12-metė čiaudi po 12 tūkstančių kartų per dieną

mergina-ciaudejimasČiaudulys tai nevalinga nosiaryklės reakciją į dirgiklį nosies gleivinėje. Žmonėms čiaudint stipri oro srovė pašalina dirgiklį, ir galima ramiai kvėpuoti toliau. Daugeliui žmonių nusičiaudėti bent kartą per dieną yra visiškai normalus reiškinys, tačiau mažai kas pagalvotų, kad čiaudėti galima ir po 12 tūkstančių kartų per dieną.

 

Būtent su tokia dilema JAV gyvena 12-metė Katelyn Thornley. Jai nusičiaudėjimas kelia ne palengvėjimą, tačiau fizinį skausmą.

 

Keistas fiziologinis reiškinys prasidėjo prieš kelis menėsius ir tęsiasi iki šiol. Paauglės gyvenimas tapo tikru išbandymu ne tik jai pačiai, tačiau ir tėvams. Vienintelis laikas kai paauglė gali užmiršti apie čiaudėjimą yra miegas. Tačiau užmigti ji gali tik labai stiprių vaistų pagalba.

 

Kol kas medikai negali paaiškinti dėl ko Katelyn kamuoja toks čiaudulys. Dažniausiai žmonės čiaudi dėl įvairių dirgiklių, tačiau šis atvejis yra išskirtinis.

 

Pati 12-metė pripažįsta, kad dėl nevaldomo čiaudulio jos gyvenimas baigėsi. Ji negali lankyti mokyklos, susitikinėti su savo draugais, o tie kurie jos nežino mano, jog ji serga psichinė liga.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite