Mokslininkai skelbia atlikę sėkmingą galvos transplantaciją

food-testingTarptautinė neurologų komanda skelbia sėkmingai atlikusi galvos persodinimo operaciją beždžionei. Tiesa, kol kas ši žinia mokslininkų buvo pasitikta itin skeptiškai, kadangi iki šiol neurologai, tvirtinantys atlikę operaciją, taip ir nepateikė akivaizdžių šio fakto įrodymų.

 

Kaip praneša „New Scientist“, galvos transplantacija beždžionei buvo atlikta vadovaujant neurologui Sergio Canavero. Šis mokslininkas išgarsėjo po to, kai viešai pranešė apie savo planus atlikti galvos persodinimo operaciją sergančiam pacientui iš Rusijos.

 

S. Canavero tvirtina, jog sėkmingai atlikta galvos persodinimo operacija atvertų kelią žmonijai į amžiną gyvenimą. Būtent operacija, atlikta su beždžione, neva yra vienas iš pasiruošimo etapų operacijai su gyvu žmogumi.

 

S. Canavero įsitikinęs, jog jau per artimiausius dvejus metus galėtų atlikti sėkmingą galvos transplantaciją. Jeigu iš tiesų pasitvirtintų faktas, jog beždžionei buvo persodinta galva, tai patvirtintų faktą, jog S. Canavero ketinimai išties gali būti įgyvendinama bei jis yra teisingame kelyje.

 

Internete galima atrasti keletą vaizdų, kuriuose neva matoma, jog S. Canavero atlieka eksperimentus su kitų rūšių gyvūnais, kuriems buvo nutrauktos bei vėl sujungtos nugaros smegenys.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tront

Gal bet ne :D

;D

kazkodel netikiu :D

aa

Tikriausiai Siaures korejos moksilinkai

Arba

Komentatoriai kaip tu

Taip pat skaitykite