Ukrainoje ūkininkas su šakėmis nukovė čiupakabrą?

ciupakabra-ukrainoje3Ukrainiečių ūkininkas pademonstravo nukovęs mutantą, kuris terorizavo ir skerdė jo galvijus, rašo technologijos.lt.

 

Pusiau juokais, pusiau rimtai kalbama, kad jam pavyko nudėti ne ką kita, o mistinę Centrinės Amerikos pabaisą, galvijų kraują siurbiančią čiupakabrą.

 

Pranešama, kad ukrainietišką čiupakabrą ūkininkas Ivanas užbadė šakėmis, kai grobio ieškojęs nematytas plėšrūnas įsėlino į patalpas, kurioje laikomi smulkūs naminiai gyvūnai.

 

Legenda apie kraują iš galvijų čiulpiančią čiupakabrą gimė Puerto Rike – kaip tik ten buvo pirmieji šį gyvį ar jo nuveiktus darbelius matę liudininkai.

 

Į šiurpų mutantą panašus gyvis buvo užbadytas Rukšino kaime, Černovcų rajone (vakarinė Ukrainos dalis). Kaimo gyventojai teigia, kad žvėris lįsdavo į vištides, triušides ir, užuot pjovęs naminius paukščius ir kitus smulkius gyvūnus, išsiurbdavo iš jų kūnų kraują.

 

ciupakabra-ukrainoje

 

“Čiupakabra medžiojo, o man ją pavyko užmušti, – sakė šiurpaus trofėjaus savininkas. – Vietos gyventojus ji terorizavo jau seniai. Ji naikino mūsų vištas ir triušius.”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nukauto gyvio kūną tiria veterinarai, tačiau kol kas jie nepateikė atsakymo, koks gyvis čiulpė Rukšino kaimo vištų ir triušių kraują. Rajono veterinarinės tarnybos direktorius Valerijus Dopiriakas teigė, kad “gyvis panašus į afrikietišką lapę, tačiau jos dantys, sprandas, ausys ir letenos per ilgos. Be to, ji neturi kailio. Kol kas sunku pasakyti, kas tai per sutvėrimas.”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuo metu kitas apylinkės gyventojas Viktoras dievagojasi, kad apylinkėse siautėja ne viena, o dvi čiupakabros. Jo pasakojimu, antroji labai panaši į kengūrą – turi ilgesnį liemenį, tačiau trumpas priekines letenas.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
yeah...

Irasas panaikintas zinoma

cha

Taigi mutaves suo cia , parbeges is cernobelio , o cernobelio katastrova ukrainoje ivyko.

kkk

Uzmuse suni, poto nusvilino ir pareiske kad ciupakabra. Nu kaip kitaip isgarsesi>

Taip pat skaitykite