Berniuko vėlė nuotraukoje įspėjo apie artėjančią nelaimę

berniuko-veleAmerikietė telefono foto kamera užfiksavo neeilinį reiškinį, kuris ją kaip reikiant įbaugino. Trylikametė Harper kartu su mama vyko į grožio saloną, rašo tv3.lt.

 

Kol jos laukdama nuobodžiavo automobilyje, mobiliuoju telefonu įamžino keletą asmenukių. Ką vėliau peržiūrėdama nuotraukas pamatė paauglė – privers pašiurpti. Nors tuomet be mergaitės automobilyje nieko nebuvo, už jos nugaros matyti blyškus berniuko atvaizdas.

 

Šį kadrą analizavo būrys ekspertų. Paaiškėjo, kad nuotraukoje įamžintas atvaizdas priklauso avarijoje žuvusiam berniukui. Toje pačioje vietoje, tą pačią minutę prieš metus įvyko tragiškas automobilių susidūrimas.

 

Už mergaitės atvaizdo, matomas paslaptingas berniukas.

Už mergaitės atvaizdo, matomas paslaptingas berniukas.

 

Mergaitės mamos Melisos šis įvykis nenustebino. Moteris sako, kad Harper tiesiog traukte traukia paranormalius reiškinius. Tačiau ekspertai turi dar įdomesnių spėjimų.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

„Harper nebuvo prisisegusi saugos diržo. Manoma, kad berniuko, kurio vardas buvo Gregas Pocha, vaiduoklis mėgino įspėti ją, kad būtų saugesnė. Turiu omenyje, pykčiai dėl diržo nesegėjimo tarp mudviejų kyla nuolatos. Dėl to man jau teko sumokėti 13 baudų, tačiau ji niekaip nepasimoko“, – pasakojo mergaitės mama.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ekspertas

Kas ten per grožio salonas kažkokiuose miškuose? Akiniuose atsispindi tik kelias ir miškai(daug medžiu), net per langus tik medžiai tesimato.

\"Ekspertas\"

O tu galvoji grožio salono aikštelėje galima susidurti mašina ir užsimušti? Faktas kad bevažiuojant kažkurioje atkarpoje užfiksuotas kadras

ekspertas

Cituoju kas parašyta: “…Kol jos laukdama nuobodžiavo automobilyje, mobiliuoju telefonu įamžino keletą asmenukių…”

ekspertas

Sutinku su jumis, mano manymu šita asmenukė, iš visko spredžiant, galėjo būti padaryta važiuojančiame automobilyje. Bet kas parašyta visiškai nesuderinama su šia nuotrauka.

Blusius

Ir vėl neaišku tik dalis matos vaizdo

Taip pat skaitykite