Astrologinė 2017 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

prognoze-20172017 metų horoskopas Skorpionui

 

2017 metais bus atskleistos paslaptys. Būsite linkę dar labiau slėpti savo gyvenimą, todėl jūsų veiksmai aplinkiniams taps dar labiau neaiškūs ir mistiški. Daugelis žmonių jums atskleis savo paslaptis to nesuprasdami , todėl galite pasijusti tarsi svetimų problemų sugertukas.

 

Didžiausio pakilimo Gaidžio metais prasminga tikėtis nuo spalio, kitu metu vyks labiau pasiruošiamojo pobūdžio darbai. Tokiu atveju užbaikite senus reikalus ir darbus, atsikratykite nereikalingo santykių, informacijos, bendravimo bagažo. Tai svarbu tam, kad būtų išvalyta erdvė ir laisvai priimtų palankius vėjus.

 

Meilė

 

Santykių sfera reikšmingų permainų nežada. Tiesiog būsite pernelyg susirūpinę namų reikalais, bendravimu, todėl santykių tema tarsi praras didelę reikšmę. Tik kaip jūsų elgesio pasekmė gali pablogėti santykių atmosfera. Čia suveiks priežasties- pasekmės principas: ką santykiuose duodate, tą gaunate atgal.

 

Jei vis tik jums svarbu išsaugoti tai ką jau sukūrėte, pasirūpinkite maloniomis staigmenomis ir romantika. Būkite dėmesingi partnerio poreikiams ir norams. Kitaip sakant girdėkite šalia esantį.

 

Nuo spalio situacija gali keistis, ir sunku prognozuoti kokiu būdu. Vis tik išaugęs jūsų optimizmas ir ekspansija gali liūdinti partnerį. Tačiau jis turi prisitaikyti prie jūsų asmenybės pokyčių. Juk partnerystė – tai kompromisas.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Karjera/darbas

 

Darbe jausitės tarsi įkalinti taisyklių ir sistemos. Jausitės lyg dūstate, todėl imsite maištauti prieš vadovybę, norėsite pakeisti senas taisykles. Tokia situacija tiesiog atspindės jūsų vidinę būseną, o aplinkos įvykai ir situacijos tik vidinių išgyvenimų projekcija.

 

Ir čia iškils didelė rizika likti be darbo. Mažai kam imponuoja maištininkai. Bet tai turėtų ir pozityvią prasmę jums asmeniškai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pats laikas įgyvendinti savo seną svajonę kurti savo verslą ar dirbti savarankiškai. To galite imtis nuo vėlyvo rudens ( spalio), o iki tol tiesiog paslapčia, neafišuodami planuokite.

 

Nesivelkite į konfliktines situacijas vien norėdami įrodyti savo galią. Žmonės ir taip jus vertina. 2017 metai gali atnešti labai svarbią informaciją ar jums ypač reikšmingus žmones. Nepraleiskite galimybių tobulėti.

 

Sveikata

 

Skorpionai yra apdovanoti didele vidine jėga, gebėjimu pasveikti ypač sunkių ligų atveju. Žinoma, jei noras gyventi yra stipresnis už ligą.

 

Gaidžio metais nervų sistema bus ypač įtempta, todėl prasminga ja pasirūpinti. Svarbus miego ir poilsio režimas apsaugos jus nuo nemigos ir nervinių protrūkių. Nepersidirbkite ir mažinkite informacijos apimtis.

 

Atsargiai elkitės kelyje, nepriklausomai nuo to vairuojate ar tiesiog esate pėstysis.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2017 metų horoskopas Šauliui

 

Ateinantys Gaidžio metai šio zodiako atstovams žada būti dosnūs ir pozityvūs. Daug žadančių naujovių ir palankių galimybių palies jūsų darbo, karjeros sritį. Visi planai ir svajonės bus įgyvendintos be didelių pastangų.

 

Patirsite labai reikšmingus savo gyvenimo pokyčius, lengvai spręsite visas iškilusias problemas ir sunkumus.
Tiesa, metų globėjas jums bus palankus tik tuo atveju, jei viską kruopščiai ir nuosekliai planuosite. Atsainaus požiūrio į savo darbą, veiklą verčiau atsisakykite, nors ir esate puikios nuomonės apie save. Tik atsakingi Šauliai patirs metų sėkmės akimirkas.

 

Meilė

 

Tiems Šauliams, kurie turi pastovų partnerį, metai gali atnešti ypač sudėtingų situacijų. Gaidžio metais jūsų santykiai gali pereiti į visiškai kitokį lygmenį arba patirti rimtus išbandymus. Neatmetama santykių baigties tikimybė.

 

Vienišiams metai, priešingai, atneš naujas pažintis su labai įdomiais ir charizmatiškais asmenimis. Sunku prognozuoti, kokia jų baigtis. Todėl žvaigždės pataria mėgautis malonia kompanija ir neskubinti įvykių.

 

Darbas/karjera

 

2017 metais darbo ir karjeros sritis patirs didžiausius pokyčius. Jie bus pozityvūs ir daug žadantys. Galimas paaukštinimas pareigose arba perėjimas į labiau prestižinę darbo vietą. Metai gali būti paženklinti ir jūsų asmeninio populiarumo kilimu, visuomeniniu pripažinimu. Žinoma, bus apdovanoti tie, kas turi tam tikrą įdirbį savo profesinėje veikloje.

 

Dar svarbu akcentuoti, jog labai svarbiu jūsų profesinės srities augimo kriterijumi bus jūsų asmeninės savybės: atsakingumas ir pareigingumas, kruopštumas ir pareigingumas. Jei minėtų savybių neturite, ugdykite. Kitaip sėkmės akimirkas išgyvens kiti.

 

Sveikata

 

2017 metais sveikatos sritis jums kels daugiausia rūpesčių. Jie prasidėjo dar praėjusiais metais, todėl silpnąsiais organizmo puses tikrai žinote. Galimas svorio praradimas, greitesnis senėjimo procesas. Daugiausia problemų kels kaulų ir dantų problemos. Galimi psichologinio pobūdžio negalavimai: apatija, melancholija, polinkis depresijai.

 

Kuo sveikata prastesnė, tuo labiau verta susimąstyti apie tai, kaip iki šiol gyvenote. Ligos parodys, jog jūsų gyvenime trūksta tvirtumo ir brandos. Čia turima minty asmenybės brandą, aiškių vidinių vertybių turėjimą ir jų puoselėjimą.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2017 metų horoskopas Ožiaragiui

 

Ateinantys 2017 metai žada daug optimizmo ir pasitikėjimo. Tačiau šis optimizmas bus toks, kuris neves niekur. Tai tiesiog nerealistiški planai, kurie pasireiškia tik tuo, kad tiesiog negaunate visko tiek, kiek tikėjotės. Bet greičiausiai neprarasite tai, ką turite.

 

Metų planetų išsidėstymas ryškiai padidins žmogaus pretenzijas gyvenimui, ir tai pretenzijos savo asmeniniam reikšmingumui gyvenime. Tai reiškia, atsiranda noras, kad jus gerbtų. Galima sėkmė, pripažinimas.
Gaidžio metai sėkmingi kelionėms ir užsienio kontaktams. Taip pat besimokantiems ( aukštojo mokslo studentams), taip pat tiems, kurie dirba mokslinį darbą, juristams.

 

Meilė

 

Esate pernelyg susikoncentravęs į savo darbą ir asmeninius siekius, jog net nepastebite savo antros pusės liūdesio. Jūsų santykiai tarsi sustingę, praradę gyvybę ir energiją. Turėtumėte rimtai dėl to susirūpinti, nes niekam nemalonu būti santykiuose vienišu.

 

Ožiaragis yra vienas šalčiausių zodiako ženklų. Tiksliau, jų vidinė šiluma ir jausmai stipriai užslėpti nuo pašalinių akių. Ir tai nėra gerai, nes jūsų pora nesijaučia svarbi ir mylima.

 

Vieniši zodiako atstovai naujų ir palankių permainų gali tikėtis metų pabaigoje. Tuo metu išaugs jūsų asmeninis žavesys. Sulauksite daugiau komplimentų nei įprasta, bei kvietimų į pasimatymus.

 

Darbas/karjera

 

Visus 2017 metus būsite pakankamai aktyvūs darbo fronte. Sieksite vis aukštesnių rezultatų ir geresnių postų. Jums labai svarbu užimti aukštą padėtį visuomenėje, todėl labai kantriai to siekiate. Vis tik žvaigždės didesnę sėkmę jums žada metų pabaigoje, kuomet susiformuos palankus karjerai astrologinis fonas. Tuomet galėsite skinti savo darbo ir pastangų vaisius.

 

Tik išlikite ir toliau atsargūs. Gali suaktyvėti jūsų priešai arba jums tiesiog norės pakenkti. Tiesa ta, jog daugelis jums pavydi jūsų aukštų pasiekimų ir sėkmės. Dėl to galimos apkalbos, melaginga informacija apie jus. Jūsų reakcija turėtų būti abejingumas.

 

Sveikata

 

Sveikata 2017 metais didelių problemų neturėtų kelti. Jausitės gerai ir energingai, daugelis to galėtų pavydėti. Tačiau tai nėra priežastis nesirūpinti savo sveikata.

 

Subalansuota mityba, aktyvus gyvenimo būdas – yra tos sąlygos, kurios turi būti reikšmingos visiems be išimties. Be jų negalėsime džiaugtis gera sveikata ilgus metus.

 

Taigi, pasirūpinkite imunine sistema, treniruokitės, skirkite pakankamai laiko miegui ir poilsiui.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2017 metų horoskopas Vandeniui

 

Ateinantys 2017 metai Vandeniams suteiks puikias galimybes: naujus bendradarbiavimo ir plėtros pasiūlymus; dvasinį augimą. Išaugs pasitikėjimas savimi, tuo pačiu pramušamoji jėga, leisianti įveikti senas kliūtis ir problemas.

 

Gaidžio metais stebėsite savo kūrybiškumo augimą, todėl išreikšti save kaip menininką tikrai galėsite ir norėsite.

 

Bendrai, metai žada įvairias naujas pažintis, draugų rato plėtimąsi. Palanku būti judriems, vengti monotonijos ir sėslumo. Išlaikykite ir taip jums būdingą atvirumą ir humanizmą.

 

Meilė

 

Šio zodiako atstovams Gaidžio metai žada pokyčius meilės sferoje. Susieti santuokos saitais Vandeniai gali išgyventi rimtų sunkumų dėl savo nepastovumo. Esate toks zodiako ženklas, kuriam sunku ilgai būti su vienu žmogumi, todėl dažnai šalia yra slaptas meilės objektas. Gaidžio metais jūsų paslaptys bus atskleistos, todėl yra rizika likti be nieko. Susimąstykite ir padarykite atitinkamas išvadas.

 

Vienišiems zodiako atstovams žvaigždės žada naujas emocijas ir aistras. Turėsite nemažai galimybių susipažinti su puikiais žmonėmis, su kurias santykiai gali peraugti į rimtus ir ilgalaikius.

 

Darbas/karjera

 

Darbo srityje 2017 metais reikšmingų pokyčių nežadama. Tiesiog dirbsite tai, kas jums yra įprasta ir aišku. Žvaigždės rekomenduoja šiek tiek nusiraminti ieškant naujovių, Gaidžio metais jos nepasitvirtins. Metų bėgyje galite jausti tingulį, todėl darbus dirbsite lėtai, neskubėdami. Vis tik žvaigždės rekomenduoja ieškoti būtų kaip tapti labiau aktyviu, kelti produktyvumą.

 

Verslo atstovai gali sulaukti puikių plėtros pasiūlymų, kurie ateityje neš finansinę naudą.

 

2017 metais jums ypač rūpės jūsų finansinė situacija, todėl prasminga pasidomėti investavimu, statymu biržose ir pan. Žvaigždės numato jums skolų gražinimus, taip pat kažkas jums padovanos nemenką pinigų sumą.

 

Sveikata

 

Gaidžio metais jausitės energingi, tuo pačiu padidės noras mėgautis malonumais ir skaniu maistu. Didelis saldumynų ir riebių produktų kiekis jūsų racione gali gerokai padidinti fizinio kūno apimtis. Kad to išvengtumėte, daugiau judėkite gryname ore. Pasivaikščiojimai gamtoje padės deginti kalorijas, tuo pačiu ramins ir taip įtemptą jūsų nervų sistemą.

 

Dėl minėto polinkio skanėstams gali iškilti endokrininės sistemos problemų. Prasminga vartoti daugiau vaisių vietoj pyragaičių. Nors vargu ar jiems turėsite valios atsispirti.

 

Metai palankūs aktyviai sportuoti. Jūsų prigimčiai artimiausia yra veikla gamtoje, taip pat komandinis sportas.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2017 metų horoskopas Žuvims

 

2017 metais Žuvys išliks kūrybiškos. Atsiskleidę meniniai gabumai leis sukurti nepakartojamus meno, muzikos kūrinius. Taip pat Gaidžio metais stiprės intuityvus savęs, pasaulio ir visa kas vyksta suvokimas. Gali atsiverti gabumai psichologijai. Plėsis dvasiniai horizontai.

 

Vis tik yra rizika nugrimzti į savo pasaulio vandenynus, jei pasiduosite melancholijai, svajonėms ir vizijoms. Žvaigždės jums pataria būti aktyviems, nes tokiu būdu mažėtų jūsų atitrūkimas nuo realybės.

 

Meilė

 

Gaidžio metais Žuvys turėtų ypač susirūpinti savo santykiais. Žvaigždės numato sunkumus, kurie gali baigtis ypač nepalankiai. Tikėtini konfliktai su sutuoktiniu. Jums atrodys, jog partneris jūsų nesiklauso ir nesupranta, tačiau lygiai taip pat partneris kalbės apie jus.

 

Žodžiu, santykių krizė neišvengiama. Tačiau situaciją galima sušvelninti labiau įsiklausant į partnerio poreikius, lūkesčius ir norus. Juk patenkintas gyvenimo žmogus sieks ir jums suteikti tą patį. Ženkite pirmąjį žingsnį.

 

Vienišoms sieloms metai nežada didelių permainų. Romanai galimi, tačiau apie ilgalaikius santykius galvoti neverta.

 

Darbas/karjera

 

Situacija darbe Gaidžio metais didžiąja dalimi priklausys nuo jūsų asmeninių pastangų ir motyvų.
Taigi, jei siekiate ir tikitės pozityvių rezultatų, tuomet atitinkamai dirbkite: darbus atlikite atsakingai ir kruopščiai, venkite klaidų ir skraidymo padangėse.

 

Bendrai finansinė situacija išliks stabili, žinoma, jei vengsite spontaniškų pirkimų. Todėl ir darbo pokyčių neieškosite.

 

Verslo pasaulio atstovams metai gan stabilūs. Sulauksite keleto naudingų pasiūlymų, priimkite juos.
Antroje metų pusėje naudingi statymai biržose, investicijos. Galimas jūsų partnerio finansinės situacijos gerėjimas.

 

Sveikata

 

2017 metais ypač tikėtinos peršalimo ligos, dėl žemo imuniteto. Tiesiog Žuvys iš prigimties labiau imlios visokioms infekcijoms, bakterijoms ir virusams.

 

Gaidžio metais tai ypač sustiprės. Pasirūpinkite nuo metų pradžios vitaminais ir mikroelementais, ir vartokite ilgą laiką. Grūdinimasis ar bet kokios vandens procedūros teigiamai veikia Žuvų organizmą, todėl minėtus dalykus įtraukite į savo kasdienę rutiną.

 

Emocinis, psichologinis nusistatymas taip pat svarbu Gaidžio metais. Padidintas jautrumas ir imlumas jums sveikatos nepridės. Verčiau venkite sunkių situacijų, atsisakykite televizijos žiūrėjimo.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite