CŽV išslaptino ataskaitą apie rusų kareivių susitikimą su NSO

nso-ateiviai-lekstesIšslaptintuose CŽV dokumentuose yra „šokiruojanti ataskaita“ apie tai, kaip 1993 metais rusų kariškiai buvo susidūrę su NSO, praneša Daily Express. Sprendžiant pagal šią ataskaitą, po TSRS griūties, daugelis tarybinės žvalgybos dokumentų atsidūrė amerikiečių rankose ir jų tarpe, esą, buvo šis dosje 250 puslapių apimtimi, kuriame buvo atvaizdai ir mačiusiųjų liudijimai.

 

Virš karinio objekto Sibire buvo pastebėtas žemai skrendantis lėkštės formos objektas. Vienas kareivis paleido į jį „žemė – oras“ klasės raketą ir objektą numušė.

 

Iš jo išėjo penki nedidelio ūgio humanoidai didelėmis galvomis ir didelėmis juodomis akimis, kurie čia pat virto baltu šviečiančiu rutuliu, skleidžiančių švilpimą ir gaudimą. Rutulys sprogo ir 23 kareiviai, kurie į jį žiūrėjo virto akmenimis. Išgyvento tik du buvę šešėlyje žmonės.

 

sovietufo

 

Suakmenėjusių kareivių kūnai buvo pristatyti į slaptą tyrimų centrą Pamaskvėje. Specialistų liudijimu, kol kas nežinomas Žemės gyventojams energijos šaltinis akies mirksniu pakeitė kareivių organizmo struktūrą, pavertęs juos molekuliniame lygmenyje į kažką tokio, panašaus į kalkakmenį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

CŽV atstovai tuo tarpu pažymėjo, jog jeigu tai tikra informacija, tada tai labai grėsmingas faktas. „Ateiviai turi tokią ginkluotę ir technologijas, kurios randasi už mūsų suvokimo ribų“, – pacitavo leidinys jų komentarą.

 

Beje, Daily Express pažymi, jog CŽV ataskaita – tai straipsnio vertimas iš ukrainiečių laikraščio „Vakarinis Ternopolis“. Ir prie viso to „reikėtų būti atsargiems su CŽV viešai skelbiama informacija, kadangi tai gali būti dezinformacija“, – įspėja specialistai.

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Bludai

Idomu kokios VODKES prigere ruskelis kad lekstes jau mate.

vytra

– esi atsilikes, nes ruskelis ne tik mate lekstes kelias, bet ir dydvyriskai viena numuse su SS-220 raketa!

:)

Dronas

Baikit žurnalistai sapaliot nesamones gi 21 amžius dar

Ryzas

kazkas panasaus i meduza paziurejo i veida ir suakmenejo :D

Pasimetes

CŽV atstovai tuo tarpu pažymėjo, jog jeigu tai tikra informacija, tada tai labai grėsmingas faktas. „Ateiviai turi tokią ginkluotę ir technologijas, kurios randasi už mūsų suvokimo ribų“, o numuse lekste, su zeme oras raketa

Alvydas

visų pirma – mums tik atrodo -“numušė”. Kaip numuštas laivas virsta rutuliu, o paskui žmonės virsta statulomis. Kas tai???

Taip pat skaitykite