Visa žmonija – tai viena didžiulė holograma

holograma-zmonesMokslininkai vis dažniau tvirtina, kad Visata – tai milžiniška holograma! Hologramos prigimtis – „viskas kiekvienoje dalelėje“ – suteikia mums naują realybės suvokimą. Mes matome objektus atskirai, nes įžvelgiame tik dalį realybės. Objektai nėra atskiri, tai tik giliau esančios vienybės išsibarstymas, rašo savo tiklaraštyje Vincas Andriušis.

 

Žiūri į kompiuterio ekraną ir matai atskiras raides, pavienį paveiksliuką. Bet ar jie atskiri savo šaltinyje, savo programoje, iš kurios gaunami signalai operuoja elektriniais signalais, visus vaizdus piešiančiais kompiuterio ekrane?

 

Elementariosios dalelės gali sąveikauti tarpusavyje viena su kita nepriklausomai nuo atstumo – ne todėl, kad jos keičiasi signalais, o todėl, kad jų atskirumas tėra iliuzija. Juk gilesniame lygmenyje visi daiktai pasaulyje visiškai tarpusavyje susiję. Mūsų smegenyse esančių anglies atomų elektronai susiję su kiekvienos lašišos, kiekvienos širdies ir kiekvienos žvaigždės elektronais.

 

Visata yra holograma – reiškia, mūsų nėra. Mes taip pat – holograma. Tokios trimatės erdvės, kokią pažįstame, nėra. Tai holograma. Kitaip tariant, aplinkui mus esanti realybė – iliuzija, ir ne daugiau. Erdvė ir laikas Visatoje nėra nenutrūkstami.

 

Jie sudaryti iš atskirų taškų, pikselių, dėl ko negalima didinti Visatos „vaizdo mastelio“ iki begalybės, prasiskverbiant vis giliau į dalykų esmę. Pasiekus didelį mastelį, Visatos skaitmeninis vaizdas išeina labai blogos kokybės, neryškus.

 

Kaip ir fotografija, kuri pradžioje atrodo kaip vientisas vaizdas, bet didinama subyra į mažus taškus, prie kurių artėjant vaizdo kokybė pradeda blogėti, taip ir mūsų pasaulis iš mikroskopinių taškelių yra surinktas į vieną bendrą vaizdą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visas pasaulis sudarytas kaip holograma. Bet kuri hologramos sritis turi visą trimačio objekto vaizdą. Kiekvienas objektas integruojasi į kiekvieną savo sudėtinę dalį. Vadinasi, objektyvios realybės nėra. Nepaisant akivaizdaus tankio, medžiagiškumo, Visata – gigantiška, detalizuota holograma.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Norint sukurti hologramą, fotografuojamas objektas apšviečiamas lazerio šviesa. Kitas lazerio spindulys, susijungdamas su objekto atspindėta šviesa, sukuria interferencinį vaizdą, kuris užfiksuojamas fotografijoje. Kadras atrodo kaip periodinė šviesių ir tamsių linijų kombinacija. Jį apšvietus lazerio spinduliu vėl susidaro trimatis nufotografuoto objekto atvaizdas. Kiekvienas fotografijos fragmentas sudarytas iš viso vaizdo.

 

Holograma parodo, kad negalima pažinti mažiau nei visumos – į mažesnes dalis objektas nesidalija. Dalydami negausime atskirų dalių, iš kurių jis susideda, matysime tą patį objektą, tik ne tokį ryškų ir tikslų.

 

Atrasta, kad elektronai gali iš karto susisiekti vieni su kitais, nepriklausomai nuo atstumo tarp jų. Tačiau tai pažeidžia Alberto Einšteino postulatą apie ribotą tarpusavio sąveikos greitį, lygų šviesos greičiui. Paaiškinti tai galima tuo, kad atstumas tarp elementariųjų dalelių yra iliuzija – iš tikrųjų jos yra vieno objekto, vieno organizmo dalelės.

 

Lygiai tokia pat iliuzija yra psichologinis atstumas tarp mūsų, žmonių, – tariamas svetimumas. Visi esame vienas organizmas. Mus skiria tariamai skirtingi norai, skirtingi tikslai, tačiau mūsų esmėje slypi tas pats noras, ta pati norų konstrukcija. Bendras visų norų vardiklis – noras patirti begalinį malonumą, pilnatvę.

 

Skiria mus tai, kad visų mūsų norų ketinimai yra nukreipti kiekvieno į save. Tai panašu į atomų branduolius, kurie, turėdami tą patį ženklą, negali tarpusavyje susijungti. Jiems sujungti ir sudaryti naujos kokybės cheminį elementą reikalinga didžiulė jėga. Tam jie turi atsisakyti dalies savo masės, o jungiantis išsiskiria milžiniška aukšto dažnio energija – gama spinduliai.

 

Visa žmonija – tai viena didžiulė norų holograma, kur kiekvienas žmogus atskirai paėmus yra sudarytas iš tų pačių norų rinkinio. Tavyje aš ir visas pasaulis, manyje tu ir visas pasaulis. Mūsų svetimumas – tai tik psichologinis barjeras, skirtas vienijimosi darbui atlikti. Būdami atskirai niekada negalėsime pamatyti viso realybės vaizdo. Jį, kaip ir hologramoje, galima matyti tik suvienijus visus atskirus fragmentus.

 

Vienijimosi procese kiekvienas turi atsisakyti dalies savo egoizmo kito atžvilgiu, kaip atomai masės, kuri virsta milžiniška pozityvaus tarpusavio ryšio energija – meile, atskleidžiančia nuo mūsų paslėptos realybės suvokimą. Tik susivieniję atskleisime ir iki galo realizuosime nuo mūsų paslėptą 95 proc. tamsiosios materijos dalį, kurios nematome todėl, kad esame užsidarę savyje, gyvename tik savo egoizmo kevale, kuris mus atitinkamai riboja. Tam ir paslėpta, kad susivieniję atskleistume. Toks Gamtos sumanymas.

 

Parengė: Vincas Andriušis, šaltinis: andriusis.wordpress.com

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ne Holograma

>> Norint sukurti hologramą, fotografuojamas objektas apšviečiamas lazerio šviesa.

Taip, bet tamsta “užmiršote”, kad kuriate hologramą hologramoje, o tai neįmanoma.

>> Bendras visų norų vardiklis – noras patirti begalinį malo numą.

Čia vėl tik tamstos “svajonės” paryčiais.

Tiesa ta, kad Visata turi “fraktalinę” struktūrą, tai kažkiek panašu į periodinę hologramą, bet tai nėra tapatu visai!

Saulys

Informacija ka matai ir kaip priimti tai ka matai irasyta musu genetiniam kode. Taigi kai mes gaunam garso signalus is Saturno, sustiprintus menulio, kuris kartu yra ir milziniskas kompiuteris, mes “matom ir suprantam ” situacija. Musu matymas apribotas sviesos matomumu (dazniai). Teorija straipsnyje jei ne ta pati tai tokia pati pateikta rusu mokslininku, kad mes gyvename kompiuterio modeliuotoje visatoje. Siomis dienomis ypatingai uzpultas tos informacijos maloniai nustembu, kad Anomalija kalba ta pati.

to Human Experience

o kas yra mirtis ir kur keliaujam po mirties?

Lulu

Na, patyrę medituotojai turbūt tai suvokia, kai pagaliau nukrenta šydas,mūsų suvokiama realyė išsisklaido ir pasaulis pasirodo toks, koks yra. Pagal budizmą tai tuštumos suvokimas ir jie teigia, kad visi esame vienis, o atskirtis tik iliuzija.

Matilda

Kazkas biski tiesa, bet daugumoje yra viskas kitaip nei Jus manote, bet tegu tai lieka paslaptis, kuria reiks suzinoti.

talkman

papasakok ka zinai prasau? Tai labai iodumu, aciu tau

Programer

Sveiki zemes gyventojai, as parasiau sita programa, kurioje jus gyvenate, yra pora cheatu tik ne visiem pavyksta juos atrast, pabandykit tapatintis kaip pr dbz (cia jum namiokas jei ka).

as

Filosofinis straipsinis, kazkieno pamastymai ,prielaidos.Jokiu irodymu,jokio pagrystumo.Iliuzija.

Human Experience

Mes esam 100% visi sujungti ( Connected ). Tam suvokti nereikia nei irodymu, nei pamastymu.. Uztenka elementaraus loginio mastymo. Nebent Tu labai esi nusiskriaudes ir uzsidares taip stipriai, kad nenori nieko isileist i savo ‘pikta’ pasauli. Ar esi kadanors turejas/usi jausma kad Tave kazkas stebi ? Tada atsisuki ir istikro pamatei, kad Tave stebi. Arba esi pagalvojas apie zmogu/drauga ir iskart jis Tau paskambino ? Ar esi susikalbejas su gyvunu be zodziu ? O gal sapnavai sapna su zmogum ir tas zmogus ta paty sapna, arba poto tau paraso ? Ne ? Abejoju :) Nori rast atsakymu, klausk klausymu, o… Skaityti daugiau »

mhm.

is sio straipsnio galima daryti isvada, kad Dievo nera – jis irgi iliuzija ?

Lance

Jo ir nera… Ir tai nei iliuzija… Tai zmoniu kurie nori kazkuo tiketi ismastymai

mhm.

ir sielų irgi nėra, reinkarcijos – nieko nėra? Mes esame vaikščiojančios virtualios programos pagal šį straipsnį ?

Human Experience

Tu esi tas DIEVAS !
Ir su spelionem ar norais buk atsargiai, noresi reinkarnacijos – gausi reinkarnacija ;)
Reinkarnuosi tol kol neturesi jokio prieraisumo Zemei, pvz( pinigai, daiktai, bijojimas mirti ir t.t. )

Taip pat skaitykite