Nufilmuotas neįtikėtinas reiškinys danguje, kuriam specialistai neturi paaiškinimų

dangaus-reiskinysTai ką pavyko nufilmuoti vienam JAV gyvenančiam vairuotojui apstulbino daugelį.

 

Motociklininkas Ryanas važiuodamas keliu pastebėjo, kad danguje retsykiais pasirodo keistas šviesos šaltinis. Šis nepaaiškinamas šaltinis sklido iš už debesų.

 

“Tai atrodė taip, tarsi kažkas mojuodamas žibintuvėliu siuntė šviesos signalus danguje. Tokį dalyką mačiau pirmą kartą savo gyvenime”, – teigė vaizdo įrašo autorius.

 

Nufilmuotoje medžiagoje matosi laikas nuo laiko pasirodantis judantis, labai aiškus ir didelis šviesos šaltinis. Nors skeptikai tvirtina, kad dėl to kalti ledo kristalai, tačiau tokią versiją greitai paneigė meteorologai. Pasak jų, jeigu tai būtų ledo kristalai, šviesos stulpas net nejudėtų.

 

JAV nacionalinė saugumo agentūra kelis kartus paneigė, kad toje vietoje kur buvo stebimas keistas reiškinys, galėjo būti vykdomi kažkokie slapti kariniai eksperimentai.

 



 

“Atrodo tarsi kažkas danguje, paėmęs didelį veidrodį, žaistų su Saulės spinduliais… Tai kas buvo užfiksuota, neįmanoma paaiškinti jokiais fizikos ar gamtos dėsniais.”, – užsienio žiniasklaidai sakė meteorologas Jamesas Karteris.

 

Vaizdo įrašą išanalizavę specialiųjų efektų ekspertai patvirtino, kad medžiaga yra autentiška ir neredaguota.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Torex

Meteoras?

Rienka

Atrodo kaip koks plazmos išlydis, susidaręs dėl kažkokių priežasčių.

Dronas

Judėjimas akivaizdus bet kas te tai belieka speliot tik ne liektuvo atspindys tas šviesos stulpas lyg guminis koks but

Zinoma

Nasa pasakys kad nuo sviesa atsispindejo nuo lektuvo ;D

Taip pat skaitykite