulės užtemimas nevyko nuo pat 1918 metų, tai yra prieš 99 metus arba tris kartus po 33.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Praėjus 33 dienoms po visiško saulės užtemimo JAV, rugsėjo 23 d. žvaigždės išsirikiuos lygiai taip, kaip buvo aprašyta Apreiškimo Jonui knygoje aiškinant pasaulio pabaigą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Konspiracijos teorijų kūrėjai ištisus dešimtmečius pranašavo apie tai, kaip Nibiru arba Planeta X rėšis į mūsų Žemę ir ją sunaikins. Neregėta planeta, kurios egzistavimą neigia ir NASA, pirmą kartą buvo paminėta 1976 metais Zecharia Sitchin knygoje „12-oji planeta“.

 

Garsiausia pranašauta pasaulio pabaiga laikoma „Majų apokalipsė“ – prieš penkerius metus konspiracijų teorijų kūrėjai skelbė, kad ta pati Nibiru susidurs su Žeme gruodžio 21 d. ir visą tai jie įskaitė Majų pranašystėse. Po šios datos dar ne kartą buvo šūkaujama apie besiartinančią pasaulio pabaigą.

 

Nors NASA nesureagavo į Meade argumentus apie rugsėjo 23 d., visgi jie pakomentavo 2012 metų apokalipsės pranašystes: „Nibiru ir kitos istorijos apie neaiškias tolimas planetas yra internetiniai išsigalvojimai. Nėra jokio faktinio pagrindo, kurie taptų šių istorijų įrodymu.

 

Jei Nibiru ar Planeta X būtų tikra ir artėtų link susidūrimo su Žeme 2012 metais, tuomet astronomai jau mažiausiai dešimtmetį būtų ją stebėję, o šiuo metu kiekvienas iš mūsų galėtume regėti ją ir plika akimi. Akivaizdu, jo ji tikrai neegzistuoja. Užtikrintai galime pasakyti, kad nepanašu, jog koks nors didelis objektas rėžtųsi į Žemę kada nors per artimiausius kelis šimtus metų.“

 

Šaltinis: gismeteo.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Ką šis žmogus turi bendra su astronomija? Pasitelktas tik tikinčių tokiomis nesąmonėmis garsiu, bet neegzistuojančiu, kosminiu objektu – Nibiru. Rėkia, kad dangus griūna, o realiai nori tik savo knygą prastumti.

ABA

Facebookininkai atrado aktuoalia problema tik jiems skirta ha ha ha

Taip pat skaitykite