Mėnulyje pastebėtas neaiškios kilmės judantis objektas

menulis-objektasNepriklausomam astronomui pavyko nufilmuoti tai, ką ilgą laiką stebėjo iš savo teleskopo.

 

Viename Mėnulio krateryje JAV astronomas tam tikrais laiko intervalais stebėjo neaiškios kilmės judantį objektą, kurį galiausiai jam pavyko ir nufilmuoti.

 

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip iš po didelio mūsų palydovo akmens, trumpam į dienos šviesą išlenda paslaptingas objektas.

 

Kaip pats vaizdo įrašo autorius teigia, šis objektas jam ramybės neduoda jau kurį laiką. Jis kreipėsi į NASA specialistus su visa turima informacija (vaizdo įrašais, objekto koordinatėmis), tačiau nesulaukė jokio atsakymo į savo užklausimus. Todėl nusprendė pasidalinti savo atradimu internete.

 

Nepriklausomi ekspertai patvirtino, kad įrašas nėra suklastotas. Tiesa atsakyti į klausimą, kas jame užfiksuota yra sudėtinga. Aišku viena, kad tas kažkas, ką pavyko nufilmuoti, yra judantis objektas. Kitas klausimas ar jis tai gyvas organizmas ar ne.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Var

MĖNULYJE. Kad tikintys pyksta ant skeptikų, kad paneigia tuo kuo jie tiki ar nori tikėt tai natūralu, tik nereikia pūtotis. Būna visokių kritikų, bet dažniausiai tai tiesiog žmonės, kurie turi tam tikrų žinių, kurių pagalba formuoja savo nuomonę ir geba ją pagrįsti argumentuotai, ne taip kaip įvairūs UFO šalininkai. Smagu, jei būtų galima patvirtinti kitos gyvybės egzistavimą, bet nereikia viskuo tikėt.

Saulys

Manau paskutiniu metu nuomone apie “ateivius” susinormalizavo. Manau blaiviai mastantis zmogus siandien nesipuola I tikejima, kad kazkas verkiant nori uzmegzt su mumis kontakta, bet niekaip is menulio ar Marso nesugeba atskristi. As pats ziuriu I ta dalyka taip – kiek zmogus kisasi I skruzdeles gyvenima, tikslu su ja pasisneketi? Nera abejones kad salia musu yra labai issivysciusi rase. Greiciausiai jei jai gresia isnykimas ji tyliai isnyks, nei pasirodys mums ir pasakys, kad mus myli. Gal but cia yra kitos jegos zaidime: kitos dimensijos, laiko keliautojai, gal ir vieni ir kiti. Vienaip ar kitaip mes “jiems” matomi, ko negali pasakyti apie… Skaityti daugiau »

Saulys

Hmm…. NASA direktorius :-). Butinai direktorium reikia buti? kad mastytum? mano patirtis sako, kad direktoriai paprastai masto apie savo atlyginima daugiau nei apie mokslus. Kiek reikia zmoniu nugabenti prizmei I menuli? Nulis. Tie patys rusai kosmine stotim tai galejo padaryti. Nori paziureti kuo nugabeno? Gal matei ta przme kokioje nors nuotraukoje? Aprasyma tos prizmes? Kaip ji atrode? kokiu budu ja pastate ir kaip sukalibravo, kaip ji atrodo (matmenys, techniniai duomenys ir kokiame fabrike pagaminta), kas ja pagamino ir kokiu principu (ir stebuklu) ji veikia iki siolei – nes veidroduko nepadesi, nezinosi kur lazeriu taikyti. Pabandyk satelitine antena nustatyt ant palydovo… Skaityti daugiau »

Zmogau

Labai gyliai mastai, jai televizija pranese, kad zmogus isilaipino menulija, po puse simtmecio ta pati televizija pranese, kad niekas nebuvo menulyja, tai jai pranes, kad marse gyvena ateiviai, vadinasi taip ir yra?

Saulys

“liudininku” vaiksciojanciu kaip ir vazinejanciu pagal mums pateikta informacija, menulyje niekada nebuvo. Kosmonautai, kurie sakosi ten buve meluoja apie tai ka buk tai mate. Cia toks taktinis zingsnis – tipo – mes draugeliai. Mes ten matem. Kad ka “ten” pamatyti, reikia “ten” papulti. Vienok neneigiu, kad jie kazka zino. Yra beprasmiska kreiptis i istaigas, kurios nepripazista zemes fenomenu. Cia bus taip – zinosit kaip patys matysit. Beje “robotuko” dydis myliu mylios. Nes net Hubble nemato maziau kaip 100m daikto.

eik tu sau

Is kur taip zinai? nasa direktorius? ir iskur menulija prizme tada atsirado, matoma su buitiniu teleskopu? (ji ten tam ir palikta specialiai) i moletu observatorija nors nuvaziuok, pries kaska snekedamas.

Saulys

Kad mastyti nereikia buti NASA direktoriumi. Klausimai: Kokio dydzio prizme, kas ja gamino, kokiu principu ji veikia ir veikia iki siolei gal galima butu pamatyti paveiksleli prizmes. Kaip ji buvo pastatyta ir kas ir kaip ja sukalibravo. Koks lazeris tuo metu veike kieno gamybos ir kokios jo technines charakteristikos. Paveiksleliai nemaisytu. Juk tai zmonijos pasididziavimas. Ar ne? Juk tai tas kuo tiki. Tuomet valio as irgi. Tik man kazkaip padirbtu menulio ir zemes is menulio nuotrauku tam irodyti neuztenka.

na..

viena aisku, tai tikrai nera gyva butybe. robotukas, technika, skaneris (jei jau primygtinai teigti kad ne blyksnis ir ne radioaktyviu daleliu sukelti trykdziai). kazkas i ta puse. gal “cloaking device” sugedo.
bet o siaip, nera reikalo mums ten kistis. nesubrendo dar zmonija. kudikiu niekas i UN taryba nesiuncia.

manau uzfiksuotas paprastas menulio gyventojas

Važinėdami „Roveriu“ Mėnulyje, astronautai pastebėjo nedidelį, gal kokių trijų jardų kupolo pavidalo statinį, iš kurio staiga pasipylė kažkokie į vėžius panašūs padarai. Jų buvo apie tuziną. Tos būtybės nemėgino atakuoti svečių transporto, tačiau, privažiavus arčiau, „Roveris“ atsisakė jiems paklusti, tiesiog „užgeso“. Situacija pasidarė įtempta

Cool

O toliau nera pasakojimo?

Ggg

Kazkodel nesinori tiketi ,kad kazkas is zmoniu bovo vaikscioje ant menulio. Dar tais laikais kai vos tik atsiplesem nuo zemes. Nes pasiekti menuli saugiai nera, tiesiog paprasta kelione is Lietuvos i kokia Maljorka.

UFO

Kiek galima slepti ta tiesa ,pagaliau galetu pripazint officialiai NASA ,kad egzistuoja gyvybe ,kiek jau apollo astronautu senatvei yra prabile ,kad mate nezemiskos kilmes butybes ,bei didziulius laivus.

Kns

Zinau, kad visokios NASOS, skeptikai, ir mokslininkai sakys, kad cia koks krateris, saules spindulio koks tai blyksnis, ar siaip fake, ir t.t. Bet came on :) nu juk gali ten buti koks tai monstriukas skanuojanciom akim :) :)

Taip pat skaitykite