Kinijos danguje pasirodė miestas iš paralelinio pasaulio?

kinija-miestas-dangujePrieš kelias dienas tūkstančiai Kinijos gyventojų tapo neeilinio reiškinio liudytojais. Guangdong provincijoje, aukštai danguje virš kiniečių galvų pasirodė milžiniško miesto panorama.

 

Gyventojai galėjo matyti pastatus, jų stogus, kai kurie teigė, kad buvo galima įžvelgti net automobilius.

 

Mokslininkai mano, kad tai buvo Fata Morgana tipo miražas, kuris susidaro dėl temperatūros svyravimo.

 

Kitą nuomonę turi nepriklausomi paranormalių reiškinių tyrėjai, kurie teigia, kad jeigu tai būtų miražai, tai tokie stebėjimai būtų dažnas ir įprastas reiškinys visame pasaulyje, tačiau kažkodėl per visą pasaulio istoriją tik du kartus pavyko pamatyti nežinia iš kur atsiradusį miestą danguje.

 



 

Įdomu ir tai, kad pasirodęs miestas danguje toli gražu nepriminė jokio kito Kinijos miesto. Liudininkai teigė, kad matyti dangoraižiai turėjo labai keistus užrašus, kurių reikšmės neįmanoma buvo suprasti.

 



 

Panašų reiškinį irgi Kinijoje buvo galima stebėti ir 2011 metais.

 

kinijos-miestas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tą kartą mokslininkai ir ekspertai irgi vieningai tvirtino, kad tai viso labo miražas ir į diskusijas nesileido.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Remiantis kvantinės mechanikos teorijomis, kai kurie mokslininkai tvirtina, kad gali egzistuoti kitos dimensijos, kurias taip pat galime vadinti paraleliniais pasauliais. Tuo, kad esti „durys“ į paralelinius pasaulius, žmonija tikėjo nuo seno.

 

Paralelinių pasaulių egzistavimu tiki ir kai kurie Rusijos mokslininkai, pavyzdžiui, filosofijos mokslų daktaras Vladimiras Aršinovas įsitikinęs, kad pasaulio egzistavimo modelių ne du, ne trys, o kalbama gali būti apie 267 matavimus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Damn

Pritariu bb. Kai buvau su klase ekskursijoje, tai aiškino, kad čia – tik optinė iliuzija. Tai nuo miesto atsispindėjo (neklauskit kaip, aš pati nepamenu). Kažkokia reakcija įvyksta ir taip būna.

ttt

Kad ir kas čia padare ar sumontavo ar tai galu galiausiai ir tie paralelinis pasaulis. Atrodo ispudingai.

bb

Tiesiog juk paaiškinta, kad miražas. Optika ir pan. kodėl reikia nuolat nuklyst į konspiracijos teorijas arba viską sudievinti. Jei yra racionalus paaiškinimas priimk, jei ne gali spėliot. Jei viską aiškintumėm magijom ar dar kažkuo tai iki šiol žmonės tikėtų, kad dievas sukūrė ugnį ir kad mediciną yra raganų darbas…

viktorija

Nežinau kas ten pasidare.viena karta sapnavau kad labai greitai ėjo debesys ir jie buvo violetiniai o paskui labai žaidavo. Čia kažkas susija

Popo

Danguje todel kad yra kanalai tai kas jungia paraleles tikroves

Popo

Atsilupe sako :D mars i maxima anu ka ant grusciku vergaut :D !! Greit :D

Blaivia galva

Nu bet jūs ir atsilupę, pzdc..

Popo

Tai valymas :) jie ateis metas uzleisti vieta

k.h

Tai ateities miestas,kuris ir dabar egzistuoja,nes praeitis,dabartis ir ateitis priklausomi, nuo vienas kito,mes darydami gera,taisome savo ir kitu gerove.Taisome ateityje ir praeityje,todel dabartyje, ir yra lemtis ir karma ir musu gyvenimo ilgumas,sveikata ir laime.Viska egzistuoja mazdaug taip;senove po mumis, o ateitis virs musu.DNR savo gija pereina per viska,per praeity ,ir ateity ,ir tvarko mus kaip Dievas.

Opakapa

O man tai įdomu, kodėl būtent danguje turėjo pasirodyt? ;D

Taip pat skaitykite