Šiuolaikinė vampyrė – saulės vengianti moteris geria žmonių kraują

georgia-conGalvojate, kad vampyrai egzistuoja tik filmuose? Anaiptol! Australijoje gyvenanti moteris tikina, kad geria kraują ir tai jai teikia didžiulį pasitenkinimą.

 

38-erių metų Georgina Condon dirba makiažo meistre, tačiau laisvalaikiu mėgsta gerti žmogaus kraują. O tiksliau – savo vaikino.

 

Australijoje gyvenanti kraujasiurbė ir jos mylimasis-auka Zamaelis susipažino viename vakarėlyje, būtent čia ir užsimezgė romantiška jų draugystė. Georgina tikina, kad kraujo „troškulį“ ji jautė nuo pat paauglystės laikų, rašo dailymail.co.uk.

 

Moteris atviravo, jog krauju mėgaujasi iš žaizdelių ant žmogaus kūno ir jas įdrėskusi ji iščiulpia kraują, o šią akimirką vadina „jautriu išgyvenimu“. Tiesa, anot jos, šis veiksmas teikia malonumą abiems – jai ir jos aukai. Patį kraujo troškulį Georgina lygina su mėsos (steiko) troškimu.

 

Pasirodo, šis jos pomėgis įgavo pagreitį, mat žaizdelių jai nebeužtenka. Georgina, savo mylimojo sutikimu, pradėjo mėgautis didesniu kraujo kiekiu – ji pradreskia jo odą peiliuku, padarydama mažą žaizdelę, ir leisdama kraujui palengva tekėti mėgaujasi juo.

 

Jos gyvenimo draugas Zamaelis tikina, kad tai tikras meilės įrodymas, o tokios akimirkos jiems abiems suteikia nepamirštamus įspūdžius. Tiesa, Georginą ir vampyrus sieja ne tik faktas, kad ji mėgaujasi žmonių krauju. Moteris tikina, kad ji alergiška saulės spinduliams, todėl beveik niekada nesidegina ir vengia labai saulėtų dienų.

 

Tarsi tikra vampyrė ji dienas dažniausiai leidžia namuose, dirbdama iš namų. Laisvalaikiu, Georgina yra aktyvi gotų subkultūros klubo narė, todėl nuolatos dalyvauja mistiškos grupės susibūrimuose, į kuriuos ji įtraukė ir savo draugą.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Gaila vaikino o ta merga kaip kokia erke

ttt

Narkomane, tik gydyt tokia ir tereiktu.

minicrim

ira fb ta prietranka :D

irena

Tikiuosi kad jie vaiku neturi neduok dieve.

paslaptis

Varkasas jos vaikinas.

Taip pat skaitykite