Rytoj Mėnulio užtemimas: poveikis ir rekomendacijos

menulio-uztemimas2016 m. kovo 23 dieną 13:47 val Lietuvos laiku įvyks pusšešėlinis (dalinis) Mėnulio užtemimas. Geriausiai jį matys Japonijos, Australijos, Naujosios Zelandijos gyventojai, tačiau poveikį pajus viso pasaulio žmonės, skelbia Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.

 

Šį kartą užtemimas vyks Svarstyklių 4-ame laipsnyje. Užtemimas aktyvuos Avino – Svarstyklių zodiako ženklų ašį, kuri yra atsakinga už santykius su kitais žmonėmis: Avinas – tai kaip aš save išreiškiu, mano ego, Svarstyklės – tai kokiu būdu einu į kompromisą, kaip savo gyvenime siekiu taikos ir harmonijos.

 

Labai tikėtina, kad mūsų gyvenimuose bus aktyvuotos santykių ( tiek asmeninių, tiek ir verslo/veiklos) tiek ir saviraiškos temos. Užtemimas patikrins, kaip mes giname savo interesus ir išlaikome harmoningus santykius. Tai sudėtinga tema, nes Avinas vadovaujasi taktika – ‚aš noriu, man reikia ir kuo greičiau‘, O Svarstyklės – ‚mes nuspręsime ir priimsime taikų, abiems pusėms palankų sprendimą“.

 

Deja, Svarstyklės dažniausiai yra per silpnos pasakyti NE, todėl nusveria aviniškas egoizmas ir pasitikėjimas savimi.

 

Užtemimas kalba ir apie tai, jog šituo laikotarpiu situacijose gali pasireikšti mūsų valios ir kitų žmonių valios priešprieša.

 

Situacijos vykstančios paskutinę kovo savaitę turi fatališką atspalvį, kurį kontroliuoti gali būti sunku. Tiesiog stebėkite vykstančius procesus ir venkite kardinalių sprendimų.

 

Perspėjimai ir rekomendacijos

 

Atsisakykime perdėto ambicingumo, padidinta savivertė trukdys teisingai vertinti situaciją ir asmenines galimybes.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmonės bus linkę priimti viską asmeniškai, net tai, kas su jais neturėjo ryšio ir įsivelti į konfliktus dėl smulkmenų. Galimi ginčai ir mėginimai įrodyti savo tiesą, nesiskaitant su oponento argumentais.

 

Užtemimo ir artimiausios balandžio dienos aktyvizuos tendenciją iš pradžių padaryti, po to pagalvoti. Tai įtakos problemas keliuose, buitines bei gamybines traumas, konfliktus ir ginčus, teisminius procesus. Gali suaktyvėti priešai, priešiškai mūsų atžvilgiu nusiteikę žmonės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šituo laiku bus sunku atpažinti tikruosius motyvus tų, su kuriais mes turime reikalų. Reikėtų būti atsargiems, kad išvengtume neprotingų žingsnių dėl apgaulės ar saviapgaulės. Galimos intrigos ir apsiskaičiavimai.

 

Naudinga laikytis kompromiso susiformavusiuose ilgalaikiuose santykiuose, ir būti atsargiems naujuose santykiuose. Neatsižvelgdami į kitų žmonių interesus rizikuosime susilaukti problemų. Reiktų prisiminti, kad dabar svarbiausia – interesų balansas. Neverta nepermaldaujamai laikytis savo. Šituo metu reikia išlaikyti užimtas anksčiau pozicijas, išanalizuoti praradimus. Geriausia užsiimti tuo, kas gerai žinoma ir patikrinta laiko, protingai užbaigti pradėtus darbus.

 

Labiausiai užtemimas palies tuos, kurie turi asmeninių planetų Avino ir Svarstykių ženkle. Reikšmingų įvykių sulauks turintys asmeninių planetų Šaulio, Ožiaragio zodiako ženkluose.

 

Anomalija.lt primena, jog tai yra bendro pobūdžio informacija, bendras fonas. Kaip Mėnulio užtemimas paveiks jus asmeniškai reikėtų konsultuotis su savo Asmeniniu Astrologu.

 

Parengė: Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Inf. šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Akis

Jau tikrai seniai mokslo įrodyta, kad Mėnulio užtemimai nedaro jokios apčiuopiamos įtakos žmonių gyvenimui.

Fiziškai galima išmatuoti prietaisais tik Mėnulio “lešio efektą” Saulės užtemimų atveju, kada dėl Mėnulio gravitacijos sąveikos su “Saulės vėju”, šių Saulės emituojamų dalelių srautas fokusuojamas į užtemimo zoną. Todėl teisinga nežiūrėti į tai neapsaugota akimi.

Taip pat skaitykite