Vaikinas 94 valandas be perstojo žiūrėjo televizorių: kuo tai baigėsi?

4-paras-be-miegoAr kada teko taip susižavėti serialu, kad per dieną peržiūrėtumėte visą sezoną? Jei taip, tai ko gero žinote kokia nemaloni savijauta užklumpa visą dieną pražiūrėjus televizorių, rašo skaitalas.lt.

 

Na, o 25-erių Alejandro Fragoso neatsitraukdamas nuo televizoriaus peržiūrėjo ne vieną sezoną, o visas, net 4 serialų, serijas ir pagerino pasaulio rekordą.

 

Rekordo siekimą kartu su dar keliais televizoriaus žiūrėtojais vaikinas pradėjo Brukline (JAV), tačiau jo oponentai greitai pasidavė ir Alejandro liko kovoti vienas prieš 92 valandų nepaliaujamo televizoriaus žiūrėjimo rekordą. Įdomu tai, kad šis buvo pasiektas vos prieš mėnesį Austrijoje.

 

Vaikinas per beveik 4 paras nesudėdamas nė bluosto peržiūrėjo tokius serialus kaip „Game of Thrones“, „Curb Your Enthusiasm“, „Battlestar Galactica“ ir „Bob’s Burgers“. Praleidęs prie televizoriaus 94 valandas Alejandro galiausiai pasidavė, bet to pilnai pakako, kad būtų užfiksuotas naujas Gineso rekordas.

 

"CyberLink" nuotr.

“CyberLink” nuotr.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Po rekordo užfiksavimo Alejandro būklę tikrinęs medikas pripažino, kad ilgesnis sėdėjimas prie televizoriaus galėjo palikti negrįžtamų padarinių. Vaikino širdies ritmas buvo gerokai padažnėjęs, jam prasidėjo haliucinacijos, o akys pervargo nuo pastovaus žiūrėjimo į ekraną.

 

Ko gero tai vienas iš tų rekordų, kurių geriau nebandyti pakartoti namie. 2014-aisiais pasaulio futbolo čempionato metu Kinijoje netgi buvo užfiksuotos kelios mirtys žiūrint televizorių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dėl laiko juostų skirtumo kai kurie futbolo entuziastai kiauras naktis leido žiūrėdami rungtynes, o dienomis dirbo įprastus darbus. Keli išsekę žmonės patyrė širdies smūgius ir numirė.

 



 

Šaltinis: skaitalas.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
maxaspeinas

as 100 issedeciau

ttt

Pirmas atvejis kai netikiu situom pasakojimu. Zmogus gali isgyventi savaite nevalges taciau geres bet su pailsejimais, o sitas straipsnis teigia kad jis be perstojo ziurejo televizoriu pagal viska tai jis nei gere nei valge nei tustinosi jis visa laika ziurejo ir nenuleido akiu.

...

Nelabai suprantu esmės tų rekordų siekimo. Pasieki, na ir kas iš to? Gerai, jei esi sportininkas ir iškėlei štangą per varžybas ar bėgime, plaukime pagerinai laiką. Bet tokie bereikšmiai, nieko verti rekordai, nei žinių, nei proto, nei sveikatos neprideda. Gauni kažkokį popiergalį įrėmintą ir viskas.

jabakas

tai kuo tai viskas baigėsi, bl…?

Anonimas

Rekordu.

Taip pat skaitykite