Jaunavedžių fotosesijos metu į kadrą įsiterpė vaiduoklis?

vaiduoklis-vestuvesKątik iškepta nauja porelė – Kevinas ir Kristina Denisai iš Virdžinijos valstijos (JAV) šią savaitę mėgavosi fotografo jiems atsiųstomis vestuvių nuotraukos.

 

Žinoma, nepraleisdami progos gražiausiomis iš jų pasidalinti su draugais „Facebook“ socialiniame tinkle. Tačiau greitai jų linksma nuotaika išblėso, mat vienas porelės draugas nuotraukoje pamatė ne ką kitą, o vaiduoklį.

 

Kai draugas pastebėjo vaiduoklio veidą tarp meiliai susiglaudusių jaunavedžių, šie iškart apklausinėjo visus vestuvių svečius ir nerado žmogaus, kuris būtų bandęs taip įsiterpti į jų nuotrauką.

 

Negana to, nei vienas iš vestuvių svečių netgi nėra panašus į nuotraukoje matomą veidą, kuris greičiau primena didelio kūdikio veidą.

 

Norėdami sužinoti ar ir kiti žmonės šioje nuotraukoje mato vaiduoklį, jaunavedžiai ja pasidalijo socialiniame tinkle „Reddit“.

 

Šio tinklalapio nariai ne tik matė vaiduoklį, bet ir prikūrė begalę sąmokslo teorijų. Vieni teigė, kad tai Smygolas iš filmo „Žiedų valdovas“, kiti – kad tai dar negimęs porelės kūdikis.

 

Šaltinis: skaitalas.lt

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonymous

Pirma karta net nieko nepastebejau :DDD

Vargelis

Nieko čia mistiško, paprasčiausiai koks nors asmuo stovėjo už jų, norėjo šypsotis (arba tyčia įsiterpė) ir jam gavosi tokia ‘blogiečio’ šypsena, o vėliau kaip rašoma norėjus apklausti dalyvių matyt to žmogaus nebebuvo, pasišalino ir tiek. O ir į vaiduoklį išvis nepanašu :D

Ricardas

Jiems reikejo pasidometi fonu, nes esu tikras, kad uz ju nugaeru yra kazkoks sviesus objektas, kuris tinkamai pridengus ir apsvietus gali panesete i veia.

Ieva90

Cia ju busimo vaiko vele turbut pasirode

J.

Nieko neiziuriu as toj nuotraukoj.

aga

O tai negalejo ten tiesiog stoveti vaikas? :)

Meh

Ši porelė nėra naujai iškepta, o ir tai nuotraukai plius minus 2 metai, maždaug prieš tai laiko ir buvau jau mačius ta foto internete.

Taip pat skaitykite