Pasaulis šokiruotas: senolei ant kaktos išaugo didžiulis ragas

senole-ragasPasaulio medikų bendruomoenė liko šokiruota kai gavo kinų medikų informaciją apie 87 metų moterį kuriai ant kaktos išaugo didžiulis ragas, praneša užsienio žiniasklaida.

 

87 metų Liang Siudžen iš Kinijos, vietos gydytojams pasakojo, kad ragas ant jos kaktos pradėjo augti maždaug prieš dvejus metus.

 

Nors moteris vylėsi, kad ragas savaime išnyks, jis nenustojo augti iki šių dienų, o dabar siekia net 12,7cm ilgio.

 

„Kai pirmą kartą nuvykome į ligoninę, gydytojai negalėjo nustatyti, kas tai yra, – pasakojo senolės sūnus. – Maža to, mama nemėgsta lankytis ligoninėse, nes bijo, kad iš ten nebegrįš namo.“

 

kinijos-senole

 

Prieš kurį laiką šeima manė, kad ragas daugiau nebeauga, todėl senolės šeimyna į medicinos įstaigas daugiau nebesikreipė. Tačiau po to, kai šiais metais L. Siudžen sūnus ragą nulaužė, o jo vietoje išaugo dar didesnis, jie nebeturėjo kitos išeities.

 

Per mažiau nei pusės metų laikotarpį ragas išaugo iki beveik 13cm ilgio.

 

Kol kas medikai tik spėlioja kas tai galėtų būti ir ar galima rago atsikratyti, nes baiminamasi, kad nupjovus ragą išaugs dar didesnis.

 

Tai ne pirmas toks atvejis Kinijoje kai ant žmonių galvų pradeda augti ragai. Prieš kelis metus buvo užfiksuoti dar keli panašūs atvejai.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anoniminė anomalija

Bobaragė arba raganbaba.

...

Kazkur 80% pasaulio anomaliju ivyksta Kinijoje. Manes nenustebintu net ir jei isdygtu sparnai ar trecia akis atsivertu Kinijoje.

Plaukai

Kinija yra labiausiai užteršta šalis pasaulyje, na o kas nežino, tai visi visų gyvūnų ragai yra tik GMO, genetiškai modifikuoti plaukai. Tegyvuoja GMO!

lapis1986

kazkaip nesisbeiu… juk mes maista koki valgom vien chemija+ tarsa….. tai gali dar ne tik ragai uzaugt…

Paradigm Shift

Vyra5 n1eko nedarydama5 15tatė. :D

Ina

vyras ikale:)))))))

dekanas

Radiacijos padariniai

Taip pat skaitykite