Antarktidoje aptiktos milžiniškos piramidės

antarktida-piramdideAntarktida tai šalčiausias, labiausiai vėjuotas, nuošaliausias ir mažiausiai ištyrinėtas žemynas, todėl staigmenos ten dažnas reiškinys.

 

Kai kurie tyrinėtojai mano, kad šiame žemyne kažkada galėjo gyventi labai pažangios civilizacijos, kurios iš ten turėjo pasitraukti atėjus ledynmečiui. O tokias prielaidas jiems kelti leidžia ir naujausi atradimai.

 

Tyrėjai “Google Maps” dėka, atrado tai, ką mažiausiai tikėjosi rasti Antarktidoje – piramides.

 

Šie senoviniai statiniai randami visame pasaulyje, tačiau pirmą kartą juos pavyko rasti tokioje nuošalioje vietovėje.

 

antarktida-piramdide2

 

Nors geologai seniai darė prielaidą, kad prieš tūkstančius metų Antarktida galėjo turėti šiltą klimatą, tokiems jų pareiškimams trukdavo įrodymų.

 

Geologinius tyrimus Antarktidoje trukdo tai, kad beveik visas žemynas nuolat padengtas storu sluoksniu ledo. Tačiau naujų technologijų, tokių kaip nuotolinis aptikimas, radarai po žeme ir palydovinių nuotraukų naudojimas padeda susidaryti geresnį vaizdą apie šį užmirštą kampelį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mokslininkai tikisi kitąmet surengti ekspediciją prie Antarktidos piramidžių ir sužinoti daugiau informacijos, ką šios gali slėpti savo viduje.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Ekspedicija kitais metais? Muahahahaha ka jus juokinat. Jei ten kas vertingo, valdzios lygio agenturos jau siandien nuskride skanuoja vidu. Laikrasciai parasys, kad paprastas kalnas, foto retusuos. Aciu uz demesi

o gal

atlantida antarktidoj paskendusi…sniege

Wellin

Varom i Anktartida

Anonimas

Visai kaip H.P. Lovecraft’o apsakyme☺

Taip pat skaitykite