Bulgarijoje buvo pastebėtas NSO, pakelti net naikintuvai

nso-bulgarijaNeįtikėtino įvykio liudininkais Bulgarijoje tapo kelios dešimtys žmonių. Gyventojais savo akimis stebėjo kaip kariniai naikintuvai vaikosi danguje pasirodžiusi neatpažintą skraidantį objektą.

 

Su tinklalapiu „Portal 12“ susisiekęs liudininkas, atsiuntė mobiliuoju telefonu padarytas nuotraukas, kuriose matosi NSO ir kariniai naikintuvai. Viskas vyko Bulgarijos miestelyje Nova Zagoroje.

 

“Viskas vyko labai greitai. Iš pradžių net nesupratau kas vyksta. Vėliau kai pastebėjau NSO čiupau mobilųjį telefoną ir pabandžiau padaryti kelias nuotraukas”, – įvykio aplinkybes pasakojo neprisistatęs liudininkas.

 

nso-bulgarija2

 

Pasak jo, naikintuvai, kaip ir pats NSO skraidė labai žemai, o visas veiksmas vyko maždaug vieną minutę.

 

“Kai prie NSO priartėjo naikintuvai, šis labai greitai šovė kita kryptimi ir nesuvokiamu greičiu nutolo už horizonto linijos.”, – kaip pasibaigė naikintuvų ir NSO susidūrimas pasakojo Nova Zagoroje gyventojas.

 

nso-bulgarija3

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Liudininkas kategoriškai atmeta, kad NSO galėjo būti paprasta skraidyklė, kadangi skraidyklės nesugeba išvystyti tokio įspūdingo greičio.

 

Tuo tarpu internautai spėlioja, kad galbūt buvo testuojamas kažkoks naujas NATO karinis orlaivis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Puponautas

https://youtu.be/DRWbmiXQba0 cia apie ateivius gan idomus

Anonimas

bbd px

Hmm

Ten A10 warthog, o ne fighter jet. Bulgarai ju neturi, bet kiek radau info ana menesi ar kada cia amerikonai ten 2 ar 3 tokius pasiunte i pratybas lyg ir. Cia tie patys, kurie buvo ir Lietuvoje visai nesenai. Tie lektuvai yra tanku zudikai ir seip sarvuociu. Jis neskirtas dogfightam matyt bulgarai ir neturi naikintuvu tai sitas pakilo pracheekint. Arba cia musu paciu gamybos nso.

oho

veikiau sklandytuvas, bet cia fake su tipo naikintuvu, jie nabun kad tokios sparnu proporcijos su kabina

Hadulis

naikintuvas tai turbut 1mo pasaulinio karo, tokio dar nemaciau..

;D

cia turbut bus sitas –> https://www.youtube.com/watch?v=eCnjWmtfvFo ir jis yra labai geras ir efektyvus

Taip pat skaitykite