Rastos suakmenėjusios mašinos detales, kurių amžius 400 milijonų metų

kamciatkos-detalesPeterburgo archeologai Kamčiatkoje rado suakmenėjusias mašinos detales, kurių amžius siekia maždaug 400 milijonų metų.

 

Ją turistai rado maždaug už 230 kilometrų nuo Tigilio kaimo.

 

Atvykę į radinio vietą, mokslininkai iš pradžių negalėjo pasakyti kas tai. Įvykio vietoje buvo rasti šimtai suakmenėjusių dantytų cilindrų, kurie jungėsi tarpusavyje.

 

Po nuodugnių tyrimų ir konsultacijų su nacionaline JAV mokslo ir archeologijos tarnyba, mokslininkai iškelė prielaidą, kad tai kažkokios senovinės mašinos detalės.

 

Analizė parodė, kad detalių amžius siekia net apie 400 milijonų metų, kai tuo tarpu šiuolaikinis žmogus atsirado Afrikoje maždaug prieš 140–280 tūkst. metų.

 

Nors mokslininkai pripažįsta, kad prielaidas kelti kas yra detalių autorius kol kas anksti, sąmokslo teorijos šalininkai atkreipia dėmesį, kad tai dar vienas ateivių Žemės lankymo senovėje tiesioginis įrodymas.

 

Tiesa šis atradimas gali paskatinti ir kitas diskusijas apie tai, kad kažkada Žemėje galėjo gyventi kita protinga civilizacija, kuri dėl kažkokių priežasčių buvo sunaikinta.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
P.

Nebenusisnekekit asiliukai:) per jus tokius ir isrenka masiulius… Avinu tauta

Pokstininkas

Mane vaikistei buvo pagrobe ateiviai, cia matit as ir palikau, beto dar turejo buti 40 rubliu tais laikais dideli pinigai. viska sukraukit i deze ir namuce.

Alvydas

Gyventojai – įdėmiau skaityk straipsnį. Aiškiai parašyta, kad dėl “ratukų” tarėsi net su JAV mokslininkais.

gyventojs

Noriu dirbt anomalijoj;) nes i cnn nepriema briedo rasyt.. kazin kodel situ ratuku cnn, nasa, ir t.t neapraso;)) vaje vaje

cnn

parasysim

arba

keliones laiku :)

NSO

Ateiviai yra ,tik vyriausybes nenori to pripazint ,nes gali kilt visuomenine panika :)

as

Kodel ateovius visi įsivaizduoja kaip kažką baisaus? Manau,kad be reikalo puciam burbulą, jie tiesiog, kitos planetos gyventojai kaip ir mes. Atėję į kitą planeta ieškoti ir tyrinėti gyvybės.

Saulys

NSO be abejo egzistuoja ir vyriausybes puikiai tai zino. Ir pripazista. Maza to susidaro ispudis (cia ne tik mano, bet daugelio… visu NSO tyrinetoju nuomone) kad yra zinoma kam raportuoti ta pacia sekunde kai kas nors pamatoma ir duotos instrukcijos kaip atsiskleiduse medziaga konfiskuoti ir pateikt atvykusiems specialiu pajegu padaliniams. Pavyzdys. 1970 pradzioje Kanadieciu Argus (povandeniu laivu ieskojimui sukurtas lektuvas) pastebejo 3 NSO Bermudu trikampio erdveje. Ivykis nbuvo nufilmuotas, padaryti kruopstus aprasymai – kariskiai gi. Taciau atvykus i baze visi irasai ir filmai atimti karines policijos ir kariskiai “paprasyti” apie tai neko nepasakoti.

Saulys

as – atsakau. Todel kad ne apie tuos ateivius kalba. Nors su tuo kad gyvybe yra “tyrinejama” :-) visiskai sutinku. Kaip pavyzdziui zmoniu stebejimas, genetiniu pakeitimu kontroliavimas, zmoniu, gyvunu pagrobimas operaciju ir bandymu tikslu. Jie ne baisus jie paprasciausiai viska kontroliuoja. Mes nesame eksperimentas. Mes sukurti ir naudojami. Eksperimentas mano manymu buvo seniai (milijonas gal daugiau metu) ir ne su mumis mes to eksperimento rezultatas. Vienok “ateiviai yra tobulos butybes. ju karai ir nesantaikos nekankina. Kada zmones tokia pasidarys? Bet… mums idetas gyvenimo laikas. Vienas gali tik padaryti isvada – gal tam tas gyvenimolaikas ir sukurtas?…

Saulys

Daugumoje atveju veliau “mokslininkai” patvirtina kad tai moliusku liekanos. Ir uzdaro informacija be papildomu tyrimo duomenu dokumentu. Dar vienas irodymas kad kazkada kas gyveno planetoje buvo technologiskai issivystes? Ar tai “dirbtuviu” musu pasaulio ststybos liekanos?

Alvydas

šitą sunku “uždaryti” bus, nes ir amerikonai patvirtino. O jie nemėgsta apsijuokti.

Memento Mori

100proc., kad taip buvo, pasizekit: https://www.youtube.com/watch?v=ugWuOUsjnuU visas dalis, nes ten sakoma, kad piramides pastatyti buvo reikalingi ivairus prietaisai, mechaniniai irenginiai, slifavimo masinos ir t.t. Ne viska ka randa siuolaikiniai zmones gali paaiskint, jie gali tik spelioti ir delioti jiems tinkamas detales. :)

Taip pat skaitykite