Bristolio policijos sraigtasparnis nufilmavo nematomą NSO

bristolio-nso“Mes tiesiog negalime paaiškinti tai, ką mums pavyko nufilmuoti”, – šį kartą šiuos žodžius ištarė ne sąmokslo teorijos šalininkai, o Bristolio policijos atstovas spaudai.

 

Ufologai, kurie nagrinėja NSO reiškinį pastebėjo, kad kai kurie paslaptingi skraidantys objektai būna nematomi žmogaus akiai. Tačiau nuo kamerų, kurios fiksuoja šilumą, pasislėpti šiems objektams sekasi ne taip gerai.

 

Bristolio policijos pareigūnų sraigtasparnis, visiškai atsitiktinai naudojant termokamerą, nufilmavo skraidantį apvalios formos neatpažintą objektą, kuris skleidė labai didelį šilumos kiekį.

 

Bandant priartėti, objektas pasišalindavo, tad teko jį stebėti per atstumą.

 

“Iš pradžių pagalvojome, kad sugedo įranga. Tačiau kai norėjome priskristi arčiau, jis dideliu greičiu nuo mūsų nutoldavo. Tai tikrai nebuvo techninė klaida. Objektas aiškiai suvokė, kad mes artėjame”, – žurnalistams pasakojo pilotas.

 

“Sunku pasakyti, koks buvo objekto dydis, tačiau mes jį filmavome net 7 minutes.”, – pasakojama išplatintame pranešime.

 

Ufologų bendruomenė nustebo, kad toks įrašas apskritai buvo paviešintas, kadangi dažniausiai tokie įvykiai būna įslaptinti.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Stebiuos

Aš nemates gal tik durni mato gal koks žaibas kamuolinis laksto reikia sugaut ta velnio išpera įsitikit jo tikrumu

top16

čia ateiviai ir aš esu matęs px čia yra.

Taip pat skaitykite