Bermudų trikampis vėl pareikalavo aukų: paslaptingai dingo lėktuvas

bermudu-trikampis-lektuvasJAV pakrantės sargyba Bahamuose vis dar ieško mažo lėktuvo, gabenusio 4 žmones, įskaitant 2 vaikus. Vieta, kurioje vyksta pagrindinė paieška, yra garsiojo Bermudų trikampio dalis, rašo alfa.lt.

 

Per paskutinį šimtmetį jame dingo apie 1 000 žmonių. Vidutiniškai paslaptingajame Bermudų trikampyje kasmet dingsta 4 lėktuvai ir apie 20 laivų.

 

Lėktuvu keliavo pilotas Nathanas, Jennifer ir du jos vaikai: 4 ir 10 metų sūnūs. Iš Puerto Riko išskridęs lėktuvas taip ir nepasiekė savo tikslo – Floridos.

 

Majamio oro eismo kontrolė prarado ryšį su lėktuvo pilotu pirmadienį. Vienam užsienio portalui dispečeriai pasakojo, kad jokių oro anomalijų nebuvo numatyta. Lėktuvas dingo didesniame nei 7 kilometrų aukštyje.

 

bermud

 

Tikriausiai ne vienam teko girdėti apie paslaptingąjį Bermudų trikampį, dar vadinamą Velnio trikampiu. Tai vietovė, apimanti apie 2 mln. km² plotą Šiaurės Atlanto vandenyne, netoli JAV pietryčių pakrantės. Joje paslaptingai dingsta laivai bei lėktuvai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuo neatmenamų laikų apie šią vietą kalbos sklando visame pasaulyje: kuriami filmai, rašomos knygos ir prieš miegą gąsdinami vaikai. Šiems dingimams paaiškinti žmonės pasitelkia mistiką: vaiduoklius, ateivius, vartus į kitą pasaulį ir kt.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Krikštatėvis buvo jūreivis ir tą Bermudų trikampį išmaišęs skersai ir išilgai. Kažkada klausiau apie mistiškus dingimus. Tiesiog nusijuokė ir tikra nesąmone išvadino. Yra daugybė vietų, kur įvyksta eismo įvykiai, ar kitos katastrofos. Kodėl jas pradeda vadinti mistinėmis, paranormaliomis? Tik todėl, kad išsiskiria iš statistikos. Jei žūstančių skaičius vienoje ar kitoje vietoje per metus tarkim yra 5 žmonės, tai kažkur bus 10-15. Bet tik dėl to vadinti šią vietą anomalija? Ir tai yra visur, jei žmogus mąsto kitaip nei visi, jis išvadinamas idiotu, jei rengiasi kitaip – atsiskyrėliu ir t.t. Žmonės vadovaujasi standartais: skirstomi pagal religijas, odos spalvą, lytį, ūgį, amžių…… Skaityti daugiau »

lll

Bent jau pasakytų koks lėktuvo modelis ir numeris, kad internete giliau pasidomėt, o dabar tarsi iš lempos taip parašyta ir tikėk kuo nori.

Pagooglink

O pats pagooglinti negali? “The MU-2B aircraft was at 24,000 feet and traveling 345 mph when it vanished 37 miles east of the island of Eleuthera in the ­Bahamas, officials said.”

Taip pat skaitykite