Šiandien įvyks Mėnulio užtemimas Žuvyse: ko tikėtis?

menulio-pusMėnulio užtemimai visada vyksta esant Mėnulio pilnačiai, kuomet Saulė ir Mėnulis išsidėsto priešais. Todėl emocinis lygmuo visada aukštesnis, į situacijas reaguojama ypač aštriai, įspėja Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.
 
Mėnulis astrologijoje siejamas su emocijomis, pasąmone, sapnais, motina, tėvyne, vaikyste ir šeima. Mėnulio užtemimai yra siejami su pabaiga, todėl prasminga 2 dienas iki ir 2 dienas po užtemimo atsikratyti to, kas tapo našta, kliūtimi. Konkretizuojant svarbu atsižvelgti į užtemimo aktyvuojamą tašką, tada valymosi procesas vyks tikslingiau.
 
Taigi, prisiminkime kas siejama su Žuvų zodiako ženklu. Tai jūra ir okeanas. Didingumas, daug kaitos, nenusakomumas. Tai vienatvės trauka. Subjektyvus pasaulio suvokimas. Į šį ženklą tarsi suteka visų ženklų fantazijos, slepiasi visos pasaulio paslaptys.

 

Per šį zodiako ženklą galima pajusti bendrystę su Visata. Būdingas atotrūkis nuo realybės, emocinis atvirumas, noras užjausti ir įsijausti. Dvasingumas, muzikalumas, intuityvumas, sugebėjimas be žodžių suprasti kitą žmogų. Įgimtas mistiškas jautimas arba religingumas, polinkis labdaringumui, aukojimui. Chaotiškumas, nepraktiškumas, polinkis plaukti pasroviui.

 

Visos išvardintos temos aktyvuosis ypač stipriai, žinoma tam turi įtakos asmeninio horoskopo parodymai.

 

Bendras užtemimo fonas gan įtemptas dėl Mėnulio opozicijos su Saule, Merkurijumi ir Jupiteriu, bei kvadratūra su Marsu. Tai bendrai formuoja įtemptą, tačiau veikti skatinančią konfigūraciją, kuri gali pasireikšti konfliktais, traumomis, sutarčių nutraukimais, pykčiais su vadovybe.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Prasminga atsisakyti tolimų kelionių (ypač į naujas, nelankytas iki šiol vietas), sutarčių pasirašymų ir susitarimų, aktyvaus sporto. Minėtu laikotarpiu gali būti atskleistos paslaptys arba priešingai – būsime įtraukti į apkalbas, šmeižtą. Deja, sveiką ir blaivų protą bus sunku išlaikyti, būsime linkę pasiduoti svetimai įtakai, apgaulėms, poveikiui.

 

Norėdami prasmingai išnaudoti užtemimo energetiką užsiimkime savo gyvenimo, minčių švarinimu. Tam padės rami muzika, meditacija ir susikaupimas. Apmąstykime, kas kliudo ir su tuo atsisveikinkime. Užtemimo metu būtų geras ženklas atsisakyti alkoholio, rūkymo, medikamentų vartojimo. Sunkaus maisto atsisakymas Mėnulio užtemimo dieną sustiprins organizmo valymosi procesus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Anomalija.lt primena, jog tai yra bendro pobūdžio informacija, bendras fonas. Kaip Mėnulio užtemimas paveiks jus asmeniškai reikėtų konsultuotis su Asmeniniu Astrologu.

 

Parengė: Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Inf. šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite