Kiekvienas iš mūsų pasaulyje turi po „antrininką“?

pasaulis-dvyniaiTeigiama, kad kiekvienas iš mūsų šiame pasaulyje turime po identišką kažkur gyvenantį antrininką-dvynį. Šis, kol kas mokslo nepatvirtintas teiginys, interneto amžiuje įgauna prasmę. Vis dažniau žmonės iš viso pasaulio sutinka savo antrininkus ir tuo pasidalina su savo draugais socialiniuose tinkluose.

 

Štai škotui Neilui Thomasui Douglasui irgi pasisekė dar labiau, rašoma naujienų ir pramogų portale tv3.lt. Fotografas nustebintas liko po to, kai į lėktuvą įlipęs skrydžiui į Airiją, Galway, gretimoje sėdynėje jis pamatė savo paties kopiją…

 

„Įlipęs į lėktuvą nusibeldžiau iki savo sėdynės ir pastebėjau, kad ten jau sėdi kažkoks vyras. Velnias, jis atrodė lygiai taip pat, kaip ir aš. Abu garsiai nusijuokėme. Tuomet juoktis prapliupo ir visas lėktuvas. Iš karto išsitraukėme telefonus ir įvykį užfiksavome asmenukėje“, – pasakojo Douglasas.

 

Tačiau jųdviejų draugystė sulig skrydžio pabaiga nesibaigė. „Atskridęs į Dubliną išsirengiau į barą. Neįtikėtina, tačiau tame pačiame bare ir vėl sėdėjo mano dvynys. Prisijuokėme ir kartu išlenkėme po keletą bokalų.“ – žiniasklaidai pasakojo barzdočius.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Moi

Jei ne tos barzdos, nebutu jie itin panasus

Genovaite.

Gindymo metu buvo atskirti dvyniai, ir isvesti i skirtingas salis.

Taip pat skaitykite