Beveislis šuo penkerius metus laukia žmogaus, kuris nebesugrįš

bolivija-suo3Pažvelgus iš šalies – tai tik nežinomos veislės gatvėmis besibastantis šuva. Tačiau Popiežiaus Pauliaus alėjoje Cochabamboje gyvenantieji puikiai pažįsta šį be šeimininko likusį augintinį.

 

Tai turbūt ištikimiausias šuo Bolivijoje, pavadintas Huachito vardu (legendinio japonų šuns Hachiko garbei), rašo odditycentral.com. Huachito, Huachi ar tiesiog Hachi vadinamas šuo kiekvieną dieną ateina į minėtą alėją laukti grįžtančio šeimininko.

 

Tik šuo, ko gero, nesupranta, kad jo laukimas yra bevertis, nes tragiškoje avarijoje žuvęs šeimininkas niekada jo iš čia nepasiims ir nebenusives namo.

 

bolivija-suo

 

Kaip pasakoja vietinis mėsininkas, maždaug prieš penkerius metus šuns šeimininkas žuvo motociklo avarijoje. Nuo to laiko šuo nuolat čia ateina ir kantriai laukia. Vietiniams gaila apleisto augintinio, jie šunį pašeria.

 

Laimingesniais laikais, kai šuns šeimininkas dar buvo gyvas, Huachito sekdavo jį, vairuojantį motociklą Popiežiaus Pauliaus alėja. Vieną rytą taksi automobilis partrenkė motociklininką. Šis mirė pakeliui į ligoninę. Nuo tada šuo ir bastosi gatvėmis, matyt, vis dar tikėdamasis rasti savo draugą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

bolivija-suo2

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kartais jam nebeišeina parodyti savo nusivylimo, tik išsprūsta apgailėtinas stūgčiojimas. Kiekvieną kartą pravažiuojant motociklui jis pradeda garsiau loti, tikėdamasis, kad tai jo šeimininkas, laksto iš kampo į kampą ir vėl sugrįžta į tą pačią vietą, kur jis žuvo.

 

Huachito net nežinant, jis tapo daugelio alėjos gyventojų draugu. Vaikai su juo mėgsta pažaisti, suaugusieji maitina, atsirado šeimų, norinčių jį pasiimti. Bet tai, ko gero, nenutiks, kol šuo bus ištikimas savo senajam šeimininkui.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
MAN PATINKA ŠUNIS

:((((((((((((

Keistuolė

Net susigraudinau. Va, kodėl šunis laikau lygiais su žmonėmis. Va, kodėl juos myliu. Nes tik jie, šioj žemėj yra ištikimi.

Anonymous

:((((((

REDdog

Ne veltui šuo yra geriausias žmogaus draugas…

Taip pat skaitykite